mtv3,nelonen,sub ei näy

ei signaalia

Aika usein tulee tälläistä vikaa,että kolmonen,nelonen ja sub eivä näy.. ruutuun tulee ei signaalia.. tuo tila kestää välillä useita päiviä ja taas jossain vaiheessa toimii normaalisti. Olen neuvoton,että mitä pitäisi tehdä ja mistä vikaa purkamaan?? Minulla Topfield 5100PVRcE,merkkinen digiboxi.. Olen palauttanut tehdasasetuksia,hakenut kanavia uudelleen,mutta näistä ei apua,meillä kaapeliverkko..voiko jostain tulla tietämättäni häiriötä? Onkohan vika boksissa vai taloyhtiössä? OLISIKO KELLÄÄN APUKEINOJA MOISEEN???

37

24467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei signaalia

      Heh,vastaanpa sitten itse omaan kysymykseeni..
      Irroittelin kaikki johdot ja varmistin että kaikki tulevat varmasti kiinni.. ei vielä tullut parannusta,mutta kun hetken aikaa pyörittelin tuota antennipiuhaa,niin johan alkoi näkymään=).. Eli ainakin toistaiseksi vika korjaantunut noinkin pienellä toimenpiteellä..toivottavasti joku muukin saa apua tästä!!!!

      • Uskomatontaaaaaaaaaa

        Minulla oli sama vika antennitaloudessa kun ostin uuden LG telkkarin. Noudatin tätä neuvoa ja mtv3, nelonen, sub ja jim alkoivat toimimaan. Tuskinpa oisivat osanneet missään asiakaspalvelussa antaa näin täsmäohjeita.


      • Kiitos!
        Uskomatontaaaaaaaaaa kirjoitti:

        Minulla oli sama vika antennitaloudessa kun ostin uuden LG telkkarin. Noudatin tätä neuvoa ja mtv3, nelonen, sub ja jim alkoivat toimimaan. Tuskinpa oisivat osanneet missään asiakaspalvelussa antaa näin täsmäohjeita.

        Heh, meillä sama ongelma, ja googlatessa osuin tänne. Kiitos aloittajalle tästä ohjeesta, jos vain enää täällä palstalla pyörit! Erikoista, että muut kanavaniput näkyivät ihan hyvin.


      • löytyi
        Kiitos! kirjoitti:

        Heh, meillä sama ongelma, ja googlatessa osuin tänne. Kiitos aloittajalle tästä ohjeesta, jos vain enää täällä palstalla pyörit! Erikoista, että muut kanavaniput näkyivät ihan hyvin.

        Olemme kaapeliverkossa ja naapuri valitti, ettei hänen uudesta vastaanottimestaan näy Urheilukanava kuin ajoittain. Samsungin huoltomies tuli tarkistamaan laitteen ja siinä yhteydessä syylliseksi paljastui naapurin omatekemä liitäntäjohto. Hän oli tuonut mökiltä pitkän liitäntäjohdon, jonka hän oli näppärästi lyhentänyt tälle kakkostv:lle sopivaksi.

        Liitäntäjohdon hän oli lyhentänyt katkaisemalla kaapeli sopivan mittaiseksi ja keskijohtokin oli sopivan mittainen oikein kytketty, mutta kaapelin vaippa oli unohtunut kuoria esiin muovivaipan alta. Vedonpoistaja oli siten vetäisty muovivaipan päälle ja kaapelin maa oli siten poikki. Näin kytketty liitäntäjohto toimii joillakin taajuuksilla kaistanesto suotimena, joten yhden kanavanipun taso putosi tämän vian takia.

        Samsungille voi sanoa kiitokset, sillä he aidosti halusivat palvella asiakasta ja kun asia ei muuten selvinnyt, niin he laittoivat huoltomiehen paikalle. Muutaman euron liitäntäkaapelin hankinnalla tämäkin ongelma saatiin pois päiväjärjestyksestä.


      • T.niko

        Et viitis kiroilla kun Täällä voi käydä myös lapsia


    • näprääjä

      Täällä oli sama vika. Vaikka sinulla ei toiminut tehdasasetusten palautus, niin ajattelinpa mainita, että täällä toimi. Alkoi taas neloset ja kolomoset näkyä, eikä illallakaan missaa BB Talk Showta :)

      Eli yrittäkää sitä, muut ongelman kanssa painijat.

      • hermo menee

        Täällä (Turussa)sama vika, mutta mikään edellä mainituista säädöistä ei ole toiminut. Kävin jopa ostamassa uuden antenipiuhan. Neloset ja kolmoset ollut pimennossa jo 3 päivää!


    • Rexa

      Kaksi päivää meni pimenossa, kunnes koitin tehdasasetusten palautusten kautta - se toimi! Sain kanavat näkyviin (mtv3 ja Nelonen) kun hain pikahakuna uudelleen kanavat (Topfield 5100PVRc-digiboxi). Kiitos vihjeistä!

      • TV-tonttu

        Tällä ohjeella sain minäkin kanavat taas näkyviin (tehdasasetusten palautusten kautta). Samainen Topfieldin loota on meilläkin. Kiitos vaan vihjeestä :-D


    • Eräs83

      Sama ongelma itsellä juuri nyt

      • ........

        Kiitos tiedosta.


      • hikiankka.
        ........ kirjoitti:

        Kiitos tiedosta.

        Tähän oli sitten ihan pakko vastata. :D


      • mies50pudasjärvi

        miksiei näy mtv 3 muiltakan kanavilta mitän ilmoita syy korjjatka vika kun se kerran särettin oisi hyvin näkynyt


      • Taajuusmuutos_Oulussa

        mies50pudasjärvi on hyvä ja palauttaa laitteensa tehdasasetukset. Kun vastaanotin hakee uudestaan kanavat, niin vanhat kanavatiedot poistuvat ja Oulun lähetinten uudet tiedot päivittyvät vastaanottimen muistiin. Jos tämä ei onnistu, niin laita seuraavaan kysymykseesi myös kyseessä olevan laitteen merkki ja malli. Toivottavasti kyseessä ei ole taloyhtiö tai muu vastaava, jonka vahvistimet ovat olleet kanavakohtaisia ja ne on uusittava tai viritettävä uudelle kanavalle?
        http://www.taajuusmuutos.fi/files/1413/Taajuusmuutos_fi_koontitaulukko_1b_18112015.pdf


    • pimee

      SUB MTV3 ja Nelonen lakkasi näkymästä Espoon Tapiolassa

      • pätkii...

        Samoin kävi Helsingissä. Pätkittäin palailee näköjään. Olisko myrskyn kanssa tekemistä?


      • myrskyn syytä
        pätkii... kirjoitti:

        Samoin kävi Helsingissä. Pätkittäin palailee näköjään. Olisko myrskyn kanssa tekemistä?

        Kyllä, nimenomaan tuo katkos Nelosen ja maikkarin kanavissa johtuu myrskystä. Samaten myrsky on aiheuttanut katkoja mm. matkapuhelin-, mobiililaajakaista-, kiinteän verkon puhelin- sekä kiinteän verkon laajakaistaliikenteeseenkin. Sähkökatkoksista johtuu enimmäkseen nuo katkot niin televisiolähetyksissä kuin teleliikenteessä.


    • teemu

      Loistavat neuvot. On ollut epämääräisiä ongelmia kolmosen, subin, jimin ja voicen kanssa. Antennipiuhaa heiluttelemalla ongelmat ratkasivat. Kiitos!

    • kanavatkatos

      täältä löytyi taas! mun samsungin digitelkassa toimi tehdasasetusten palauttaminen!
      Kiitti niille jotka osaa neuvoo!

    • Topfield

      Suuret kiitokset, toimii!! :) :)

    • Tuskastunut jo

      Meillä kaapeli tulee sisälle, kaapissa haaraantuu 4-pistorasiaan mtv paketti pätkii kaikissa vastaanottimissa.Osaako kukaan neuvoa mitä pitäisi tehdä.1ja 2 kanavat näkyy hienosti.

    • Tarkista taso +laatu

      Voisit aloittaa sillä, että katsot jonkin vastaanottimen laadun mittauksella, mitä se kertoo signaalin tasosta ja laadusta. Vertaa sitä vaikka TV1 -kanavan vastaavaan näyttöön. Onko singaalin taso 100 (ylitasoa?) vai alle 50 (liian pieni?) ja mitä laatu oikein on samaan aikaan? Joillakin vastaanottimilla näytetään vain vihreää, keltaista tai punaista palkkia ohjelmakanavan info-näytössä.

      • Tuskastunut jo

        Kiitos vihjeistä. Singlaanin voimakkuus 50% paikkeilla. Ostin singlaanin vahvistajan ja sain yhden vastaanottimen näkymään.saa nähdä näkyykö huomenna.


      • Ärdee

        Kyllä se vain niin on, että Suomessa ei osata näitä tv-lähetyksien signaaleita linkittää. Ruotsin kanavat näkyy aina ja hyvin. Nytkin TV3:n signaali näyttää 100 sekunnin verran ja sitten taas nollaa, vuorotellen. Täytyykö kansalaisen maksaa täysi tv-vero, kun kuvaa ei nähdä kuin 60 prosenttisesti. Ei tarvitse. Jos joku tästä tekee virallisen paperin valtiovallalle, niin tuomarit ratkaisee sen kuluttajan eduksi.


      • Digiboksi

        Kiitos neuvoista, digiboksin päivitys auttoi.


    • Antenni suuntaus

      Antennin suuntaus pielessä, Ne kanavaniput tulee eri suunnista yleensä nii kaikille pitäs olla oma antenni mutta kyllä yhdelläkin pärjää jos suuntaa oikein.

    • tyhmä blondi

      Mun uusi samsungin led-tv ei löydä kaapeliverkosta kanavanippua 2 (mtv3, nelonen, yms). Kokeilin uutta antennijohtoa, toinen tv kanavat löysi molemmilla piuhoilla samasta kaapelirasiasta. Tehdasasetukset palautettu, manuaalisesti oon yrittäny etsiä, mutta kun ei niin ei. Olisiko kellään vielä ideoita vai täytyykö ottaa yhteyttä jonnekin?

      • mitä signaalitasot?

        Onko toiminut aiemmin eli onko nyt tullut vai onko vika ollut uudesta asti?
        Mitä ne molemmat tv:t näyttävät antennisignaalin laaduksi ja voimakkuudeksi eri kanavanipuilla? Samsungin televisioissa on kyllä ollut tuollaista ongelmaa vähän huonommassa signaalitasossa... Mutta voi olla joku vikakin.

        Yhteyttä myyjään joko palautusta, korjausta tai vaihtoa varten.


      • tietoo.

        Vaihda se kaapelipuolelle antennipuolen sijaan.
        Myös antennipiuhoissa ei kannata ostaa sitä halvinta vaan häiriösuojatun, vielä se vaippa siihen väliin niin jopa lähtee, mutta sinulla tuskin on enää antennijohdon vaihtamisella hyötyä koska toinen tv kanavat löytää.

        Eli vaihda se antrnniviritys kaapeliviritykseen.


    • Yocos

      Vanha juttu, mutta sopii ihan uusiinkin. TF-6200HD jätti MTV3, Nelonen jne pois, eikä auttanut tehdasasetusten palautus eikä kaapelin vaihto, tosin signaalin taso nousi 78->99%. Ongelma antennitaloudessa jossa uusi VHF-antenni ja säädöt kunnossa. Lopulta katsoin Digitan sivuilta että pitäisi löytyä kanavapaikalta 44, ja manuaalinen haku löysi sen.

    • menecanadaanluuseri

      miksi nelosella einäy enää teksti tv lahdessa kaapelissa ?

      • poyujhkgk

        Ei näy Helsingissäkään DNA. En tiedä syytä.


      • Puuttuu_se_edelleen

        Nelosen teksti-tv puuttuu tällä hetkellä kokonaan ja Nelosen HD:lläkin on vain yksi sivu. Ongelmia lähtöpäässä?


    • jussipaavali

      Miksi.einäytvkanavista.mitään

    • Anonyymi

      Aivan paska kanava näyttää kaikkien muiden pelejä Kärppien varmaan jo 4 mut ei tepsin pelejä vahingossakaan

    • Anonyymi

      Mulla sama vika tv3 ei näy lukee vaan ei signaalia piuhat tarkastettu ei näy mitä teen

      • Uusi kanavahaku. Kaapelikanavien kanavapaikat vaihtuivat tänään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe