kanarialle pienten lasten kanssa

Nimetön

olemme suunnitelleet 2viikon matkaa kanarialle ystävä perheen kanssa tuossa loka-joulukuussa 2009. meidän perheessä on isä ja äiti ja 3poikaa (joulukuussa 4v. 2v ja marraskuussa 1v.) toisessa perheessä vanhempien lisäksi kaksi lasta (3v ja 2v)
haluaisin tietää kokemuksia maspalomasista ja lanzarotesta.. itse olen kahesti käynyt maspalomasissa mutta kokemuksia ei ole lanzarotesta. onko paikka hyvä ja suojaisa lapsiperheille? tuuleeko paljon? ja mitä kaikkia asioita täytyy ottaa huomioon noin pienten kanssa matkustaessa.?

4

764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satoja

      toiminnalla "etsi" itse katsoa sillä usko tai älä niin et ollut ensimmäinen joka kyselee tätä samaa asiaa.. Lanzarote on se tuulisin saari mutta ei sentään se sinun pentuja vie taivaantuuliin. On kuule ihan sama matkustaako Pattijoelle tai Lanzarotelle sillä ei se niin ihmeellistä nykyään ole ja 100 000 sen tekee ilman ohjeitakin ihan maalaisjärjellä jota sinulle ei taida olla.

      • joregen

        voi elämä! mee ittees ja mätäne sinne!


      • Addison79

        Oletpa törkeä. Tämähän on keskustelupalsta, et ilmeisesti tiedä mitä se tarkoittaa. Sinunkaltaiset pilaavat aina kaikki tämänkaltaisten sivujen "hengen". Ehkä jos on aikaa päiväkaudet surffailla ja etsiä, niin tietoa voi löytyä, kaikilla meillä sitä ei kuitenkaan ole. Ja ehkä alkuperäinen keskustelun aloittaja haluaa mielipiteitä ja kokemuksia aiheesta, ei turvan aukojan kommentit ketään kiinnosta. Toiset meistä on ensimmäistä kertaa täällä, toiset käy päivittäin ja monesti. Älä vaivaudu jatkossa, jos et pysy asiassa. Lisäksi nimittelysi oli typerää ja asiatonta.


    • Kahden äiti

      Olimme perheen kanssa Lanzarotella pari vuotta sitten. Voin lämpimästi suositella sitä nimenomaaan lapsiperheille. Ei ole suuria korkeuseroja, rattailla on helppo liikkua ja ainakian Playa Blancan rantakadulla ei liikkunut lainkaan autoja. Itse ainakin pidän ko saarta turvallisena kohteena lapsille. Mitä tuuleen tulee, niin jotakuta se saattaa kovastikin häiritä, meitä ei. Välillä tuuli, toisinaan ei. Aika pienten kanssa olette reissuun lähdössä, mutta kun matkaan lähtee sillä mielellä, että mennään lasten ehdoilla, niin hyvin menee. Koneeseen kannattaa ottaa mukaan ajanvietettä. Meillä on ollut aina mukana piirustustarvikkeet, kirjoja, lehtiä, tehtävävihkosia yms. ja lennot ovat sujuneet ongelmitta. Kuopus oli 6kk, kun oli ensimmäisen kerran koneessa, ja mitään ongelmia ei ollut.Luulen, että haastellisinta teillä tulee olemaan tuon 1v. kanssa. Mukavaa matkaa teidän perheelle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe