LEIKKIMÖKKI???

Nimetön

Hyvät vanhemmat!
Haluaisin tiedustella kuinka paljon olette valmiita panostamaan lapsenne leikkeihin.Olen kehittelemässä yritysideaa leikkimökeistä. Tässä leikkimökissä lapsi saisi turvallisesti tutustua kodin hoitoon omassa mittakaavassaan. Leikkimökki olisi siis kalustettu keittiöllä, pienellä pedillä ruokapöydällä, pesukoneella ja parvella yms...Huoliteltuna verhoilla, panelilla, tapetilla ja maalilla. Siis kuin oma koti. Pojille vaihtoehtona olisi puutyöpaja tms...Leikkimökin koko olisi n.2m*2m*2,5m, joten myöhemmin kun lapsi on kasvanut huonekalut voisi poistaa ja muuntaa siitä vaikka vierasmajan...Olisitteko valmiita panostamaan lastenne leikkeihin? Ja kuinka paljon valmiita maksamaan siitä?

Toivon paljon vastauksia niin hyviä kuin huonojakin :)

5

1338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on hyvä,

      mutta Suomen luonnon olosuhteet kannattaa huomioida. Meillä on nyt juuri tuollainen iso mökki ja vierasmajavaiheessa olemme, mutta mutta. Kun se nyt täysin lämmittämättömänä on ollut, niin lahoaminen alaosista on näkyvissä. Myöskään haju, joka tuollaiseen mökkiin aikojen saatossa tulee, ei houkuttele vierasmajoitukseen. Halpaa ei aikoinaankaan ollut tuollaisen kunnon mökin rakentaminen, eikä se ole sitä vieläkään ja kun tämän ajan ihmiselle pitäisi pikkurahalla saada kaikki. Ehkä yritysideaa kannattaa vielä jalostaa ja panostaa erityisesti yksilölliseen suunnitteluun ja sitä kautta mökkirakentamiseen, sillä puolella voisi vielä saada työhön uhraamilleen tunneille rahallista vastinetta. Tai jotain vielä sen tyyppistä, että pystyt remontoimaan niistä vanhoista mökeistä jotain uudenlaista ja uuteenkäyttöön, kesäkahvihuoneeksi, illanistujaispaikaksi, yms.

    • leikkimään

      En ostaisi kovinkaan kallista leikkimökkiä, sillä leikkikausi rajoittuu vain kesään, joten reilun osan vuodesta olisi käyttämätön. Enkä jaksa uskoa, että mökki ihan kauhean kovalle käytölle meillä tulisi, kun ulkona on niin paljon kaikkea muutakin tekemistä.

      Toisaalta taas jos projektina innostuisimme leikkimökistä (minä ja mies), niin haluaisimme tehdä sen itse, mies rakenteet ja minä ja lapset sisustuksen.

      Suomessa on niin pieni aika vuodesta tuo, jolloin mökkiä voisi edes periaatteessa käyttää vierasmajana, että pistää epäilyttämään homman toimivuutta. Ehkä mieluumminkin joku pihatarvikevarasto tms. niin kuin taisi jo edellinenkin vastaaja ehdotella.

      Kylläpä kaupungeissa pienilläkin omakotitonteilla näkyy olevan kalliita hienoja leikkimökkejä, jotka tuskin ovat kaikki itse tehtyjä, niin että voisipa leikkimökkien myynti-idea hyvin toimiakin, jos osaat hommasi ja markkinoinnin.

      Mielestäni kannattaa sitten tehdä kalusteet yms. hyvin kestävästi ja laadukkaasti, jotta eroaa kunnolla sellaisista muoviräpellyksistä, joita on kaupan. Ne jotka ovat valmiita kalliin mökin ostamaan, ovat varmaan kiinnostuneita myös laadusta. Ehkä kannattaisi tarjota myös jotain valinnan varaa sisustuksen ja varustelun suhteen?

      Leikkimökin muunneltavuus kannattanee myös ottaa huomioon. Jos siitä saakin muutettua helposti nukketeatterin tai kioskitiskin tms. Liukumäet ja muut extrat lisäävät usein myös kiinnostavuutta.

    • mimosa26

      Että ideana varsin mielenkiintoinen jopa näin äidin korvaan,saati lapsien. Innostuisivat ajatuksesta takuulla! Vanhan kotimme pihalla oli leikkimökki, ja esikoinen piti siellä leikkimisestä. Maksaisin mitä vain, jotta saisimme leikkimökin taas.. Vuokra-asunnon pihalle kun tämä ei ole mahdollista. :( Mutta aina voimme käydä mummilassa leikkimässä. :) Hinnoista ja muista en valitettavasti osaa sanoa, kun ei oikein ole käsitystä.

    • Anonyymi

      Hei.
      Olen lapsi ja olemme ystäväni kanssa keräämässä
      Rahaa leikkimökkiin. Meidän entinen leikkipaikka
      Meni koska se kunnostettiin käyttöön. Ja se oli siis sauna.
      Joten onko ideoita miten saisimme leikkimökin? Olisi myös hyvä saada jotenkin rahaa. Jos on kirjoita tähän!
      T. Se nimetön Anonyymi

    • Anonyymi

      Ja siis ollaan 11v Ja on siis oikeesti tarvetta mökille
      T. Se nimetön Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe