Bali

Niksoma

Onko kenelläkään kokemuksia hotellin esim. tasosta, palveluista ja sijainnista. kaikkihan näyttää kuvissa ja kartalla aina mainiolta, mutta mikä sitten on "totuus"?

Kiitokset jo etukäteen, jos jollain on tietoa, jota kertoa :)

6

1246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ollut useissa

      Olin 11 eri majoituksissa usean viikon aikana.
      Kun menimme aluksi lähellä lentokenttää (Denpasar) olevaan Puri Deva Bharata Villageen, tuli paratiisi ensin mieleen ovea kohti kävellessä. Palvelu oli hyvää, ympäröivä luonto ihanaa ja uima-alla hedelmäpuiden ympäröivänä.

      Ubudissa Sri Bungalowissa Monkey Forrest Streetllä taas kuin paratiisissa rehevien hedelmäpuiden ja kukkaloiston seassa. Huone aina ilmastoinnilla, yleensä niissä on jääkaappi jos syötävää ja juotavaa hakee kaupoista. Erittäin siisti ja teetä tuotiin aina iltapäivisin parvekkeelle. Asuimme pienisä kaksikerroksisissa omilla sisäänkäynneillä olevassa huonessa, seinät puhetta läpäiseviä, mutta muuten kaunista ja loistokastakin. Tässä esim. maksoi kahdelta aamiasella 17€/yö. hotel.travel.com yleensä netin kautta halvemmat hinnat. Katsoimme aina netin kautta mihin mentäisiin seuraavaksi ja varasimme huoneen yleensä, bungalow. Paikan päältä kysyessä huoneta voi tinkiä, meillä onnistui kun vaihdettiin tupakanhajuisesta.

      Aneka Lovinassa Ok, aamiainen seisovassa pöydässä jolla pärjäsi pitkälle iltapäivään. Lovinassa delfiinien katselua aamuöisin veneretkellä, hyvä kiinalainen ravintola, jossa isot annokset ja halpaa. Sanurissa Puri Saning-hotellissa Ok.
      Lake View Batur tulivuoren kraateriss yli kilometrin korkeudessa ei niinkään hyvä, kannattaa mennä yläkertaan jos menee. Ei kallis.

      Vuoren juurelta alhaalta ei käyty katsomassa, koska emme tienneet onko mitään eroa. Jälkeenpäin mietittiin että miksei katsottu, mutta sieltä ylöspäin tulo serpentiiniä oli taksille ja autoille yleensä rankka juttu, pikkuhiljaa kyllä tulivat. Kutalla Bakung Beach OK, Legian Express kottage Ok. Yhdessä paikassa emme olleet kuin kääntymässä, ja peruimme koska haisi niin tupakalle ettei haluttu. Kävellen muutaman metrin löysimme toisen oman bungalowin, niitä oli vierekkäin somasti kaiken vihreän ja hedelmien keskellä, kuten muuallakin.

      Yleensä kaikki paitsi tuo yksi olivat ihan OK, pidimme vaatimuksena ilmastoinnin, mielellään myös jääkaappi ja aamiainen hintaan sisältyvänä.

      Hotellit, bungalowit ovat jännästi "piilossa". Kun tieltä lähtee kulkemaan sivukatuun, tulee alue, jossa majoitukset ovat, kuin keskelle paratiisia ja kuitenkin lähellä esim. isoa tietä, kuten Monkey Forrestia. Asuinpaikkoja ei haitannut lähistöllä oleva tie, koska ilmeisesti voimakas kasvillisuus eristi, oli kuin eri maailmassa, kunnes astui isolle tielle.
      Nettipaikkoja tarpeeksi, Ubudissa kylläkin kahvila jossa kävimme, meni kiinni klo.23.00 muualla paljon 24h auki, joten miniläppärillä pidettiin yhteyttä Suomeen ja tilailtiin hotellit ja sisäisiä lentoja. Gilin saaret ovat kuulema kauniit, saa majoituksen palvelijalla jne. Siellä ei ajeta autoilla, hevoskyyti lähinnä, ei poliisia mutta kuulin sieltä tulleelta että ihan OK.

      Balilla on kuumaa ja hiostavaa mutta mahtava kokemus. Ei pelkoa ryöstäjistä, Ubudissa kauppiaat kyllä yrittivät kulkea vierelläkin kaduilla, mutta opittiin suhtautumaan ja ei annetu niiden pilata matkaamme jatkamalla eteenpäin. Aina kuului huutoja jos tarvitsemme kyytiä, huusin että ollaan varta vasten kävelemässä ja taas kohta seuraavat kyydin tarjoajat. Seat 24 halpa lento, edestakaisin Bangkokiin silloin vajaa 700€...

      • reissaajajake

        kutalla ei kyllä kannata kun käydä kääntymässä, siellä ei kyllä ole paljon nähtävää, suht likainen ranta,kannattaa suunnata muualle balia, veneretket on ok.esim.lempoangan saari. air asialla bkk-bali-bkk oli n.110 eur. bali-jakarta-bali 70 eur.


      • viisi viikkoa Balill

        Nostan z...


    • sen verran

      etta ela ainakaan Kuta Beachille mee... ihan karmea paikka... just eilen tulin pois sielta tanne gili's islandille tanne kannattaa suunnata matkansa balilta botskilla (40euroo) noin 2 tuntia... taalla hienot rannat ja mukavat ihmiset.. bungalowit mahtavia alkaen 3 eurosta...

      • niksoma

        kannattaako syödä estolääkitys, mikäli sinne saarille tulee muutamaksi yöksi? balillehan sitä ei edes suositella.


      • mukaan
        niksoma kirjoitti:

        kannattaako syödä estolääkitys, mikäli sinne saarille tulee muutamaksi yöksi? balillehan sitä ei edes suositella.

        itse en syönnyt, enkä malariaa saanut, muutamia moskiittoja tapasin ja muutama pistikin, mutta malariaa en saanut :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2780
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      211
      1789
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1492
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1241
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      963
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      77
      865
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe