Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olenko idiootti?

-Neiti23-

Näin lyhyesti... Poikaystäväni sanoi karkauspäivän jälkeen jotenkin näin että et sitten kosinut vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus...
Viime syksynä hän alkoi puhua yhteisestä tulevaisuudestamme ja että sitten kun kumpikin olemme saaneet opiskelut päätökseen voisimme mennä naimisiin... Seurasi hetken hiljaisuus jonka jälkeen hän sanoi että se ei ollut kosinta...

VAI OLIKO SE, MUTTA MINÄ IDIOOTTI EN VAIN SITÄ TAJUNNUT??!!!??!???!!??

5

2322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miss Drinkwater

      kun hän kerran sanoi, että ei ollut.

      Ja edellisestä karkauspäivästä on yli vuosi, joten turha sitäkään enää muistella. Hoitakaa nyt ne opinnot ihan rauhassa loppuun, mikä kiire on mennä naimisiin?

    • miumau<3

      Minun mielestäni poikaystäväsi haluaisi mennä kanssasi kihloihin. :) Hän ehkä ei vain ole täysin varma mitä sinä siitä ajatuksesta ajattelet ja ehdotteli sitten myöhemmin ja kuulosteli mitä sinä olisit ollut mieltä. Kun hän ei sitten saanut mitään kommenttia takaisin, hän sanoi, ettei se ollut kosinta, koska varmasti pelästyi ehkä sen verran että jos sinä sitten et olisikaan kovinkaan myönteinen asian suhteen. ps. minä (nuori nainen 19v.) kyllä kosin miesystävääni vaikka ei mikään karkauspäivä ollutkaan. Tunsin itse vain, että olin valmis ja tiesin sen vain itse että hänen kanssaan haluan elää lopun elämääni. (Samalla ajattelin, että jos hän ei sitten olisikaan halunnut, niin olisiko sellaista suhdetta sitten kovinkaan järkevää jatkaa jos sillä ei olisi ollut mitään tulevaisuutta.?) Hän kuitenkin suostui kosintaani ja nyt suunnittelemme innolla yhteistä tulevaisuuttamme, tosin ilman mitään paineita tai kiireitä. En kyllä sano, etten olisi pienestä tytöstä asti unelmoinut miehen kosinnasta, mutta ajat muuttuvat! ;)

    • Saamattomat ei kiinnosta

      Minusta sinä et ensinnäkään ole mikään idiootti, sillä kuka oikeasti jaksaa elää loppuelämänsä sellaisen miehen kanssa, joka ei saa aikaiseksi kosia? Sellaiset tohvelisankarit, jotka odottavat prinsessamaisesti naiselta kosintaa eivät tavallisesti saa aikaiseksi paljon muutakaan (lähipiirissä on näitä nähty). Olisit itse heittänyt leikillisesti poikaystävällesi, mennään vaan, jos kosit!

      Jos samattoman miehen kanssa menee kihloihin, niin niitä häitä saa sitten odottaa puolet elämästään. Saamattomuus näissä asioissa nyt vain on sellaista, että sitten mies alkaa odottaa, että nainen ottaisi kaikki ohjat käsiinsä kaikissa suuremmissa päätöksissä ja voin kertoa, että sellaisen "vapaamatkustajamiehen" kanssa eläminen on todella rankkaa. Ei tiikeri pääse raidoistaan, näin se vain on.

    • vähän vanhempi täti

      Joku tuossa edellä puhisi miehen saamattomuudesta sun muusta. Minä lähtisin kyllä siitä, että kun puhutaan aikuisten ratkaisuista, kihlauksesta ja siten avioliittolupauksesta, niin aikuiset osaavat selvittää nämä "pakolliset kuviotkin" ensin. Jos "kosii vai ei kosi" -kysymyksen ympärillä täytyy kovasti pyöriä piirileikkiä, niin silloin vielä se kysymys, sen suorittamisen tapa ja suorittajan henkilöllisyys ovat tärkeämpiä kuin itse asia. Mutta kun homma varmistuu sen verran, että lopputulos eli sopimus naimisiinmenemisestä ja yhteisestä tulevaisuudesta tulee tärkeimmäksi, niin ei tarvitse enää pohtia näitä muotoseikkoja.

      Odottele siis rauhassa, kunnes itsellesi ja poikaystävällesi nämä asiat muuttuvat sen verran varmemmiksi, että uskallatte puolin ja toisin kysyä "olitko tosissasi". Ja jos ne asiat selviävät sinulle ensin, niin nykytyttö uskaltaa popsauttaa kysymyksen ihan itse ilman hamekangasvaatimuksia.

    • ollut tietysti

      No ei ollut kosinta. Kihloihin meneminen on ihan ytheinen päätös eikä mikään hemmetin kissa-hiiri-leikki!!!

      Odota kuule vaan kunnon kihlausta tai kosi itse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe