yllätin pojan runkkaamasta?

Poikani runkkailee mikä sinänsä on normaalia mutta yksi kerta aukaisin huoneen oven ja poikani 14v oli muna pystyssä hommissa ja sai just orkun.Permaa roiskui tosi paljon siinä kattelimme toisiamme ja vedin oven kiinni. emme ole puhuneet asiasta sen jälkeen mut kyllä veti hiljaseks.
Ilmianna
Jaa

8 Vastausta


viesti oli sekä hanurista että perseestä eli siis hanurin perseestä..
Ilmianna
Jaa
pilaa hyvän nimen
Ilmianna
Jaa
OLETKO KOSKAAN KUULLUT KÄYTÖSTAVOISTA?
nuoren oveen tulee koputtaa ja odottaa että saa luvan astua huoneeseen??????
nuorilla täytyy olla oma rauha!!!!
tosi tökerö mutsi...kait tästä lähin opit koputtamaan?
Ilmianna
Jaa
Varmaan tosi noloo äiskälle ja pojalle!Mä oonb 13 wee likka ja mua naurattaa ihan hitosti...anteeks......*reps*
Ilmianna
Jaa
No tiedän että tästä on jo nyt kyllä 8 vuotta...mutta tuo on normaalia olen itse nyt 13v poika.Oma isä yllätti kun kattelin pornosivuja ja runkkailin ja äiti jo 2 kertaa,nyt on oppinut koputtumaan,ja lukkokin ovessa on ;)
Ilmianna
Jaa
Minä olen saanut ymmärtää että koputtaa tulee! Poikani haluaa olla rauhassa, eikä siinä mikään ihme sitten ole, vaikka itseään koskettelisi, kun muut eivät näe. Mutta on se todella noloa, jos kesken puuhailun "mutsi ryntää huoneeseen"!
Ilmianna
Jaa
Oliko hyvä runkki ? Mee sinne niin saat sun pojalta muna
Ilmianna
Jaa
Muistakaa nytt helvetissä vanhemmat että tää on normaalia . ja otetaan tyylillä ja autetaan !! joss satutaan yllättää!!. meillä on 16 v poika ja sen oon yllättäny aika saakelin monta kertaa mutta mikäs siinä tää on vapaa maa!! tottakai se saa runkata omaa kaluaan koska tuntuu hyvälle ! jitten pitää just saada tehdä se kotona! huoneessa, saunassa tai suihkussa olkarissa . mutta joo toki kun on yksin mutta joskus sattuu vahinkoja. esim.. tulin töistä kotiin ja en huudellu koska kotona ei ollu valoja päällä menin normaalisti laittaan parempaa kotivaatetta päälle ku kävelin tietsikkahuoneen ohi missä Istu poikani kormakuullokkeet päässä menin lähemmäs ku ajattelinettä säikähdän sen :D. huomasin että verkkarit oli nilkoissa, ja huomasin että näyöllä pyöri redtubesta seksikäs hieronta video ! :P ja sitte ku tulin lähemmäs niin käsi kävi ylös alas :) , sitte hiivin vaan taaksepäin ja pistin ovea hieman kiinni ja menin vaihtaav vatteet ja pistin valoja päälle ja alkasin tekeen ruokaa, spagetit kiehu ja eilinen soossi oli lämmitetty . Mutta poikaa ei näkyny :P no ajatelin että se pelaa ny sitte tai on valmiina, mutta ei ollu jaan kurkistin ovesta ja jytte sit kaitsareista kuulu äänet ja tuoli oli pyöriny vartin sivusuuntaan olivissiin lähtö aika., Hyvä poika ei aikonu näppistä sotkee.. hain pyyhkeen ja ku tulin lähemäns huonetta huusin että tuuksä syömään :) . siinä vissiin sitte meni keskittyminen , ja kuulu että joo joo kyllä mä tuun , sanoin että mä tuon sulle pyyhkeen muuten ruoka jo jäähtyy !. avasin oven ja pistin valot päälle sitte kääntu katse muhun kohti silleen hämmentyneenä, sitse kysy että koska sä tulit kotiin . sanoin että 45 min sitte pistin sulle oven kiini kin etkö huomannu :)? .sitte se vaan ööö . . sitte sanoin sille että tää on ihan normaalia ja eihän tää oo eka kerta mutta muista ny sitte että älä noita kuulokkeita käytä joss sä touta katot:) muuten voi käydä just näin etä ett huomaa , en vittiny häiritä koska katoit niin hyvän pätkän ja hymyilin .annoin sille pyyhkeen ja sanoin että siivota sä saat sitte kyllä tehdä ite koska mä autoin jo mun osuuden....sitte sanoin että mä halun kans sitte nähä suon saman videon ! pistä se osoite vaikka ylös jonneki ;) sitse sanoo vaan että joo okej .poika putsas asiat kuntoon ja mentiin syömään ja naurettiin ja vitsailtiin .Hyvät naurut saatiin ja. poika otti opikseen että kuulokkeet ei ollu hyvä juttu : sen se tietää että kotona just pitää nää jutut testailla ja vanhemmat on sitte kans tukena ! meillä puhutaan kaikesta avoimesti ja autetaan toisia . ja on ollu apua kans muis asioista, eli ollaan kun hyvä kaveri !.poika veti mopolla ojaan että löi kulkuset sarviin tulikotia ja sano että näin meni ja mä katoin että kaikki oi kunnossa. jaa niin se oli kin , varmistin vielä seuraavana päivänä että oliko kaikki ihan normaalia ja tuntu käteenveto kuin ennenkin !..
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

yllätin pojan runkkaamasta?

Poikani runkkailee mikä sinänsä on normaalia mutta yksi kerta aukaisin huoneen oven ja poikani 14v oli muna pystyssä hommissa ja sai just orkun.Permaa roiskui tosi paljon siinä kattelimme toisiamme ja vedin oven kiinni. emme ole puhuneet asiasta sen jälkeen mut kyllä veti hiljaseks.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta