Sormivaha

The Powerless

Mikähän olisi hyvä sormivaha? Olen käyttänyt punaista soikeaa palaa, mutta sitä saa hieroa sormiin ikuisuuksia että saa jonkinlaista otetta. Sormien kostuttaminen kielellä ei toimi. Saisi olla pehmeämpi ja tahmeampi vaha. Otteeni on vielä tikan takaosasta, osittain alumiinivarren päältä joka on liukas. Karhennettuja varsia ei taida olla. Oteongelmaa on etenkin näin talvisin kuivan ilman aikaan.

8

1482

Vastaukset

 • Olen huomannut saman ongelman pakkaspäivinä. Sormet lipsuu tikoista. Minulla on tullut tuollainen Whitlock touhu tavaksi, eli puhaltelen käsiini vähän väliä. Hengitys kostuttaa sormia, mutta eihän se pitkä apu ole. Siksi sitä joutuukin toistamaan koko ajan.

  • Kokeileppa limen mehua sormiin...


 • oli joskus aikoinaan myös punaista vahaa,oli kyllä pyöreä kyllä se toimi mutta tosiaan sai hieroa aika kauan sormiin,kohta laitan darts tilauksen englantiin niin tilaan samalla vahaa

 • Koitapa ihan perinteistä luontaistuotekaupan kovaa mehiläisvahaa, sitä itse käytän sormien hikoiluun. Ainakin on niitä punaisia ja sinisiä vahoja parempaa ja halvempaa. Jos pito ei riitä, niin käsipalloilijoiden ja keihäänheittäjien käyttämällä pihkalla (spray tai tahna, urheilukaupat myy) varmasti riittää. Taitaa vaan olla aika vaikeaa annostella sopiva määrä, eli joskus luistaa, joskus tarttuu liikaa.

  Järkevin vaihtoehto on varmasti vaihtaa toisen mallisiin, paremman gripin omaaviin tikkoihin ja kyllä niitä pitäviä shaftejakin saa.

  Joku tikkamyyjä kiertelee eteläsuomessa esittelemässä tavaroita kisoissa ja kerhojen tilaisuuksia, kävi meillä eilen viikkokisoissa. Hinnat oli kalliimmat kuin englannista tilaamalla, mutta tikkoja sai koittaa kerhon tauluun ja sillä oli ihan oudon näkösiä tikkoja kaupan. Mainoksessa on osoite tikat@netti.fi, en tiedä onko sillä nettisivuja.

  • Tikan shaftissa pitäisi olla karhennusta sentin verran heti kierteestä taaksepäin, en ole nähnyt sellaisia. Yleensä uritus on liian takana ja pelkät koristeet. No, ilma lämpenee eikä sormet enää kuiva niin helposti. Kesällä en tarvitse vahaa ollenkaan. Mutta voisi urheilukaupoissa katsella noita pitoaineita.


  • The Powerless kirjoitti:

   Tikan shaftissa pitäisi olla karhennusta sentin verran heti kierteestä taaksepäin, en ole nähnyt sellaisia. Yleensä uritus on liian takana ja pelkät koristeet. No, ilma lämpenee eikä sormet enää kuiva niin helposti. Kesällä en tarvitse vahaa ollenkaan. Mutta voisi urheilukaupoissa katsella noita pitoaineita.

   Olen oikeakätinen ja heittovuoron tullessa otan vasemman käden selkämykseen pienen nokareen kosteusvoidetta, josta välillä hipaisen vähän heittosormiin. Vahat ei minulla toimi.


  • Moi! Tässä vähän asian sivusta,,,tietääkö kukaan kuinka usein dartstaulu kannattaa kostuttaa että pysyy hyvänä? Sumutinpullolla olen vettä suihkuttanut taulun pinnalle mutta en tiedä kuinka usein se tulisi tehdä. Pitääkö veteen sekoittaa jotain? Kiitos etukäteen jos joku tietää. =)


  • Ei pidä kostuttaa millään. Taulu vaan kovettuu vedestä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  563
  4103
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1676
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  569
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  534
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  17
  400