Miksi en liity TOSiin

eräs henkilö

TOS ei opasta itsearvostukseen vaan kumartamaan korkeammalla arvolla olevia IHMISIÄ, minä palvelen vain yhtä HERRAa. Hail SET!

11

1217

Vastaukset

 • olette kaikki hiukan hassuja.

  • Arvaus: et ole Huhhahhei vaan huono kopio

   Suositus: voisit silti painua idolisi tavoin todistamaan kerta toisensa jälkeen hihhulifoorumeille että paska todellakin haisee pahalta ihan kuin se olisi jokin uutinen kenellekään joka ei elä pyhä pyykkipoika nenässään. Hurahtaneita säälittävämpiä ovat ainoastaan tyypit, joiden ainoa oma juttu on kyttäillä toisten hurahtamisia.


 • Olet ollut yhteydessä TS:n suuntaan, mutta yhteistä säveltä ei löytynyt koska olet kilari jauhopää ja päätit sitten ryhtyä oikeammaksi setiläiseksi kuin setiläiset.

  Koskahan te touhot oppisitte että TS ei ole kaikkia "jostain synkistä jutuista jee" kiinnostuneita varten vaikka se organisoituneena ja omalla sarallaan varmaan toimivana juttuna saattaa teitä houkuttaakin.

  Sinä päivänä kun Varjonen tms. kolkuttaa teidän ovelle ja kyselee pääsisikö sisään kuulemaan lisää teidän ajatuksista voitte alkaa esittämään omia vaatimuksianne siitä miten asiat hoidetaan mutta jos itse tuppaatte muiden torppaan niin kannattaa varautua pelaamaan heidän säännöillään.

 • KUNJOITAN!

  • Juuri näin! :D

   Santtuhan se siellä taas on tilittänyt kurjuuttaan. Voi voi.


 • olet edelleen perseestä.

 • Olisiko taas aika perustaa oma runkkauskerho jonkun alaikäisen kanssa ja kokeilla olisiko ToS tällä kertaa kiinnostunut liittymään sen osaksi?

 • Tiedoksi että tiedän kenestä puhutte mutta en ole variksenhenki. Olen perehtynyt setiläisyyteen mutta päätän olla liittymättä TOSiin.

  • Ha ha!

   "Päätän olla" :D - eli sinua ei ole päästetty sisään. Muuten et tulisi tänne tilittämään katkeruuttasi ja kuvitelmiasi "setiläisyyteen perehtyneisyydestä". Jos sinut olisi hyväksytty jäseneksi, et tietenkään tulisi kertomaan siitä TÄNNE, keskustelun kaatopaikalle. Mutta itke vain virtuaalisesti, dum ass.


  • Vaikuttaa kyllä siltä, että SINUA EI SINNE PÄÄSTETTY.

   Mitä järkeä olisi tulla TÄNNE tosiaan tekemään tiliä, jos jotenkin itse olisit tullut siihen tulokseen, ettet hae jäsenyyttä (jos sellaista olet harkinnut). EI SINNE KENENKÄÄN OLE PAKKO HAKEA, taneli! Ihan kuin puolustelisit jotain, mikä suurimman osan mielestä olisi jotenkin erikoista. Aika moni muukin täällä käynyt ei ole hakenut jäsenyyttä, mitkä sitten ovatkaan olleet itse kunkin syyt. Joillekin ToS on hyvä paikka, joillekin joku muu. Tuo sinun rutinasi on selvästi vain katkeruutta, kun et päässyt jäseneksi vaikka olisit halunnut.

   Kerroppa saman tien, miksi olet päättänyt olla hakematta jäsenyyttä O.T.O.:oon, Church of Sataniin, Teosofien riveihin, tai paikalliseen keilakerhoon?


 • Siis tuota noin, mitä järkeä tässä sinun horinassa on:

  "TOS ei opasta itsearvostukseen vaan kumartamaan korkeammalla arvolla olevia IHMISIÄ, minä palvelen vain yhtä HERRAa. Hail SET!"

  Ahaa :D

  Siis se on mainiota itsearvostusta kun palvelet jotain "herraa" (ihan sama mikä sen nimi on)?

  Sulla on kuule pahasti pasmat sekaisin. Vaihda se herrasi nimi Jehovaan, niin jo alkaa sulle homma toimia. Saat ymmärrystä muilta ja pääset viimein Santtu jäseneksi samanhenkisten ryhmään ja sitä rataa.

  Helluntaikirkossa vois olla just sulle sopivaa menoa.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.