Rauhallinen rantaloma?

Ovve

Kesällä oon luultavasti perheen kanssa (kolme henkilöä joista kaksi alaikäisiä) jonnekin lomalle, ja haluaisin jonnekin rauhalliseen paikkaan, missä kuitenkin olisi mahd. iso hiekkaranta. Siis ei mitään turistirysää, mahdollisimman vähän turisteja. Tuntuu ettei tälläistä paikkaa olekaan, mutta jos joku tietäisi jonkun kivan paikan? Ja mielellään Euroopan sisällä, mutta voi ehdottaa jotain muitakin maanosia.

25

9911

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikuttaa

      paljon. Missä kuussa olette ajatelleet matkustaa? Kannattaa huomioida että kesäkuussa Välimeren rannat ovat vielä jonkin verran tyhjemmät kuin heinä-elokuussa jolloin kaikki eurooppalaiset rynnivät rannoille.
      Kohteista tulee mieleen lähinnä Kreikan pienet saaret/kohteet(esim. Finnmatkoilla Kefalonia). Muissa kohteissa tosin saattaa olla että kunnon hiekkarantaa ei löydy, vain kiveä tai soraa. Jos teillä taas on mahdollisuus vuokrata auto, Voitte tehdä retkiä kaupunkien ja kylien ulkopuolelle ja löytää oman rauhaisan rannan.

    • Eckerö

      No eihän Suomesta kannata kesällä matkustaa kovin kauaksi rantalomalle. Täällä on tosi hyviä ja tosi rauhallisia rantoja aivan lähelläkin. Esimerkiksi Ahvenanmaan Eckerössä tuntuu jo aivan että olisi ulkomailla kun puhuvat ruotsia :-) ja matka taittuu mukavasti laivalla.

      Toinen meidän suosikki kesä-rantakohde on Pori. Tai jos vähän kauemmaksi haluaa matkustaa, niin Tanskan niemimaan Atlantin puoleinen reuna on täyttä hiekkarantaa ja dyyniä koko matkan.

      • o ain Raum

        Rauma on myös rauhallinen kohde.
        Ja Raum o giäl, ei siitä mitään ymmärrä, että tuntuu, kuin ulkomailla olisi.


    • Pekka Lipposen

      niin, rantalomalle Pekka Lipposen kotipaikalle RANTASALMELLE, ei ole turhaa hälinä. Ennen, kuin teet päätöksen, kuuntele YLEn elävästä arkistosta P. Lipposen tarinoita, en tiedä, onko hän jotain sukua Paavo Lipposelle. Hyvää matkaa....

      • toimi pian

        Lievestuoreen lipeälammen rantakohteessa joitakin hajapaikkoja vielä jäljellä.Kannattaa toimia heti muuten viedään käsistä.Löytyy rauhallisia poukamia ja tuuli tuo tuoksuja sieraimiin.


      • käynyt
        toimi pian kirjoitti:

        Lievestuoreen lipeälammen rantakohteessa joitakin hajapaikkoja vielä jäljellä.Kannattaa toimia heti muuten viedään käsistä.Löytyy rauhallisia poukamia ja tuuli tuo tuoksuja sieraimiin.

        Cran canaria tällä hetkellä alkaa olla parhaimmillaan...lämpöä on ja jos ei vaadi mitään rajua menoa,eikä disco-juttuja, eli vain perheen ja lasten kanssa yhdessäoloa ja rauhallisia hetkiä, niin Mas palomas,,siellä on rauhallista ja tasaisia katuja kulkea lastenvaunujenkin kanssa.


    • catalunya
      • Paikkoja löytyy

        Yyterissä on tähän aikaan sopivan väljää ottaa aurinkoa.Ja hintatasokin kohtuullinen.


    • rantoja riittää

      Kätevästi lyhyen matkan päästä löydät upeita rantoja Virosta.

      Tallinnassakin on upeat rannat.

      Saat kätevästi täydennettyä alkoholivarastot edullisemmilla tuliaisilla!

      Pakettiauto vaan alle, saat täyden satsin.

      Mikäli lapset on riittävän isoja, ja pärjää pari-kolme tuntia keskenään, voit käydä "talolla" tuulettamassa pikkuveitikkaasikin ;o)

      -tiedä, vaikka löytäisit tulevan morsiamen..
      Mikäli olet varattu, voit sanoa käyväsi yksin kävelyllä.

      Toimii, tiedän!

      • punkkiasia

        Olimme hiekkarannalla Saarenmaalla ja punkki pääsi iskemään parin tunnin oleskelun aikana. Jälkeenpäin kuulin, että siellä on paljon punkkeja ja paljon enemmän borrelioosia tai puutiaisaivokuumetta (en nyt muista kumpaa) kuin Suomessa. Eli ennen kuin lähtee, kannattaa selvittää, missä päin niitä punkkeja on paljon.


    • stifado

      kannattais käydä rodoksen falirakissa ja siellä aurinkomatkojen kautta hotelli Epsylon.olemme olleet neljä kertaa kyseisessä paikassa ja ens kuussa viidennen kerran menossa.mielestämme aivan mahtava paikka lapsiperheelle.hyvät rannat ja vesipuisto kävelymatkan päässä.voi olla parempiakin paikkoja mut tästä me pidämme.kävelymatkan päässä ravintola Ilios,mahtava palvelu ja ruoka sairaan hyvää!

    • Parga tai..

      Hei!

      Suosittelen Kreikan Pargaa. Suhkoht rauhallinen paikka, jossa kylän lähellä muutama kiva ranta. Ja tietysti ihana turkoosi meri! Maasto osittain mäkistä, mutta rantojen lähettyviltä kyllä löytyy hotelleja. Korfullekin pääsee veneretkellä päiväksi shoppailemaan tms. jos haluaa.

    • pirjo_anneli1

      Olin Meksikossa Joulun ,kyllä on mahtava paikka ja loma tosi onnistunut. suosittelen muillekkin.Meren rannalla valkoista hiekkaa ja aurinkoa. Olen menossa Helmikuussa 2010 uudelleen.Lasten kannssa hyvä loma kohde.

    • haette

      lomalta, silloin ei kotimaasta tarvitse poistua. Suomesta löytyy rauhallisia rantoja satoja kilometrejä,joihin ei viikkokausiin eksy muita ihmisiä.Rannalle vain teltta pystyyn ja siitä loma alkaa.

    • Aurinkofani

      Meillä on asunto siellä vuokrattavana. Lapset tykkää, kun on uima-allas pihassa ja hiekkarantaa kilometritolkulla vieressä. Kannattaa katsoa netistä kuvia paikasta!

      • llena1012

        Kertoisitko lisaa, voisimme vuokrata asuntosi.

        Maikki


      • Aurinkofani
        llena1012 kirjoitti:

        Kertoisitko lisaa, voisimme vuokrata asuntosi.

        Maikki

        Ei mikään "menopaikka" vaan lapsiperheelle ja ikäihmisille sopiva paikka. Kerrostalokolmio kahden meren välissä kaikin varustein vastapäätä Tomas Maestren huvivenesatamaa. Hienoa uimarantaa ja palvelut vieressä. Omatoimisille matkaajille.


    • juissi62

      ,,Benalmadena aurinkorannikolla,,siis Espanjassa,,

    • Riganieki

      Täällä Latviassa on rauhallista ja todella upeaa hiekkarantaa vaikka kuinka paljon. Turistien suosima rantakaupunki on Jurmala, josta sieltäkin kyllä löytyy rauhallisempia alueita, sillä ranta on 33 km pitkä.
      Tähän tarkoitukseesi suosittelisin kuitenkin Liepajaa. Sinisen lipun upea hiekkaranta. Ei turistien kansoittama. Sinisen lipun hiekkaranta eli siisti, puhdas sekä hyvä veden laatu. Kaupunkin itsessäänkin on mukavan kokoinen ja hintataso huomattavasti edullisempi kuin tämän Riian alueen. Palvelut ovat hyvät ja saatavuus hyvä. Rannan vieressä suuri ja viehättävä sekä siisti rantapuistoalue.
      Jos lapset ovat pieniä, on siellä iso leikkipuistoalue eri ikäisille.
      Katso täältä: http://www.liepaja.lv/page/22

    • Nimetön

      Suomessa esim. Hailuodossa on tosi pitkät rannat, myös Kalajoella. Kroatiassa on hyviä rantoja. Kauempaa ulkomailta hyviä rantoja löytyy karibialta, esim. Samanassa tyhjää palmurantaa kymmeniä kilometrejä yhtäjaksoisesti (kävin ihan vastikkään siellä). Thaimaassa parhaat paikat alkaa olla jo ylibuukattuja, mutta entiset tsunamialueet esim. khao lak on rauhallisia.Koh samet on pieni mutta rauhallinen. Vietnam on (kuulemma) rauhallisempi kuin thaimaa. Ja onhan sitä paikkoja: Puerto Ricoa joku suositteli...

    • Ehdottomasti

      Sardinia, Alghero ehdottomasti, kaupunkiloma, jossa mieletön, upea merenranta!!

    • Rota

      oltiin viime syksynä manner Espanjassa paikassa nimeltä Rota,oli rauhallista ja ihana hiekkaranta. Ei sitä tyypillistä turistikrääsää ja pakko ostamista,vaan hiljaisuutta joka toi levollisen mielen koko poppoolle.Siis jos kaipaat todella RAUHAA ja KOSKEMATTOMUUTTA.

    • bulgariassa -

      ...edullinen, rauhallinen, ei se iso lomakeskus jossa Tui:n hotelli vaan kaupunki ja sen ranta Muistaakseni nk. uusi kaupunkiosa, pohjoisempi ranta

    • sharjahin matkaaja

      Käytiin Perheen kanssa (2 aikuista ja 1 pieni lapsi) Arabiemiraateissa Sharjahissa. Paikka oli upea, ihana, mieletön jnejnejne!!! Eikä turisteja ollut liikaa varsinkaan Holiday international-hotellissa! Suosittelen erittäin lämpimästi. Kotiin palattuakin on upeita muistoja ja on hauska kertoa muille paikasta, koska kaikki kysyvät kaksi kertaa että ai siis missä kävitte. Ei siis todellakaan vielä turistien valloittama ja kaikkien tiedossa.

      • kiestinki

        Kokeilkaa rohkeasti Mallorcan pienempää naapuria Menorcaa. Suosittelen lämpimästi. Parhaat ja rauhalliset biitzit Euroopassa. Tänne suuntaavat ennekaikkea manner-espanjalaiset. Googleta ja katso kuvia rannoista, todellinen paratiisi::

        Ensi syksynä taas uudestaan! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe