Algarve Mor

syyskuussa 2 vkoa

Olisiko kenelläkään portugalin kävijällä kokemuksia huoneistohotellista nimeltä, Algarve Mor? Olemme suht paljon matkailleet, mutta portugali on jäänyt kokematta, joten kaikki muutkin vinkit ovat paikallaan. Kiitos etukäteen asiallisille vastaajille;))

5

1544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Algarve Morissa Praia da Rochassa olemme majailleet useita kertoja. Viimeisestä käynnistä on tosin vierähtänyt aikaa, tulisiko kesäkuussa kuluneeksi neljä vuotta.

      Olemme pitäneet tästä huoneistohotellista. Huoneistot ovat kookkaita ja ainakin meitä varten ihan riittävästi varustettuja. Siivous tehtiin päivittäin. Kun olimme majailleet hotellissa peräkkäisinä vuosina, siivoojat muistivat meidät. Me olemme asuneet aina meren puolella vastapäätä matalaa Oriental Hotellia.

      Meillä palaa mielessä matka Algarveen. Jos vain mahdollista, yövymme Algarve Morissa.

      http://www.apts-algarvemor.com/algarvemor.php

    • simpatico

      Hei Mielestäni kyseinen hotelli on tosi hyvällä paikalla rannan tuntumassa ja casinon lähellä. Huoneet siistejä, mutta vaatimattomia kuitenkaan ei ole ahdasta. Pyytämällä merelleppäin huoneen kiva paikka.Hintataso suht edullinen.Vieressä ihan hyvä ruokapaikka, pieni kauppa ja paljon liikkeitä turisteille, siellä on myös autotalli. Pihalla pieni uima-allas.Apteekin luota lähtee bussi jolla pääsee hallille ja muuallekkin. Uskallan suositella jos ei halua prameilua.

      • syyskuussa 2 vkoa

        Kiitos mukavista ja asiallisista vastauksista. Matka kahdeksi viikoksi syyskuussa on varattu kys hotellista. Voisitko simpatico vielä yst. tarkentaa mitä tarkoitit hallilla jonne pääsee bussilla? Kiitos;))


      • simatico
        syyskuussa 2 vkoa kirjoitti:

        Kiitos mukavista ja asiallisista vastauksista. Matka kahdeksi viikoksi syyskuussa on varattu kys hotellista. Voisitko simpatico vielä yst. tarkentaa mitä tarkoitit hallilla jonne pääsee bussilla? Kiitos;))

        Hei. Hallilla tarkoitin esim Portimaon hallia jossa myydään hedelmiä, vihanneksia kalaa ja lihaa, siis lähes kaikenlaista. En tiedä onko uusi halli valmis , mutta lauantaisin ja viikollakin on ollut mustalaiset myymässä vaatteita lähellä hallia. Tosin kivoja halleja löytyy muualtakin esim. Lagosista ja usein viikonloppuisin ovat maalaisetkin myymässä omiaan.Guarteirassa on tosi hyvä kalahalli mikäli itse haluaa valmistaa jotain. Myös percheveksiä kannattaa kokeilla , sillä niitä en ole muualta saanut samoin osterit halpoja ja hyviä. Kalahalleista parhain ehkä Guarteirassa. Mustalaismarkkinat joka viikko eri paikassa. Rantakadulla on info josta saa sellasen kirjasen mitä missäkin tapahtuu, missä antiikki kirpputori tai markkinat. Auto kannattaa vuokrata muuten ei tiedä Portugalista mitään. Espanjaankin on vain tunnin matka.Jos haluat kysyä jotain muuta olen käytettävissä,TervS


      • syyskuussa 2 vkoa kirjoitti:

        Kiitos mukavista ja asiallisista vastauksista. Matka kahdeksi viikoksi syyskuussa on varattu kys hotellista. Voisitko simpatico vielä yst. tarkentaa mitä tarkoitit hallilla jonne pääsee bussilla? Kiitos;))

        Algarvessa kulkevat sekä bussit että juna ja taksit, joilla kaikilla liikkuminen on huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa. Liikkumistavan valinta on kiinni tottumuksista. Olen oleskellut Algarvessa, sekä Lagosissa että Praia da Rochassa useita kuukausia ja kulkenut pitkin ja poikin julkisilla kulkuvälineillä, joskus pävittäinkin, ja tullut hyvin toimeen. Auton vuokraus ei suinkaan ole ainoa tapa oppia tuntemaan Portugalia, etenkään Algarvea, mutta jos ei ole tottunut käyttämään julkisia kulkuvälineitä Suomessa niin tuskinpa asiaa kannattaa lomalla ulkomailla harjoitella. Ylläolevassa viestissä viitataan äyriäiseen nimeltä perceve, barnacle, hanhenkaulainen (http://fi.wikipedia.org/wiki/Siimajalkaiset) Mikään kovin tavallinen tämä äyriäinen ei ole. Sen pyytäminen on vähintään hankalaa ja jopa vaarallista. Samaa äyriäistä voi maistella myös Espanjassa, jossa sitä pyydetään mm. Galiciassa. Algarven elämää ja nähtävyyksiä tällä palstalla on selvitetty useaan otteeseen. Nämä keskustelut löytyvät Suomi24:n tietokannasta haulla. Tässä linkki hakutulokseen sanalla Algarve: http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?advanced=1&all_words=algarve&some_words=&exclude_words=&conference=Portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=01&em=01&ey=2009&hpp=25 Ylläolevassa viestissä mainittu paikka "Guarteira" on Quarteira.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe