Lasten kanssa matkaan

Hyviä kohteita

Heissan,

mukavia matkavinkkejä Nizzasta ja lähiympäristöstä kaivattaisiin. Lapset 10- ja 6-v. Entä majoitus, löytyykö kohtuuhintaista ja siistiä hotellia/apartementosta, ei tarvitse olla keskustassa.

7

2567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirppa66

      Nizzan lähistöllä on paljon upeita kohteita. Ehkä lapsillekin mukava kohde on Menton, juuri ennen Italian rajaa. Kuvankaunis pikkukaupunki, jossa voi viettää päivänsä rauhassa, pieniä torikautuja ja rauhallisia rantoja, jossa myös koirilla oma ranta. Kaikki sujuu ihanasti harmoniassa, loistava lapsikohde ja muutenkin charmikas paikka. Myös hyvä yöpymiskohde, kuten viereinen pikkukaupunki Roquebrune, hyvä lapsille! Muita kohteita, ehkä enemmän päiväkohteiksi, ovat Eze ja Saint-Paul-de-Vence (molemmat upeita vuorikyliä, jossa lapset voivat ihailla pelkästään upeita maisemia). Näissä keskiaikaisissa vuorilla roikkuvissa satumaailmoissa aika hurahtaa nopeasti ja lapsetkin viihtyvät. Lapsille sopivat myös pikkukylät aivan Nizzan vieressä, eli Beaulieu ja kuvankaunis Villefranche. Beaulieustä, kuten Mentonistakin, voi lyötää halvempia yöpymispaikkoja, mutta rikkaiden Villefranche on pikemminkin päiväkohde.
      Nizzasta voi myös lähteä lapsien kanssa uimareissulle. Seuraava pikkukaupunki itään, Biot, on nimittäin pelkkää pehmeetä hiekkarantaa 5km pituudelta, loistava lapsille. Jokainen löytää paikkansa, joko rauhasta tai muiden vierestä.
      Italiankin puolelle voi hurahtaa, mutta alue on huomattavasti kehnompi ja primitiivisempi kun Ranskan rannikko.

      • reissaava perhe

        Perheemme tykästyi Antibesiin vanhoine kujineen ja verkkaiseen menoon. Kaupungin kupeessa on hieno merimaailma orca-valaineen sekä huvi-/vesipuisto, jotka molemmat soveltuvat hyvin kaikenikäisille. Antibesistä majoituksen saa kohtuuhinnalla verrattuna moneen muuhun rannikon kaupunkiin ja uimarannat on ehtaa hiekkaa, ei kiveä. Yksi lomaviikko majailtiin pari kesää sitten myös Cannesin takakukkuloilla lähellä Grassea, villa les Agavesin tilavassa ja edullisessa huoneistossa. Se oli erinomainen tukikohta tehdä päiväretkiä pitkin poikin rannikkoa ja kukkulakaupunkeja, yksi upeimmista on Gourdon Loupin rotkon reunalla - se ei ole niin ryysispaikka kuin Eze tai St.Paul, joihin viedään bussilasteittain porukkaa joka päivä, ja turistit kynitään kalliissa putiikeissa ;) Biot ei ole rannalla, vaan kukkuloilla Antibesin takana - tarkoititkohan sillä juuri Antibesin itäpuolista pitkää hiekkarantaa, josta lähtee tiet ylös vuorille?


      • seuraava pikkukaupunki

        itään .
        Biot on länteen ja siellä EI ole hiekkarantaa.


    • Pariisin matkaaja

      Olimme Rivieralla aikoinaan lasten kanssa ja valinta oli silloin Cannes. Cannesin hiekkaranta on mielestäni sopivampi pienille lapsille kuin Nizzan kivinen ranta. Nizza taas on kokemuksen mukaan muuten aivan ihana paikka. Molemmista kaupungeista pystyy tosin liikkumaan oivasti junalla muihin kohteisiin pitkin rantaa.

      Cannesissa on ketjujen apartementoksista ainakin Citadines Apart'hotel Cannes Carnot kävelymatkan päässä rannasta. Meidän silloin kuusivuotias käveli matkan ainakin helposti ja kantoi jopa oman rantalelunsa.

    • Delphino
    • ETH

      Hei! Katso www.laponie.info. Olisko siinä teille sopiva huoneisto Nizzan kupeessa.

    • Piri

      Hei
      Mekin olemme menossa lasten kanssa Nizzaan juhannuksen jälkeen. Vuokra-auto odottaa Nizzan lentokentällä. Joko te olitte, onko vinkkejä?

      Monacossa käydään, muuten ei paljoa vielä ole suunnitelmia. Ajattelimme katsoa Italian puolta; idylliset pikkukylät ja kauniit uimarannat kiinnostavat. Sekä hyvä pitsa. Missä olisi mukavaa lasten kanssa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe