Algarve Mor

syyskuussa 2 vkoa

Olisiko kenelläkään portugalin kävijällä kokemuksia huoneistohotellista nimeltä, Algarve Mor? Olemme suht paljon matkailleet, mutta portugali on jäänyt kokematta, joten kaikki muutkin vinkit ovat paikallaan. Kiitos etukäteen asiallisille vastaajille;))

5

1533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Algarve Morissa Praia da Rochassa olemme majailleet useita kertoja. Viimeisestä käynnistä on tosin vierähtänyt aikaa, tulisiko kesäkuussa kuluneeksi neljä vuotta.

      Olemme pitäneet tästä huoneistohotellista. Huoneistot ovat kookkaita ja ainakin meitä varten ihan riittävästi varustettuja. Siivous tehtiin päivittäin. Kun olimme majailleet hotellissa peräkkäisinä vuosina, siivoojat muistivat meidät. Me olemme asuneet aina meren puolella vastapäätä matalaa Oriental Hotellia.

      Meillä palaa mielessä matka Algarveen. Jos vain mahdollista, yövymme Algarve Morissa.

      http://www.apts-algarvemor.com/algarvemor.php

    • simpatico

      Hei Mielestäni kyseinen hotelli on tosi hyvällä paikalla rannan tuntumassa ja casinon lähellä. Huoneet siistejä, mutta vaatimattomia kuitenkaan ei ole ahdasta. Pyytämällä merelleppäin huoneen kiva paikka.Hintataso suht edullinen.Vieressä ihan hyvä ruokapaikka, pieni kauppa ja paljon liikkeitä turisteille, siellä on myös autotalli. Pihalla pieni uima-allas.Apteekin luota lähtee bussi jolla pääsee hallille ja muuallekkin. Uskallan suositella jos ei halua prameilua.

      • syyskuussa 2 vkoa

        Kiitos mukavista ja asiallisista vastauksista. Matka kahdeksi viikoksi syyskuussa on varattu kys hotellista. Voisitko simpatico vielä yst. tarkentaa mitä tarkoitit hallilla jonne pääsee bussilla? Kiitos;))


      • simatico
        syyskuussa 2 vkoa kirjoitti:

        Kiitos mukavista ja asiallisista vastauksista. Matka kahdeksi viikoksi syyskuussa on varattu kys hotellista. Voisitko simpatico vielä yst. tarkentaa mitä tarkoitit hallilla jonne pääsee bussilla? Kiitos;))

        Hei. Hallilla tarkoitin esim Portimaon hallia jossa myydään hedelmiä, vihanneksia kalaa ja lihaa, siis lähes kaikenlaista. En tiedä onko uusi halli valmis , mutta lauantaisin ja viikollakin on ollut mustalaiset myymässä vaatteita lähellä hallia. Tosin kivoja halleja löytyy muualtakin esim. Lagosista ja usein viikonloppuisin ovat maalaisetkin myymässä omiaan.Guarteirassa on tosi hyvä kalahalli mikäli itse haluaa valmistaa jotain. Myös percheveksiä kannattaa kokeilla , sillä niitä en ole muualta saanut samoin osterit halpoja ja hyviä. Kalahalleista parhain ehkä Guarteirassa. Mustalaismarkkinat joka viikko eri paikassa. Rantakadulla on info josta saa sellasen kirjasen mitä missäkin tapahtuu, missä antiikki kirpputori tai markkinat. Auto kannattaa vuokrata muuten ei tiedä Portugalista mitään. Espanjaankin on vain tunnin matka.Jos haluat kysyä jotain muuta olen käytettävissä,TervS


      • syyskuussa 2 vkoa kirjoitti:

        Kiitos mukavista ja asiallisista vastauksista. Matka kahdeksi viikoksi syyskuussa on varattu kys hotellista. Voisitko simpatico vielä yst. tarkentaa mitä tarkoitit hallilla jonne pääsee bussilla? Kiitos;))

        Algarvessa kulkevat sekä bussit että juna ja taksit, joilla kaikilla liikkuminen on huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa. Liikkumistavan valinta on kiinni tottumuksista. Olen oleskellut Algarvessa, sekä Lagosissa että Praia da Rochassa useita kuukausia ja kulkenut pitkin ja poikin julkisilla kulkuvälineillä, joskus pävittäinkin, ja tullut hyvin toimeen. Auton vuokraus ei suinkaan ole ainoa tapa oppia tuntemaan Portugalia, etenkään Algarvea, mutta jos ei ole tottunut käyttämään julkisia kulkuvälineitä Suomessa niin tuskinpa asiaa kannattaa lomalla ulkomailla harjoitella. Ylläolevassa viestissä viitataan äyriäiseen nimeltä perceve, barnacle, hanhenkaulainen (http://fi.wikipedia.org/wiki/Siimajalkaiset) Mikään kovin tavallinen tämä äyriäinen ei ole. Sen pyytäminen on vähintään hankalaa ja jopa vaarallista. Samaa äyriäistä voi maistella myös Espanjassa, jossa sitä pyydetään mm. Galiciassa. Algarven elämää ja nähtävyyksiä tällä palstalla on selvitetty useaan otteeseen. Nämä keskustelut löytyvät Suomi24:n tietokannasta haulla. Tässä linkki hakutulokseen sanalla Algarve: http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?advanced=1&all_words=algarve&some_words=&exclude_words=&conference=Portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=01&em=01&ey=2009&hpp=25 Ylläolevassa viestissä mainittu paikka "Guarteira" on Quarteira.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      108
      2142
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1640
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe