Vinkkejä Prahaan?

Chocola#

Hei! Täällä oltais lähdössä toukokuussa 5 päivän reissulle Prahaan - oisko jotain vinkkejä ym. sinne antaa? Samalla voitte kertoa omiakin kokemuksianne, jos sellaisia löytyy. :-)

10

3935

Vastaukset

 • Vinkkejä löytyy rivikaupalla kun luet aiempia kirjoituksia.

 • Olimme juuri neljä päivää Prahassa. Kevät on sielläkin myöhässä, sää alkoi vasta lämmetä. Todella viehättävä kaupunki ja paljon nähtävää. Jos haluat lukea matkakertomukseni ja katsella kuviani, ota yhteyttä!
  reissaaja56@suomi24.fi

 • Loreta on käymisen arvoinen, kellojen soitto on upea kuulla ja aarrekin on hieno :)

  http://www.loreta.cz/en/index.htm

  Kun menette Petrinin kukkulalle niin pitäkää mielessä että rinteellä on ihana ravintola. Se on ehkä vähän hintavampi paikka prahalaisittain, mutta hintaan kuuluva näköala Prahaan on huikea.

  http://www.nebozizek.cz/en/uvod.html

  Prahan eläintarha on myös hieno ja sen vieressä oleva Troijan linna hoituu samalla reissulla. Linnan kellarista voi ostaa tsekkiläisiä viinejä.


  • Prahassa... kirjoitti:

   Tsekkaa vaikka http://www.pienimatkaopas.com/praha/ ,http://www.praha.fi/ tai http://www.prague.fm/index-fi.htm Näissä on paljon vinkkejä näkemisen ja tekemisen arvoisista jutuista Prahassa.

   Voit myös kertoa vähän minkälaiset asiat kiinnostaa niin voin Prahalaisena neuvoa kyllä muitakin kuin niitä paikkoja missä pitää jyrätä useiden italialaisjoukkojen läpi ainoastaan koskettaakseen jotain patsasta persuuksille.


  • Tuo Petrinin kukkulan ravintola on mitä suositeltavin lounaspaikka, kolmen ruokalajin lounas maksoi muistaakseni 165 kcz, siis reilut kuusi euroa ja oli pirun hyvä ja vieläpä kauniisti asetellut annokset.

   http://www.nebozizek.cz/en/uvod.html

   Sen sijaan legendaarinen U Fleku kannattaa jättää väliin, ellette tykkää istua teille osoitetun penkin päässä saksalaistyylistä humppaa kuunnellen ja toisten kohtalotovereiden kanssa seurustellen.


 • Olen käynyt Prahassa monta kertaa ja kaupunki on todella viehättävä.
  Eläintarha on näkemisen arvoinen (kannattaa varata reilusti aikaa), samoin linnan alue, TV-Torni, Petrinin kukkula ja tietenkin koko vanha kaupunki.

  Käy lainaamassa kirjastosta Mondon matkaopas ja vaikkapa joku muukin suht uusi opaskirja ja selaile niitä. Niistä löydät hyviä vinkkejä itseäsi kiinnostavista kohteisa.

  Me olemme reissuillamme kävellyt ympäri kaupunkia ja poikenneet sen kummemmin suunnittelematta museoissa (mm. kidutus- ja seksimuseo) ja nähtävyyksissä (erilaisia torneja ympäri kaupunkia, mm. vanhankaupungin aukiolla ja Kaarlensillan torni).

  Novy Smihovin ostoskeskus Adelin metroaseman vieressä on Prahan isoin.

  Jos kiinnostaa ja ajankohta on oikea, niin Kiss on toukokuussa Prahassa keikalla ;)

  • Hei!

   Hiukan triviaa: Andelin ostari on ihan normaali ostari prahassa. Suosittelen Chodovin valtavaa ostoskeskusta, jonka rinnalla Novy Smichovin kaksi vaatimatonta shoppailu-kerrosta kalpenee (kolmas krs on ravintoloita, sportti-baareja ja elokuvateatteri) :)
   http://www.centrumchodov.cz/cz/indexen.php


 • YouTubesta haku Honest Guide Prague.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3539
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1084