Kalki_Avatara

BOCCI

Olen kuullut tällä palstalla väitettävän, että Kalki-avatara, joka ilmestyy Kali-yugan lopussa, tappaisi KAIKKI maata hallitsevat demonit. Käsitykseni mukaan tämä ei pidä paikkansa. Kalki ratsastaa valkealla hevosella ja tappaa lähes kaikki demonit: ne harvat, jotka jäävät henkiin, puhdistuvat tuntiessaan Kalkista lähtevän pyhän tuoksun. Puhdistuneina he aloittavat uuden kultaisen aika-kauden, eli Satya-yugan. Kaikki tämä tapahtuu hindulaisen ajanlaskun mukaan n. 400 000 vuoden kuluttua. Kali-yugaa on nyt kulunut n. 5000 vuotta.

5

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • witness

      Ilm.19:11

      Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.

      • Eklektikko-Jukka

        Kalki on selvästi Jeesus.


    • Bd_

      Kristinuskossa on Jumalan täydellinen pelastussanoma ja lopullinen totuus. Kaikkea Jumalan tietämystä ei kristinuskossakaan kerrota, mutta tarpeeksi taivaaseen pääsemistä ja oikeanlaista elämää varten.

      Vaan miten on, voiko muissa uskonnoissa olla osatotuuksia? Sellaisia pieniä yksittäisiä viisauksia tai opinkohtia, jotka ovat yhdenmukaisia kristinuskon kanssa? Mielestäni kyllä.

      Buddha sanoi aikoinaan, että hänen oppinsa tulee säilymään maan päällä vain 500 vuotta. Tämä liittyi sellaiseen tapaukseen, jossa joukko buddhalaisia naisia perusti nunnaluostarin, vaikka Buddha itse oli sellaista vastaan. Hän ilmoitti näille naisille, että alunperin oli tarkoitus, että Buddhan oppi säilyy maan päällä useamman tuhatta vuotta, ennen kuin se unohdetaan, mutta teidän takianne aika lyhennetään nyt 500 vuoteen.

      No tämä tapahtuma itsessään on sivuseikka eikä sitä sen tarkemmin perustella buddhalaisissa pyhissä kirjoissa, mutta usein käsitetään, että 500 v. Buddhan jälkeen syntynyt mahajana-buddhalaisuus vääristi alkuperäistä oppia niin, että oppi käytännössä katosi maan päältä. Voisiko tämä katoaminen kuitenkin tarkoittaa, että tilalle tulisi oikeampi, parempi oppi? Jeesus nimittäin eli 500 v. Buddhan jälkeen.

      Hindulaisuus taas, vaikka ei Kristusta tunnekaan (muutamaa väärennettyä vanhaa kirjaa lukuunottamatta jotka eivät edusta aitoa hindulaisuutta), tuntee kuitenkin maailmanlopun. Hindulaisuudessa maailmanhistoria jakaantuu neljään suureen osaan, kultaiseen aikaan, hopeiseen aikaan, pronssiseen aikaan ja rautaiseen aikaan. Koska siellä aikakäsitys on syklinen, kehämäinen, kierto alkaa sen jälkeen uudestaan.

      Kulta-aika vastasi paratiisia, mutta sen jälkeen joka jaksolla syntien, sairauksien, rikosten, sotien ja luonnonkatastrofien määrä lisääntyy ja hyveiden määrä vähenee ja lopulta rautaisen ajan, pimeän ajan tai kuten sanotaan "Kali yugan" aikana maailma kulkee kohti loppuaan, kohti äärimmäistä pahuutta ja suurta sotaa.

      Lopulta pahuuden saavutettua mittansa, taivaasta laskeutuu perimmäinen Jumala (hindulaisuudessa on monia jumalia) ihmishahmossa nimeltä Kalki. Kalki laskeutuu miekkä kädessään valkoisissa vaatteissa valkoisella hevosella ratsastaen, lopettaa sodan ja pahuuden ja tuhoaa pahat ihmiset ja käynnistää taas uuden kulta-ajan maapallolla. Hindujen mukaan me elämme nyt "Kali yugaa". Suurin osa hinduista ajattelee, että jokainen historian sykli kestää kymmeniä tai satoja tuhansia vuosia, mutta on siellä myös laskelmia, joiden mukaan "Kali yuga" loppuu 2020-luvulla.

      Lisäksi hindulaisuudessa tunnetaan myös pyhän kolminaisuuden käsite, "trimurti". Hindulaisuus on uskontona vanhempi kuin kristinusko, mutta luulen, että Jumala on voinut jo silloin antaa pieniä, oikeita välähdyksiä tulevasta totuudesta, tai voi olla niinkin, että kyseessä on ikivanha perimätieto jostain Aadamin tai Nooan ajoilta, hämärä muistikuva siitä, mitä Jumalan ihmiset silloin tiesivät tulevasta. Osittain vääristyneenä se on säilynyt hinduille asti.

      https://rauta-aika.blogspot.com/2013/11/traditionalismi-ja-kali-yugan-profetiat.html

      https://grahamhancock.com/dmisrab6/

      https://en.wikipedia.org/wiki/Trimurti

    • Jokaiselle sukupolvelle on oma Kurusektran taistelunsa ja siten myös Kali-aikakausi alkaa jokaiselle sukupolvelle kerta toisensa perästä.

      Merkitseekö se, että elämme myös hyvää aikaa jonkin verran, jokainen sukupolvi. Esimerkiksi 1980-luku oli sangen suuren vaurauden aikaa. Sitten syntyi taistelu, jossa sosialismi romahti ja alkoi Kali-aikakausi. Nyt odotetaan seuraavaa suurta Kalki avataria päättämään Kali-youga sekä suomaan mahdollisuuden hyvälle ajalle jälleen saapua.

      Islam odottakkin Imaami Mahdia saapuvaksi luultavasti kymmenen vuoden sisällä. Hänen pitäisi tuoda uusi hyvä aikakausi 20 vuotinen? Sitä seuraa jälleen 40 vuoden Kali-youga ja sitä seuraa taistelu ja 20 vuoden hyvä aikakausi jne.???

      Nämä asiat tapahtuvat mielestäni vähintään kolmella tasolla.

      1. Sukupolvi 70-120 vuotta
      2. Aioni 490 - 1000 vuotta
      3. Enkelten ajat 5000 - 50000 vuotta

      Nämä ovat vain mielipiteitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe