Mukaan seikkailumatkalle?!

Paratiisisaaret

Kokoamme ryhmää ihmisiä, joita kiinnostaa elää oikeasti vapaata, onnellista ja seikkailuntäyteistä elämää luonnossa ja poissa sivilisaation parista!

Menemme Australian itärannikolle, jossa ostamme ison purjeveneen ja suurimman osan tarvikkeista. Sinulla pitäisi olla noin 2000 euroa rahaa ennen matkaa, joilla kustantaisit vain lentolippusi, joitain kulujasi Australiassa ja osan tarvikkeista. Ennen reissua vietämme Australiassa muutaman viikon tutustuen maahan ja purjehtimiseen sekä valmistelemme itse seikkailua. Ennen lähtöä siis harjoittelemme purjehdusta Australian rannikolla ja kun olemme tarpeeksi hyviä purjehtimaan, seikkailu alkakoon!

Aluksi matkaamme noin 150 kilometriä autiolle saarelle Austraalian, Vanuatun ja Solomonsaarten väliin ja sen jälkeen matka jatkuu hissukseen Naurun seutua kohti (pysähtyen ehkä muilla matkanvarrella olevilla autiosaarilla). Suunnitelmat toki voivat, ja todennäköisesti tulevatkin, muuttumaan matkan varrella - mutta sitähän se seikkailu on! :)

Perusperiaate on, että olet valmis olemaan matkalla vähintään vuoden. Jos siellä päätät, että haluatkin lähteä aikaisemmin kotiin, niin ei siellä ketään väkisin pidetä. Otathan kuitenkin huomioon, että siinä luultavasti kestää kuitenkin vähän aikaa, ennen kuin pääset takaisin (esim. tarvikkeiden oston yhteydessä) - paitsi tietysti hätätilassa.

Saaret ovat paratiisisaaria, mutta koska tulemme elämään siellä mahdollisimman omavaraisesti (käyttäen mahdollisimman vähän rahaa alun jälkeen), niin elämä ei välttämättä tule olemaan helppoa, mutta varmasti mielenkiintoista ja luonnonläheistä. Ravinnoksi syömme muun muassa kalaa, simpukoita, äyriäisiä, kookospähkinöitä ja ostettuja ruokatarvikkeita.

Otamme moderneja erämaaselviytymistarvikkeita mukaan ja jokainen ryhmänjäsen on suhteellisen vapaa päättämään, mitä haluaa tuoda mukaan, kunhan veneeseen mahtuu tavaroiden lisäksi me ja kaikki selviytymisen kannalta tärkeä. Tupakkaa ei kyllä voi tuoda, koska me tupakoimattomat emme sitä halua ja ne loppuisivat muutenkin niin nopeasti. Tulemme takaisin sivilisaation pariin vain, kun todella tarvitsee, esimerkiksi ostamaan lisää tarvikkeita.

Tällä hetkellä ryhmämme koostuu kahdesta miespuolisesta ryhmänperustajasta: Ville (28v.) ja Tero (21v.). Sen lisäksi ryhmään kuuluu Heidi (24v.) ja Henri (21v.). Lopullinen ryhmänkoko on maksimissaan 7 jäsentä. Jos kantti kestää, niin mukaan vaan luomaan elämän tähän asti suurinta seikkailua! :)

Lisätietoja: Tero (puh. 040-8329917) tai Ville (e-mail: [email protected]).

6

2292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maihinnousuluvat

      Tyynen meren saarivaltioilla on hyvin erilainen kulttuuri ja lainsäädäntö. Maa-alueelle tuleminen on luvanvaraista, ja riippuu useimmiten kunkin kylän päällikön päätöksestä, eikä se lupa noin vaan heltiä ellei ole hyvää syytä, esim. kylän asukas kutsuu teidät sinne, eikä aina silloinkaan. Sama luvanvaraisuus pätee oman valtion viranomaisille, niidenkin pitää kysyä lupaa kylän päälliköltä että saavat tulla virka-asioissa.

      Ei niille autioille saarille noin vaan mennä. Pahasti jos käy niin teidät pidätetään ja maan tavan mukaan saatetaan mukiloida. Pois pääsy on sitten oma asiansa.

      Vain Pohjoismaissa on oikeus kulkea toisten mailla.

      Vastaava koskee kalastusta. Kalastusoikeudet ovat esim. kylällä, ja päätöksen antaa kylän päällikkö.

    • Zodium

      Jos oisin pari vuotta vanhempi, olisin jo mukana (:

    • toivottelen

      onko teillä miten paljon kokemusta purjehduksesta ja navigoinnista? Ikänne vaikuttaa aika alhaiselta siinä suhteessa. Siellä Tyynellä Valtamererellä ei välttämättä ole aina yhtä tyyntä kuin Päijänteellä tai Saimaalla ja isompia kalojakin siellä liikkuu, voivat haukata pahastikin muuhunkin kuin syöttiin. Ideanne on kyllä sinänsä hyvä, mutta kokemusta ja rutiinia se varmaan vaatii. Toivotan teille silti kaikkea hyvää ja menestystä reissulle.

    • Aussilover

      Onkohan tämä reissu jo tehty? Kertokaa ihmeessä miten meni / menee? Tosin taidatte olla netin ulottumattomissa siellä, jos plääni onnistui.

    • 16+8

      Lähdittekö reissuun ja miten se onnistui? Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tärkeää on, että toteuttaa unelmiaan.

    • sy Snoopy

      Kaikkein halvinta Tyynellämerellä on kulkea lentäen. Sillä 2000 eurolla saa vasta yhden purjeen "isoon" purjeveneeseen. Suosittelen, että menette autiolle saarellenne muilla peleillä ja koitatte kestää niin kauan kuin kestätte. Se on jo hyvä saavutus. Uudistuvat kotisivut www.snoopy.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2814
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      188
      1530
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1335
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      54
      1231
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe