Mihin hotelliin sunny beachille....

aurinkoon:)

Päätimme kaverin kanssa lähtä heinäkuun lopulla makoilemaan aurinkoon sunny beachille... Olen lueskellut kävijöiden kokemuksia, vaikuttaa sopivalta paikalta meidän reissuun...

Nyt on kuitenkin hotelli hakusessa. Budjettimme ei ole älytön, mutta haluttais kuitenkin hotelli, jossa haluaminaan öinä voi myös nukkua, olis perus siisti, ok allas-alue ja lisäks ilmastointi olis kova sana...

Harkinnan alla on nyt Olimp, Glarus Beach, Jantra, Diamond ja Opal... Tuntuu mahdottomalta valita esitteiden perusteella. Kovin olis mukava, jos kokemuksia kertoisitte näistä hotelleista...

8

1793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CK82

      Suosittelen! Oltiin viime kesänä... Se on ok hintanen, ihan rannalla, vastapäätä huippu baari nimeltä Goyotes ugly, allasalue kiva ja allasbaari.Myöskin hyvä aamupala ja rahaa voi vaihtaa hotellilla. Hyvää matkaa :)

    • suosittelen

      Eli tjäreborgin kautta hotelli marineria suosittelen. Oltiin viime kesänä ja (tänäkin kesänä sinne menossa) ja oli tosi siisti hotelli ja allas-alue. Itse kun olen omasta mielestäni myös aika "nirso" eli siistiä pitää olla. Hotellin henkilökunta myös ystävällistä ja puheliaita. Nukkua sai yönsä. Aamupala ei kuulu hintaan, mutta hotellin alakerrassa on mahdollisuus ostaa sellasta jos haluaa. Kaikennäköstä oli tarjolla. Ja jos esim. ei jaksa joka aamu herätä aamiaiselle niin tulee varmasti edullisemmaksi siinäkin mielessä 5-7 levaa kun maksoi. Kukkaiskadulle ja rantaan lyhyt matka. 24h kauppa ääressä. Joten omasta mielestä hyvä hotla. Hyvää lomaa! :)

      • ja vielä unohtu eli

        löytyy se ilmastointi..


    • MINÄ*

      Suosittelen Finnmatkojen Majestic hotellia! Loistava sijainti: uimaranta vastapäätä ja allasalue hyvä. Hotellin aamupala kannattaa ehdottomasti ottaa!!
      Sijainniltaan hotelli on erinomainen1 Hotellin vierestä alkaa rantakadun kaupat ja ravintolat, mutta meteli ei kuulu hotellille!
      Suosittelen !!!

    • arhe1

      Heippa! Aurinkoa riittää, yleensä...Diamond on tuttu paikka, hyvä sijainti ja runsas, maistuva aamupala sisältyy hintaan. Huoneet ihan ok, ei luksusta mutta riittävä,Ilmastointi on. Jos valitsee sen isomman huoneen, sinne mahtuu kyllä usempikin henkilö..Yleensä nukkuminen onnistuu ilman suurempia häiriöitä, poikkeuksiakin tosin joskus on, mutta ei ole meille haitaksi ollut. Sijaintikin on mukava, lähellä kukkaiskatua ja sopiva matka rantaan. Hyvää lomaa teille sinne aurinkoon!

    • Meteli Törkeä

      En ryhtynyt kartoittamaan mainitsemiesi hotellien sijaintia mutta pitäisin aamupalaa tärkeämpänä seikkana hotellin etäisyyttä rantakadulta. Etenkin jos haluaa nukkuakin yönsä. Löydät kartoilta ehkä Fenix-hotellin jossa olimme viime kesänä, mahtoiko olla juuri heinäkuuta. Koko kahden viikon ajan erimaalaiset nuoriso-joukot vaelsivat pitkin rantakatua ja hoilasivat ja huutelivat napakoita iskulauseita. Yleensä porukalla oli innokas nokkamies joka jo alkuillasta keräsi porukan kasaan ilmeisesti oman maansa kansalaisista. Vaikutti siltä että tällainen vaeltava illan ja yön vietto on SB:lle tyypillinen piirre. Onko joku muu törmännyt vastaavaan muualla matkaillessaan?
      Fenix hotellista vielä sen verran että huone oli tilava ja mukava em. metelöintiä lukuun ottamatta. Henkilökunta puolestaan oli alkuun kuin sitruunan syöneitä. Myöhemmin halveksuvat katseet vaihtuivat täydelliseen välinpitämättömyyteen johon toki osasimme vastata pohjoismaisella kokemuksella samalla mitalla takaisin.

    • On hyvä

      Rantaan pari sataa metriä. Iltaisin ei minkäänlaista meteliä kuulu huoneisiin. Siisti hotelli hyvien yhteyksien varrella. Paljon lapsiperheitä. Siisti ja hyvä allasalue.

    • emppu461

      Ite suosittelen Jantraa ihan hintansa vuoksi. Ulkoa katottuna ei silmää hivele mutta huone oli yllättävän hyvä, aamiainen loistava. Jatkuvasti laitettiin lisää ruokaa esille ja tuoretta, ei ollu väliä menikö seiskalta aamulla syömään vai vasta kympiltä. :) Sit todella hyvä palvelu siivous joka toinen päivä.
      Ainoa mistä rokotettiin oli kun lakanoihin tarttu hiusväriä, siit maksettiin joku 10 levaa korvausta vaikka yritin selittää että lähtee pesussa. :D
      Jatra on myös ihan kivan lähellä Lazuria jos hyvistä bileistä tykkää. Matkaa ehkä 300m saman verran rannalle. Vieressä sijaitsi myös tosi hyviä pikkubaareja joissa mahtava meno ja maailman parhaat baarimikot. :D
      Melua Jatrassa saatto kuulla yöelämässä mutta se ei ainakaan mua haitannu vaikken kovin sikeäuninen ookkaan. Siksi mulla oli mukana varmuuden vuoks korvatulpat. :)
      Allas aluekkin löytyy mutta allasbaari ei oo häävi onneks oli se pienempi kuppila vieressä niin ei tarvinu siinä oleskella.
      Kokonaisuudessa, mielestäni Jantrassa saa hinnalleen vastinetta. :D

      Hauskaa matkaa teille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      139
      8501
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1393
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1165
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1156
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1057
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      139
      1000
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      785
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      778
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      761
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      674
    Aihe