Malarian kesto

????

Te, jotka olette sairastaneet malarian tai tuttavapiirissänne on joku joka on sairastanut: miten kauan malaria kesti ja mitkä olivat yksilölliset oireet?

8

1993

  Vastaukset

  • Joskushan se malarialoinen jää elimistöön pysyvästi! Useimmiten se saadaan hoidettua. Taudin kesto riippuu aivan siitä, minkälaisen malarian saa ja kuinka voimakkaana ja miten hyvä vastuskyky yleisesti on. Pahanlaatuisesta malarian on viikkoja todella sairaana, kuolemansairaanakin päiviä.

   Oireina on usein kuume, pahoinvointi, ripuli, vaihtelee.

   • Pahanlaatuinen malaria saattaa kestää jopa vain pari päivää. Sitten potilas jo kuolee. Eli kyllä niiden oireiden tullessa kannattaisi hakeutua heti hoitoon.
    Tässä kyllä kysyttiin kokemuksia niiltä jotka ovat sen sairastaneet, mutta menköön tämäkin...


   • kestää.. kirjoitti:

    Pahanlaatuinen malaria saattaa kestää jopa vain pari päivää. Sitten potilas jo kuolee. Eli kyllä niiden oireiden tullessa kannattaisi hakeutua heti hoitoon.
    Tässä kyllä kysyttiin kokemuksia niiltä jotka ovat sen sairastaneet, mutta menköön tämäkin...

    selviävät esim. täällä Vietnamissa?


  • ja syödä rauta-tabletteja, painoa voi menettää kiloja. Tuttavalla oli. Kestää hyvinkin kuukausia palautua ennalleen ja mennä lääkärille/lääkitys alottaa heti varsinkin jos ei ole käyttänyt mitään estolääkitystä.

   • Tunsin yhden suomalaisen, joka teki töitä Afrikassa. Hän kuoli vuosia tartunnan saannin jälkeen kehnosti hoidetun taudin jälkiseurauksiin. Kunto ei palautunut koskaan enää takaisin ennalleen.

    Estolääkitystä kannattaa ehdottomasti käyttää, kun matkustaa malaria-alueella, ja jos malarian siitä huolimatta saa, niin se pitää myös hoitaa kunnolla pois.


  • Tällä aineella on parannettu yli 100.000 malariatapausta, ja siis tauti ja oireet häviävät neljässä tunnissa!

   Ei saa apteekista tai sairaalasta, tämä on ns. undergroundlääke, lääkelaitokset eivät tykkää yhtään, liian tehokas ja halopa lääke niitten makuun...

   http://mmsadvisor.com/?page_id=12

   http://jimhumble.biz/index.htm

  • Ei ole se estolääkitys 100%:n sekääk, joten älkää nyt siihen täyttä luottamusta pistäkö. Malaria voi tulla siitäkin huolimatta, joten jos oireita, menkää heti tutkimuksiin.

  • Voiko malaria tarttua muihin ihmisiin ja miten? Se jolla on malaria mutta selvii lääkityksellä niin onko hän sitten ns sairauden kantaja joka voi tartuttaa muita ihmisiä ja jos on niin kuinka kauan yleensä tarttumavaara on ja voiko ko ihminen esim olla töissä?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   584
   9252
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1139