Havannaan Plazaan 2.6.2009

Kokemuksianne!

Plaza- hotelli odottaa ja minua jännittää kovasti.. Eurooppa on reissattu ja nyt sitten uusia tuulia... Millainen hotelli Plaza on mielestänne?? Ruoka, palvelu, huoneet, siisteys? Missä kannattaa käydä syömässä? Entä ostoksilla? Näkyykö "tyttöjä" avoimesti kaduilla? Mitä Suomesta mukaan... Kyniä, purkkaa, sukkia?? Jos haluaa paikallisille lapsille antaa jotain... Mitä muuten on hyvä tietää?

6

1190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trinidad

      tervehdys!
      sain lahjaksi trinidadista ihmeellisen laatikon joka aukesi ohjeiden mukaan kuubassa,mutta nyt suomessa se ei aukea edes "ananasakäämä" komennnolla.mikä tämä laatikko on ? sain sen taikurilta joka oli tosi taitava ja näytti monia temppuja,mm.tämän laatikon avauksen mutta nyt se ei aukea. voisitteko auttaa avaamaan sen? kiitos!

      • mjm

        Ehkä samanlainen laatikko, jonka näin Santiago de Cubassa. Aukeaa painamalla yhtä aikaa vinosti ja vetämällä. Siis painamalla ikään kuin tulitikkulaatikon toisen puolen ylempää pitkää sivua toisen puolen alempaa pitkää sivua vastakkain.


      • momox

        ...Fiskarsin kirveellä aukeaa!


    • sieltä tullut

      terve!
      jos jotain haluat viedä niin vie halpoja kännyköitä tai käytettyjä. niistä on kysyntää! ota laturit mukaan .
      toki kaikkea on tarjolla oppaita,tyttöjä,taxeja mutta muista että sinulla on rahaa jota kaikki odottavat sinun käyttävän reilusti.
      muuten kuuba on hieno maa jossa saa matkailla turvallisesti ja musiikkia löytyy joka paikasta.tietenkin kosmetiikka on kysyttyä mutta ota toki mukaan myös lääkkeitä esim. buranaa ym. vapaasti saatavia lääkkeitä.huomaat kyllä että niiläkin on kysyntää enemmän kuin saippualla.

    • Nimetön

      Hola!
      Eikun hyvää eissua teille!! Tulin eilen Madridin kautta Havannasta.
      Plazassa on italialainen,jonkunlaista syötävää.
      Kun menet ulos Plazasta ja lähdet vas suer kulmaan ja uudestaa vas puoleen väliin sitä kortteleia,on toisessa kerr Canarialainen ravintola(vaatimaton,tavallista ja edullista). Se on vastapäätä ent.Bacardin päämajaa.
      Hyvä tipsi illalla on Capitoliumia vastapäätä oleva Andalusialainen,jonka edessä on aina jonoa,mutta kun sanot ovimikolle meneväsi kolmanteen kerrokseen,siellä tilaa löytyy!! (herkulline alkuruoka: kana-ananas salaatti).Siisti ja myös edullinen.
      Kirjoittele kokemuksista,
      Matti Kolehmainen
      Ps. Uusi systeemi turisteille: bussi pysäkki hot. Inglaterran edessä(lähellä Plazaa).3 eri bussivaihtoehtoa kiertoajeluun ja vaihtaa voi muutamassa paikassa ja stopata välillä ja jatkaa seur bussilla,niinkuin haluttaa. Koko päivä maksaa vaivaisen 5 cuc !!! Reittikartat pysäkillä.

    • Lissu

      Plaza oli myös meidän majamme 10 päivän ajan. Matkalta palattiin 30.3. Plazassa parasta oli sijainti aivan Havana Viejan laidalla. Toki se on myös perinteikäs hotelli ja aivan riittävän mukava. Ainakaan oma huoneemme ei nyt mitään luxusta ollut, mutta eipä sitä oltu odotettukaan. Amiaisella pärjäsi munakkaan voimalla pitkään iltapäivään. Plazan ravintoloissa emme muuten käyneet. Kuulemma pizzat ovat hyviä ja edullisia.

      Ruokaa kaupungista kyllä löytyi. Varsinkin Vanhan Havannan eli Havana Viejan turistikortteleiden ravintolat olivat tasokkaita. Kannattaa kokeilla esim. panimoravintola Taberna de la Murallaa tai arabivaikutteista La Medinaa, jonka mahtavat lautaset jäivät mieleen. Ruokaa ja ihan kohtuullista sai kyllä jokaisesta baaristakin. Erityisen makoisat olivat Cafe Parisin pizzat Obispo -kadun varrella, joka oli Vanhan Havannan pääostoskatu. Perusruokaa Kuubassa olivat kana ja possu jotakuinkin täysin ilman mausteita, perunankappaleiden ja kaalin kera tarjoiltuna. Tavallista oli myös riisin ja papujen sekoitus - se ihan hyvää.

      Tuliaisten antamiselle ei saata löytyä tilaisuutta, mikäli tuttuja ei siellä ole ennestään. Lapset kylä ilahtuvat karkeista. Kaikki käyttötavara varmasti on tarpeen, koska hinnant ovat kuubalaisille kovia, mutta tilanteita antamiseen ei silti saata syntyä.

      Päälimmäinen kokemus Kuubasta oli kuitenkin ihmisten ystävällisyys - ei aina ihan pyyteetön kylläkään ja turvallisuus. Ainakin itse koimme, että missä vaan saattoi liikkua turvallisesti. Jos taide kiinnostaa, Havannan 10. kuvataiteen biennale on juuri menossa. Pääpaikkana on linnoitus. kannattaa käydä, jos latinalaisen amerikan nykytaide kiinnostaa. Tytöistä ai ainakaan meillä ole havaintoja. Ihanaa myös, että katulapset puuttuivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe