Kun tilaa logoaja niin talleentuuko ne minnekkään
vai häviäkö ne kun niitä tilaa lisää?
vai häviäkö ne kun niitä tilaa lisää?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
EI