moi!
miten sanon englanniksi "gradua vaille valmis maisteri"
Kiitti!
miten englanniksi?
6
463
Vastaukset
- bernarda
Olen muutaman kerran yrittänyt vastata, mutta ei vain tule perille.
Ehdotus: MA except for the final thesis
Vielä kerran, otsikossa oli vain kaksi merkkiä MA - englannin maisteri
ole sinä?
- think...
I don't think there's a term for it - either you have an MA or you don't. I may be wrong though.
"I am done with my studies except for my MA thesis"? It sounds kind of strange. I mean, the MA thesis is what pulls the whole degree together.
However, if you'll have the degree by the time you start work there (if indeed this is for a job application) you could write:
"I am still in the middle of my studies but will have finished my degree by the time I begin working for you." - noin hölmöä
ilmaisua? Koko ajatushan on ihan absurdi suomeksikin!
Minä olen "väitöskirjaa vaille valmis tohtori".- I, on the other hand,
am a mother, only short of my first baby.
- future father
But so far I never got a taste of woman.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Rukoilimme Länsimuurilla 2000 vuoden jälkeen, Jumalamme oli antanut meille kaiken takaisin
Western Wall, In our Hands. 55th Para. https://www.youtube.com/watch?v=u4BJAppyCSo https://en.wikipedia.org/wiki/55th_252618Mies mitä ajattelet naisista?
Kerro mitä ajatuksia nousee. Mitä naiset sinulle merkitsee? Sana on vapaa.1162466Saako kantaa asetta
Voiko olla koskaan kotelossa lonkalla ase.. Siis ei mikään luvaton ase. Johon on luvat. Esim luottamustoimessa, tai kaup242020Kerro kaivattusi
Jokin tapa/piirre mikä sinua viehättää ja mistä hän voisi myös tunnistaa itsensä.581953Mitä laitatte karjalanpiirakan päälle?
Voita tietenkin, mutta mitä muuta? Itse yleensä juustoa, jotain leikkelemakkaraa ja tuorekurkkua271510Vakkuri puhuu että Suomi joutuu sotaan.
Hänen mukaansa asiantuntijat ovat yhtä mieltä että Suomi joutuu sotaan Venäjän kanssa. En tiedä kuinka lähellä se on, mu3081259- 601053
- 2581023
- 53960
- 146923