Perhetutun mökillä tapahtuu

joshua123

            Ihana aamu, sanoin itselleni, samalla kun aurinko paistoi läpi sälekaihtimen. Vieressä nukkuva tyttöystävä ei reagoinut tokaisuuni millään tavalla vaan nautti silmät kiinni keväisestä aamusta. Katselin häntä hetken mutten raaskinut herättää häntä..
Puin päälleni silkkiboxerit, jotka olivat viimeyön tohinassa lentäneet huoneen lattialle.. Aloin keitellä kahvia, ja katoin pöydän itselleni ja rakkaalleni. Huusin muijalle että tulisi ottamaan aamupalaa mutta sanoi aamuärtyisesti ettei halua nousta ylös. En halunut suututtaa enempää ja lähdin parvekkeelle nauttimaan kevään lämmöstä ja aamukahvista.
Auringon lämpö ja keväiset äänet saivat minut sulkemaan silmäni ja nauttimaan tästä kaikesta. Annoin mieleni seikkailla asiasta toiseen, muistellen välillä lapsuutta ja nuoruutta..Jostain syystä mieleeni muistui kymmenisen vuotta sitten tapahtunu seikkailu, joka teki nuoreen poikaan lähtemättömän vaikutuksen..

   Olin sinä kesänä täyttänyt kaksikymmentävuotta. Tyttöystävää minulla ei silloin ollut. Syynä ei voinut olla ulkonäköni, moni tyttö oli komeaksi kehunut ja erityistä kiitosta joskus kuullut tummista kiharoista hiuksista ja sinisistä silmistäni. Ehkä syy löytyi ujoudestani ja epävarmuudesta itseäni kohtaan..en ollut juurikaan niitä sosiaallisimpia tyyppejä nuorempana.
Se tuntui samalta kuten kaikki muutkin kesäpäivät silloin. Mihinkään ei ollut kiire. Olin päättänyt antaa itselleni vapauden kesätöistä tänävuona ja nauttia vielä kesästä siihen asti, kunnes armeija heinäkuussa alkaisi.
Olin pesemässä autoa kun mutsi huusi ovelta että veisinkö mekon takaisin jota hän oli lainanut Marjalta.
Emmin hetken, olinhan juuri saanut auton puhtaaksi, mutta en rohjennut kieltäytymäänään.
Marja oli äitini ikäinen, ehkä vähän nuorempi 45-50 vuotias nainen. Ikäisekseen todella säväyttävä.
Olin juuri pari viikkoa sitten nähnyt hänet viimeksi minun valmistujaisjuhlissa. Hänellä oli puettuna hame joka korosti kauniita, naisellisia sääriä, ja ihanat korkkarit jotka saivat hänet näyttämään entistä seksikkäämmältä...

   Mutsi sanoi että Marja olisi mökillään, ja ehtisin viedä mekon ennenkuin meillä olisi ruoka. Lähdin pihasta ajatuksissani ja yritin muistaa missä Marjan mökki on..Olin ollut sielä viimeksi pienenä lapsena. Muistan vain järven ja sen laiturin josta oli tapana aina hyppiä kuin mielipuoli.
Ajelin pientä hiekkatietä ja olin varma että olin eksynyt. Ympärilläni ei ollut kuin puita joiden välistä saattoi nähdä pilkahduksen tyyntä järveä. Olin jo valmis kääntymään takaisin kunnes Marjan aviomies, Jussi tuli autolla vastaan.

-TERVE! MITÄ ÄIJÄ? OLETKO UIMASSA KÄYNY JO? - huusi Jussi kovaan ääneen.

-Mutsi käski tuomaan jonkun mekon takaisin...Ehdin sanomaan kunnes Jussi keskeytti ja kertoi menevänsä keskustaan, kaupassa käymään, mutta Marja olisi paikalla.

-Selvä juttu.. Tokaisin, ja nostin kytkintä ja lähdin seuraamaan Jussin tielle jättämiä jälkiä jonka avulla löytäisin tien mökille.

Olin kuullut vanhempieni puhuvan miten Jussin ja Marjan avioliitto oli ollut vuosia jo pelkkää kulissia, luultavasti lapsien takia. Nyt kun lapset olivat kasvaneet isoiksi, ovat hekin muuttaneet jo vuosia sitten erilleen asumaan. Ajattelin Marjan olevan yksinäinen...

   Tovin ajettuani näin kuinka mökki aloi hahmottua puiden takaa. Hämmästyin kuinka kauniisti aurinko paistoi mökin pihaa, vaikka koko mökkitie kulki läpi metsän.
Saavuin pihaan. Huomasin kuinka Marja seisoi mökin terassilla yllään tiukat, repaleiset farkkushortsit. En muistanut miten kauniit hänen säärensä olivatkaan..Tumman punaiseksi lakatut varpaan kynnet, ja tänä kesänä hankittu rusketus saivat nuorenkin miehen jalat velliksi..En meinanut saada katsettani irti hänestä...Oloani ei helpottanut mitenkää se, kun yläosaa peitti kauniit pitsiset, siniset rintaliivit jotka sopivat hyvin hänen kauniin, ruskettuneen ihonsa kanssa. Minusta hänellä oli kauniit rinnat, ainakin C kupit, eivätkä ne näyttäneet roikkuvan mitenkään pahasti. Hänen tummat hiuksensa olivat kuin olisi juuri tullut kampaajalta.
   Huomasin kuinka kullini alkoi kovettua katsellessani häntä. Onneksi olin laittanut aamulla tiukat boxerit joten kova seisokkini ei paistaisi shortsieni läpi niin helposti.

"Äitis kertoki että tulisit tänää tuomaa sen mekon.." -Sanoi Marja joka oli tullut minun luokseni autolle päin.

"Joo.." - sain sanotuksi ja yritin olla tuijottamatta häntä kohden vaikka olisin tehnyt mieli tarttua häneen kiinni ja nuolla hänen rintojaan...

Mielikuvitukseni laukkasi kuin villiori ja minua alkoi punastuttamaan. Tunsin sisälläni, että olisi pakko päästä purkamaan paineita joten annoin Marjalle mekon ja olin jo lähdössä ajamaan pois päin kunnes Marja kysyi
onko mulla kiire ja haluaisinko jäädä uimaan ja saunomaan.

-"e-e-en tiedä..olis kyllä hommia vielä tänää mitkä pitäs hoitaa" änkytin punastuneena.

-"Höpönlöpön, ei saa käyttää näin ihanaa ja lämmintä kesäpäivää työntekoon" sanoi Marja hymyillen ja näytti kädellään että seuraisin häntä...

Olin kiihosta sekaisin, enkä tiennyt mitä tehdä...Seisokki ei näyttänyt laantumisen merkkejä, päinvastoin. Tunsin kuinka kyrpäni versisuonet täyttyivät verestä, ja munani tuntui kuumalta.. Halusin lähteä tilanteesta jotta voisi purkaa paineet menomatkalla, mutta toisaalta olisi ollut epäsopivaa vain lähteä..
Päätin jäädä. Voisi viileämpi järvivesi jopa helpottaa oloa, ajattelin
Seurasin Marjaa jonka persettä tuijotin koko matkan autolta mökin terassille..

"Noniin..Sauna taitaakin olla ihan lämmin"- Sanoi Marja samalla yllättäen minut tuijottamasta hänen takapuoltaan..

"Mulla ei oo pyyhettä eikä uikkareita mukana.." mumisin ja samalla punastuen

"Ei se mitään, meillä on pyyhkeitä ja uikkareita et tarviikkaa" Sanoi Marja pieni virne kasvoillaa, kun hän lähti vaihtamaan uimapukua toiseen huoneeseen.

Seisoin keskellä mökin olohuonetta. Olohuoneesta oli hieno näkymä laiturille johon paistoi kutsuvasti aurinko. Takanani oli hyvin vaatimattoman näköinen sohva ja sarjaan kuuluvat kaksi nojatuolia. Olohuoneessa oli ovi saunan suihkutiloihin..
Seisoin kauhuissani ja peloissani. Kyrpäni oli seissyt tulostani asti kovana eikä mielikuva Marjan ihanasta vartalosta häipynyt mielestäni. Ei auttanut mitään, ajattelin ja riisuin vaatteeni pois.
Kullini paistoi tiukkojen boxerien läpi selvästi enkä pystynyt hillitsemään sitä millään tavalla.

"Onko täällä alaston mies, voiko tulla?" kuului varovainen, hyvin naisellinen ääni. Marja oli oven raossa ja kurkisti sisään.

"joo on..tai siis, valmista on.." sain hädin tuskin sanottua.

Marjalla oli päällään mustat bikinit jotka olivat ehkä liian pienet hänelle, koska rinnat halusivat tulla niistä ulos. En saanu katsettani pois hänen vartalostaan. Astuimme saunaan ja minä kipusin samantien ylälauteelle. Marja lisäili saunanpesään puita pyllistäen minua päin...Hänen perseensä oli kuin teinitytöllä, ihana pyöreä ja kiinteä. Ei uskoisi hänen olevan jo keski-ikäinen nainen! Yritin vältellä katsettani samalla kun hän kaatoi kauhasta vettä päälleen...vesi valui rintoja pitkin tehden niistä entistä haluttavampia..Marja valutti vettä hitaasti, aivan kuin hän olisi nähnyt seisovan nuoren mulkkuni ja halusi kiusata nuorta poikaa tahallaan tuolla seksikkkäällä esityksellään...
Esitys sai minut epätodelliseen oloon. En ollut eläissäni nähnyt noin kaunista, ja vetovoimaista naista. Minun teki mieli repiä boxerini päältäni ja tunkea kova, nuori kullini tämän naisen täyteläisten huulien väliin..

"Etkö aijo kastella itseäsi" kysyi Marja herättäen minut omista ajatuksistani.

Otin kauhan käteen ja kaadoin vedet päälleni. Jälkiviisaana voin sanoa sen olleen virhe. Kastuneiden boxerit paljastivat kaiken. Jos kullini näytty ennen paistavan housujen läpi, nyt se näkyi jo selvästi muodot. Nostin jalkani peittääkseni seisokkini.

"Kai noin komealla miehellä on tyttöystävä?" Marja katsoi minua suoraan silmiin.

"Ei ole ollut vielä. En osaa olla tyttöjen kanssa.."

"No mikä tytöissä on arvoitus" Kysyi Marja jo vähän hymyillen vastaukselleni. Hän oli suoristanut jalkansa saunan kaiteelle. Katsoin hänen punaisia varpaan kynsiä..halusin nuolla hänen jalkojaan, nousten kielelläni kokoajan ylös hänen kaunista vartaloaan..Veikkasin ettei Marja ollut saanu munaa pitkään aikaa, ellei hänellä ollut mitään rattopoikaa.


"Voisit ottaa noi boxerit pois niin olisi helpompi olla" Jatkoi Marja tuijottaen alapäähäni.

Punastuin korvia myöten.

"Ei tässä mitään..onpas täällä kuuma, paljonko vesi on?" yritin sepittää ja saada huomion toiseen asiaan.. Marja nauroi ja sanoi menevänsä vilvoittelemaan ja nauttimaan oluesta ulos.

Jäin yksin saunaan. Ajattelin nyt olevan hyvä hetki runkata seisokki pois ja laskin boxerini pois. Minua jännitti, en tiennyt milloin Marja tulisi takaisin. Astuin alalauteelle istumaan ja otin kyrvästäni kiinni mikä oli isompi kuin koskaan. Runkkasin minkä jaksoin mutta saunan lämpö sai minut hengästymään joka vaikeutti tulemista..
Siinä samalla saunan ovi aukesi ja Marja tuli sisään

"ah..anteeksi..en tiennyt että runk.." sanoi marja pelästyneenä ja selvästi kyyläten paksua kyrpääni joka seisoi hänen edessään..

En sanonut sanaakaa, vaan jatkoin runkkaamista. Katsoin hänen rintojaan, ihania sääriään, ja märkää pillua..tahtini kiihtyi, ja sydän löi kovempaa..Marja polvistui eteeni. Hänen järvessä viileentynyt ihonsa painautui minua vasten..suljin silmäni ja nojasin taaksepäin..Otin hänen hiuksistaan kiinni samalla kun hän imi kyrpääni täyteläisillä huulillaan ihanasti. Paksu kyrpäni upposi hänen suuhun samalla kun hän kosketteli pallejani käsillään ihanasti hieroten..
Avasin bikinien yläosan ja eteeni avautui kauniin naisen rinnat..Hieroin Marjan nännnejä, ne olivat kovat.
Tunsin tulevan, mutta halusin nussia häntä ensin. Nousin pystyyn ja Marja nojasi lauteita vasten minä siirryin hänen taakseen ja laskin bikinien ala osan pois..Marjan kylmä iho oli nopeasti vaihtunut lämpimäksi ja posket punottivat. Annoin pusuja hänen pakaroilleen ja persereikään josta kielellä etenin nuollen kohti pillua..
Pillu oli aivan märkä ja kiimainen.

"Nussi mua, nussia mua sun kovalla nuorella kyrvällä" Marja ähki ja kuullosti hengästyneeltä..

"Haluan spermat pilluun, nussi mua kunnolla.." Marja sopersi...

Pillusta valui nestettä säärtä pitkin lattialle kun tungin kyrpääni hänen pilluun..Marja voihki ja vaati kovempaa ja kovempaa. Nussin häntä kuin viimeistä päivää ja pallini hakkasivat hänen jalkojaa..

"multa tulee.." sain sanotuksi..

AH...avasin silmäni ja näin tyttöystäväni joka oli noussut sängystä ja alkanut runkkaamaan minua parvekkeella.. mällit lensi hänen kasvoilleen ja hän hymyili

"Jotain oli tehtävä sun aamustondikselle" sanoi tyttöystäväni Maria ja lähti sisälle hymyssä suin..

Pelästyin kun tajusin mitä oli tapahtunut.. olin ollut niin ajatuksissani etten edes ymmärtänyt hänen runkkaavan minua...Vedin syvää henkeä ja päätin jättää muistelun tuonnemaksi.

3

21268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • et opi

      Kopsasit tän sit herkku.netistä
      Aika törkeetä.

      • mitään

        Julkaisin tämän eräällä suomalaisellea foorumilla ensimäisen kerran toisella nimimerkillä.
        Älä Syyttele ihmisiä turhan takia. Toisilla on mielikuvitusta vielä tänä päivänä eikä tarvitse plagioida mistään mitään!!!


    • mika9876

      Tosi hyvä tarina.:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe