CURACAO

LOKAKUUSSA

Kertokapa kannattaako lokakuussa matkustaa curacaolle?
Mietiskelen noita myrskyjä ja hurrikaaneja...
Matkailu sivut sanovat, että curacao sijaitsee hurrikaanialueen ulopuolella, mutta matkakertomukset kertovat muuta.
Muitakin kokemuksia saarelta haluaisin kuulla.
8v lapsi lähtisi mukaan, joten mitäs lapsille on tarjolla?

7

2685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rasputin

      Hei,

      hurrikaanivaaraa tuskin lienee, mutta omasta mielestäni Curacaossa yhdistyvät Karibian ja Euroopan pahimmat puolet: mikään ei toimi, aika kallista, ja ihmiset ei mitenkään superystävällisiä!! Tobago vaikka olisi parempi vaihtoehto ja hurrikaanialueen ulkopuolella sekin.

    • *****

      Moi! Ollaan oltu lasten kanssa Curacaolla useita kertoja sekä syys- että hiihtolomalla. Hurrikaanivapaata aluetta ja toisin kuin ed vastaajalla, meillä on vain hyviä kokemuksia sekä infrasta että porukan ystävällisyydestä. Ts. kaikki toimii ja ihmiset ovat mukavia. Lisäksi siellä on siistiä, juomakelpoista kraanavettä ja sellainen ilmasto (kuuma & kuiva), jossa trooppiset taudit eivät jyllää. Lapset (2-, 10-, 14- ja 17-v) rakastavat paikkaa. Isommat laitesukeltavat ja snorklaavat, pienemmät pulikoivat altaalla tai rantavesissä. Suojakertoimien tosin pitää olla kohdallaan, koska aurinko on todella kuuma. Tähän asti ollaan viihdytty resorteissa (Chogogo ja Papagayo), mutta ensi hiihtolomaksi varattiin huvila omalla uima-altaalla merinäkymin. Kannattaa mennä, ihanan rento paikka ja minusta mukavampi kuin naapurisaari Bonaire, jossa myös käyty. Ainoan miinuksen annan pitkästä lennosta.

      • puten

        Molemmat mietintämyssyssä. Haemme rauhallista häämatkakohdetta mutta silti lapselle sopivaa. Mukana matkustaa 9kk poikamme. Lennot tosin varmasti raskaita. Curacaon hotellit ei vain niin vakuuttaneet.


      • anjax
        puten kirjoitti:

        Molemmat mietintämyssyssä. Haemme rauhallista häämatkakohdetta mutta silti lapselle sopivaa. Mukana matkustaa 9kk poikamme. Lennot tosin varmasti raskaita. Curacaon hotellit ei vain niin vakuuttaneet.

        valitsisin aruban, en ole curacaolla käynyt muuta kuin lentomatkalla arubalta kotiin, kun kone teki siihen välilaskun ja tietämättämme jouduimme odottamaan curacaon lentokentällä kaksi tuntia niin jo se teki niin unohtumattoman vaikutuksen, etten menisi sinne! ilmastointia ei tainnut olla ollenkaan; oli paahtavan kuuma ja muutenkin kenttä tuntui tosi sotkuiselle verrattuna aruban kenttään ja muihin joissa olen käynyt aiemmin.... inhotti olla siellä! jotenkin vaan tuli mieleen että siellä varsinkin huumebisnes rehottaa, voin olla väärässä mutta sellainen kuva vaan jäi!


      • linssittaja

        Moikka!

        Mitä kautta olette varaneet huvilan?kuulosti tosi kiinnostavalta. Terv.Linda


      • JT
        linssittaja kirjoitti:

        Moikka!

        Mitä kautta olette varaneet huvilan?kuulosti tosi kiinnostavalta. Terv.Linda

        www.homeaway.fi, tuolta löytyy huvilaa..


    • _kannattaa_

      Sinne vaan, tosi kiva saari, mutta turhan kaukana :) Itse Willemstadissa ei juurikaan mitään kummempaa, mutta saarelta löytyy nähtävää, kun ottaa auton alleen. Joulun aikaan 3 viikkoa lomalla siellä. Lokakuussa oli myrskynnyt kuulemma tälläkin saarella. (googleta hurricane omar 2008)
      Tässä kivassa paikassa meni ekat kaksi viikkoa: http://www.lagunblou.nl/english/index.htm, tosi kiva paikka, menisin uudelleenkin. Tilavat huoneet, parvekkeelta voi katsella kun delfiinit uiskentelee. Rauhallinen, ja kiva laguuni ihan vieressä. Auto on lähes välttämätön ainakin osan aikaa (esim. hyvässä ruokakaupassa käyntiä varten! ja muissa laguuneissa/piitseillä käyntiä varten). Ei ravintolaa, mutta vieressä paikka joka saattaa (!) olla auki, tai sitten ei... Hanavesi juomakelpoista, iso juttu. Varaukset yms. hoitui näpsäkästi meilaten hollantilaisen omistajan kanssa. Hyvä paikka sukeltaa ja snorklata.
      Hyvä kuvaus: http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g147277-d754330-r28985937-Lagun_Blou_Dive_Beach_Resort-Curacao.html#CHECK_RATES_CONT

      Kolmas lomaviikko täällä: http://www.breezes.com/resorts/curacao/, jonne en menisi uudelleen, netin kuvat ei kerro totuutta, vanhanko. Ystävällinen henkilökunta. Turisteja paljon, pääosin Kanadasta ja Venezuelasta. Helpompi/edullisempi matkustaa vaikka Kanarialle kuin tänne. All inclusive...joo, muttei ihan kaikki kuitenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe