monenko binin kuoppa on normaali?

reijjo

Otsikossa oleellinen. Monenko buy-inin tappiota per sessio ja peräkkäisinä yhteen laskettuna voi pitää vielä normaalina varianssina?

Välillä meinaa vituttaa kun siis yhtään mikään ei onnistu ja vihut saa tehdä ihan mitä älyttömyysvetoja tahansa ja aina onnistuvat. Tänäänkin meni NL25 pöydissä ensin suht ok, no tietysti eka bini rännistä alas kun vihu lyö JJ:lla 4bb, löysän oloinen heppu joten korotan AK:llä 3x, vihu tuuppaa sen verran lisää että pakko maksaa allin koska nappeja niin vähän, tietysti mulle ei osu mitään ja se siitä. Saan paikattua itseni yhden binin voitolle, kunnes paikalle seilaa kanadalainen tonttu torvelo ja päihittää kertoimet koko ajan. Voittaa minun AQ vs sen A9, minun TT vs sen 66 jne. Semmoinen VPIP 50 räpiköijä jolla sattuu käymään mahtava pulla koko ajan. Sitten sen onnesta loppuu patterit ja se menettää koko pinonsa, muille tietenkin.
Tämän jälkeen yhtään mikään veto ei osu, ainoakaan taskupari ei tuota settiä. KK:lla reissusta huolimatta pari vihua mukaan ja floppiin roska-roska-ässä kaikki ruutua, ja minulla ei tietysti ole ruutukunkkua. yksi vihu edellä lyö sen verran että tottakai orm onnekkaan ässä-roska on tuottanut tulosta, kunkut pakkaan. Lopuksi pinon jämillä session alun toisto toisinpäin, korotus JJllä, vihu puskee, allin maksu, vihulla tietysti se AK ja K floppiin.

Tietty tämä ajoittainen pään seinään hakkaaminen purkautuu mainiota putkena joskus myöhemmin milloin kaikki sujuu kuin tanssi ja rolli paisuu pullataikinan tavoin, muttei sitä meinaa aina muistaa vitutuksen lomasta.

Mut joo, minkä kokoista syöksykierrettä pitäisitte vielä siedettävänä, ilman että menee tilttailun puolelle? Itse koetan pitää 3 binin menetystä stoppina sessiolle.

7

877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pokeri81

      juuri downswingejä varten. Itse pidän noin 10 binin stoplossia (päivä tasolla), enkä hirveesti murehdi vaikka kuoppa olisi totaali noin 50 biniä. Swingit riippuvat paljolti myös pelityylistä, pelataanko shorttia/fullia jne, mutta ota vaikka 50 000 käden otoksia ja kato ovatko ne plussalla/miinuksella. Häviävälle pelaajalle mikään rolli ei riitä ikuisesti =)

      www.makerakeback.com

      • 6-max pro wannabe

        on liian iso standardiksi kuopaksi. Mahdollinen se kyllä on. ja itseasiassa osuu lähes jokaisen paljon pelaavan kohdalle ennemmin tai myöhemmin.

        Ammatikseen girndaavan on syytä varautua pahimpaan mahdolliseen ainakin noin 75 binin rollilla. Omassa taktiikassani minimi kokonaisrolli on 25 biniä tasolla jolla haluan pelata 25 biniä yhtä alemmalle vielä 25 biniä vielä sitä alemmalle tasolle. Tiputan siis tasoja jos tulee lunta tupaan ja nousen takaisin vasta kun rolli on palautunut.

        Simuloin kerran 1'000 pelaajaa kokeessa, jossa 250'000 jakoa kullakin. Perusprofiilina oli voittava no-limit pelaaja jonka tuottotahti on 6-7 bb/100 jakoa ja keskihajonta noin 70 bb/100 jakoa.

        50'000 jaon kieppeillä nimellinen hajonta oli suurimmillaan. Heikoimmin tässä lyhyessä juoksussa pärjännyt pelaaja oli noin 50 biniä alle kuoppaa edeltäneen kokeen mukaisen all-time-high:sa, josta sitten nousi seuraavan 100'000 jaon kuluessa voittavasksi.

        Noin 200'000 jaon määrillä oli selvästi huomattavissa tulosten standardinsoituminen ja voitiin nähdä että kaikki simuloidut pelaajat ovat voittavia pidemmässä juoksussa.

        Kirjoitat:
        "Häviävälle pelaajalle mikään rolli ei riitä ikuisesti =)"

        Näin on. Opetelkaa siis ensin voittamaan senttipeleissä. 95 % meistä on joka tapauksessa lopulta tuomittu häviämään tässä pelissä.

        Just my 2 cents
        6-max pro wannabe

        PS. Kirjoitan tätä Pärnun Sunset -klubin Playboy -bileiden jälkimainingeissa. Oli huikeat näkymät (All ya leggymen not this!) Anteeksi typot :D


    • montuttaja

      Yhden oston voi hävitä, mutta toinen on tyhmyyttä. Muuten tulee pitkä yö.

      • asr10

        Minullakin -1bin on yleensä stoppi sessiolle. Lähinnä siitä syystä, etten pysty enään pelaamaan parasta peliäni.

        Huomenna on uusi päivä.


      • gfhjklö
        asr10 kirjoitti:

        Minullakin -1bin on yleensä stoppi sessiolle. Lähinnä siitä syystä, etten pysty enään pelaamaan parasta peliäni.

        Huomenna on uusi päivä.

        varmaan lyhyitä sessioita sulla


    • Guitardude-

      Tosiaan kuten jo aikaisemmin mainittiin ei kuopalla ole oikeastaan mitään normaalia kokoa. Se voi ailahdella aika paljonkin.

      Tuohon kertomukseesi päivän sessiosta voisin antaa hieman kommenttia. Ensimmäinen käsi on ihan mielenkiintoinen. AK:lla löysää vastaan 3bettaaminen on ihan ok mutta jos löysyys on limppailua eikä löysää reissailua niin 3bet on todella huono vaihtoehto. Tässä taas et kerro myöskään paljonko 3bettaat ja millainen stäkki sinulla tai vihullasi on. Yleensä 4bet on vahva merkki ja jos olet esim. 3betannut to 16bb ja vihu lyö yli 50bb all in itse olisin vielä valmis luopumaan kädestä ellei sulla ole aikaisempaa riidiä siitä että vihu 4bettaa paljon enemmänkin kun JJ . Tämä tilanne on kuitenkin coin flip ja pidemmän päälle näitä pelaamalla ainoastaan raken kerännyt pokerisaitti jää voitolle. Nämä kanadalaisen pelaamat kädet ovat jälleen vähän omituisia koska VPIP ei käytännössä anna vielä mitään muuta tietoa muutakun sen että vihu pelaa aivan v****ti liian paljon käsiä. myös nämä tilanteet ovat 75-25 tai 80-20 tilanteita jolloin sattumalta sinulla oli vain hieman huono onni koska vihu näihin osui. KK käsi oli standardi ja vihulla todellakin saattoi olla paljon muutakin kuin A roska. Vihut olivat varmasti valmiita maksamaan AT AJ AQ käsiä, koska heillä oli selvät riidit susta ja näin ollen olisi todella typerää lähteä 3bettaamaan näitä käsiä sua vastaan oikeastaan missään tilanteessa. Ja viimeinen käsi oli jälleen standardi flippi. Koita ottaa oppia näistä kommenteista ja parantaa sen mukaan peliä

    • vaikkapa..

      hyvän ammattilaisen rankingit saitilta: officialpokerrankings.com
      ja hae nikillä "Annette_15" (annette oberstadtin nikki) ja huomaat ettei se ammattilaisenkaan elämä ole aina mitenkään nousujohteista.
      Mimmi on Starsilla tänä vuonna -76% tappiolla. Viime vuoden ROI hänellä 50% Starsilla.

      Avainsana on tiltin sietokyky ja pelaaminen, pelaaminen, kassanhallinta ja vielä kerran pelaaminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      260
      2832
    2. 197
      2822
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      67
      2395
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      207
      1886
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1348
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1275
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      49
      1245
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1162
    Aihe