Singapore & Kuala Lumpur - hintataso yms.

teppom

Hei vaan kaikille ja kiitos jo etukäteen vastauksistanne kenties vähän tyhmiinkin kysymyksiin.

Olemme avopuolison kanssa tekemässä reilun viikon pikaviisitin Malesiaan. Lento on Singaporeen ja tarkoitus oleilla siellä muutama päivä, jonka jälkeen jatkaa matkaa Kuala Lumpuriin ja kenties jonnekin muuallekin..?

Nyt kuitenkin mietityttää muutama asia.
1) Koska tuolla Malesiassa on ns. sesonki? Lähinnä meinaan, että voiko hotellien varaamiset tehdä paria päivää ennen ja koittaa löytää joku hyvä tarjous jostain weppipalvleusta vai onko syytä varata jo nyt?-)

2) Minkä hintaisia hotellit on? Ymmärrän toki, että hintataso vaihtelee hotellin tason mukaan, mutta mutta.. Riittää joku ihan perushotelli, missä olisi nettiyhteys eikä sekään toki välttämätön ole. Eihän siellä hotellilla kuitenkaan aikaa hirveästi tule vietettyä. Kuitenkaan mitkään hostellit eivät kiinnosta, jos niistä ei löydy privaattihuonetta ja omaa kylppäriä

3) Mitenkä auton vuokraaminen. Onko minkä hintaista touhua? Entä uskaltaako siellä länkkäri ajaa ollenkaan?-)

4) Syöminen ja juominen maksaako minkä verran?

5) Onko vaatteet halpoja?

3

3151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teppom

      Unohtui jotain kovin tärkeää, eli matkaamme Malesiaan heinäkuun alussa.

    • 1)
      Malesiassa on sesonki ens viikonloppuna (F1). muut sesonkiajat riippuu ilimansuunnasta, mihinkäpäin on menosa. ja tieten paikalliset juhlapyhät kuten hari raya, ramadan, joulu kiinalainen uusivuosi, jne nostavat hintoja. ko sielä on niin monta uskontokuntaa, niin jokhaisela on omat juhulansa mutta ei tainnu heinäkuule sattua mikhään.
      niitä viimehetken tarijouksia isommisa paikoisa on ja ovat joskus ihan merkittäviäkin. toshaalta jos haluaa johonki tiethyyn paikhaan, niin varmempihan son varata etukätheen joko weppipalavelusta tahi suorhaan hotellin kotisivulta.

      2)
      vaihteleepa hyvinkin. hotellit on ylheensä hinta / laatusuhteelthaan aika edullisia varsinki isommisa kaupungeisa, rantakohteisa jokuverran kalhiimpia. molen KLläsä asunu Novotelisa, Royale Bintangisa ja Alpha Genesiksesä hintavaihtelu on niisä ollu 150 - 400 MYR. mie ite tykkäsin Royalesta eniten lähinnä sijainnin takia mutta kaikki on ihan keleposia ollu. edullisimmin taitaa saaha majotuksen China Townin aluheelta. tuolta niitä on heleppo katella ja näkkeepii samala niitä viimehetken tarijouksia:
      http://www.kl-hotels.com/

      3)
      tiet on hyviä, liikenne ihan kohtuullista maaseuvula mutten mie KLlän keskikaupungile kyllä ite ajas. vääränkätinen liikenne ja keskustasa kauhiat ruuhkat. Nokia Mapsin navigaatio kyllä pellaapii mutta mutta...
      vuorale autua näkys löytyvän satasesta (MYR) ylöspäin mutta kassele tuolta:
      http://www.travel-library.com/carrental/asia/malaysia/kuala_lumpur/

      4)
      riippuupii paikasta (eikö ollukki omaperänen vastaus?). viinathan sielä on aina kalhiita mutta mahan saapii kakshenkiä täytheen hyvvää ruokaa alle 20 MYR mutta jos alakaa sisävilheitten ja punaviinien kans värkäämhän niin saapii 500 MYRiäki menemhään.

      5)
      niiton sekä hyviä että halapoja. ylleisesti ottain semmoset aidot brändi tuotheet on aikalaila edullisempia ko Euroopasa mutta halapojahan net ei silti ole. vaattureita löytyy kans mutta toimitusajat on aika pitkiä. semmosia yliyön räätäletä ei oo. sitte tieten on semmosta Indonesiasa ja muisa naapurimaisa neulottua kampetta ja non halapaa. minusta vain tuntus että semmoset kannattaa antaa tua tänne isommisa erisä ;-)

      ja kysele sitte niitä tyhymiä kysymyksiä vaikka toisela kertaa:

      perapappa

    • heinäkuussa

      Meillä on ihat samat suunnitelmat että heinäkuussa lähettäin Malesian kulmille. Mitään ei tiedetä koko paikasta mutta kova tiedonhalu on tässä herännyt kun on lueskellu näitä juttuja. Vielä ei olla päätetty edes mihin siellä mentäisiin kun paikkoja siellä taitaa olla aikas paljon? Samat kysymykset on pyörinyt päässä kuin sullakin ja olisi mukava kuulla vastauksia.
      Lentoja ollaan katteltu mutta kun ei tiedä miten hinnat menee heinäkuuta lähestyttäessä. Se ei ymmärtääkseni ole enää mitään kovinta sesonkiaikaa niin luulisi että hinnat putoo mitä lähemmäksi mennään??
      Sitäkin ollaan mietitty jos hotellin ottais vasta siellä perillä ja voisi tinkata hintaa alaspäin jos kolmekin viikkoa ottaa, eri asia saako niitä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe