Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kesälomamatka 2.5v lapsen kanssa

maamushka

Kesäloma olisi kesäkuussa ja pitäisi miettiä mihin lomallamme suuntaamme. Etelän matkan olen hylännyt, siitä ei kuitenkaan tule mitään. Mihin 2.5 vuotiaan kanssa kannattaa lähteä? Onko kotimaan puuhapaikat tarkoitettu isommille? Itsellä lyö aivan tyhjää mihin kannattaa mennä. Eläimistä lapsi tykkää joten ainakin eläintarhaan menemme.

8

2209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • carpe jugulum

      Reissua Helsinkiin, Serena löytyy läheltä ja siellä viihtyy pikkuisenkin kanssa, samoin korkeasaari ja lintsilläkin voi käydä ihmettelemässä vaikka ei laitteisiin uskallakkaan vielä lähteä. Ja lauttamatka Suomenlinnaan on aina jännittävä ja piknikillä on mukava syödä mansikoita ja möyriä historiallisissa maisemissa.
      Kannattaa myös seurata hotellien tarjouksia useammasta yöstä.

      Puuhamaakin sopii tuon ikäiselle mainiosti.

      • maamushka

        Kiitos hyvistä ideoista. Serena ei tule kyseeseen lapsen sairauden takia, eikä mikään muukaan vesipaikka.
        Sopiiko Puuhamaa todellakin niin pienelle? Onko siellä 2.5 vuotiaalle tekemistä?


      • carpe jugulum
        maamushka kirjoitti:

        Kiitos hyvistä ideoista. Serena ei tule kyseeseen lapsen sairauden takia, eikä mikään muukaan vesipaikka.
        Sopiiko Puuhamaa todellakin niin pienelle? Onko siellä 2.5 vuotiaalle tekemistä?

        ..Puuhamaan nettisivut, löytyy varmasti infoa mitä kaikkea sieltä löytyy. Tosin se vesipuisto oli mielessä sielläkin, eli jos vesileikit ovat kielletyt, niin suosittelen sitä Helsingin lomaa. :)


    • ei voi olla

      menty ettei ilman ohjetta tai neuvoa osata edes enää matkustaa. MIksi pitää mihinkään edes mennä kun voi kaikkea kivaa tehdä myös kotona. Eikä 2,5 ikäisen kanssa edes kannata vielä mennä minnekkään kun ei silleen ymmärrä eikä voi mihinkään edes yksin laittaa ilman ohjaajaa.

      • ............................

        Jospa kaikki ihmiset eivät halua viettää ihan jokaista päivää vuodesta kotona. Kaikkea kivaa tehdään kotona joka päivä. Lomalla on kiva käydä jossain muuallakin, ja tarvitsee aikuisetkin hieman maisemanmuutosta.
        Puuhamaa ei ole vielä 2.5 vuotiaan paikka. Särkänniemen kotieläinpuisto on kiva, samoin kotieläinpihat/ maatilat joissa on eläimiä.


      • carpe jugulum

        Tyttäreni oli lähes 2v. vanha kun käytiin Tropiclandiassa ja puhuu vieläkin kuinka hauskaa oli käydä siellä. Samaten kaikkia muitakin aktiviteetteja mitkä poikkeavat normaalista arjesta (lasten konsertit, näytelmät, reissut tms.) muistellaan melkein päivittäin.
        Kun mennään lapsen ehdoilla, niin luodaan niitä onnellisia muistoja, mihin on aina kiva palata. :D


    • Etelään kesäkuussa

      Hei!
      Yhtä hyvin voit viedä lapsesi etelään kuin kotimaan kohteisiin! Samalla tavalla joudut pitämään lasta silmällä - olitte sitten missä tahansa. Minä olen lähdössä poikani kanssa kesäkuussa matkalle Turkkiin. Olen etukäteen ottanut selkoa kohteesta ja siellä on paljon lapsille puuhaa: puistoja, vesipuistoja, pitkä ranta, retkiä...jne. Kyllä lasta kannattaa viedä, vaikka se kyllä hieman extravaivaa aiheuttaakin. Urheasti vaan reissuun! :)

    • Naanatalin muumimaailma?

      Jos muumit kiinnostaa..

      Ja eiköhän joka kaupungista löydy jotain hauskaa lapsille. Riippu millaista elämää tavallisesti viettää. Esim. Tampereellahan on Särkänniemen lisäksi jonkinlainen muumijuttu pääkirjaston rakennuksessa, leikkipuistoja, Tammelantori jne. Me oltiin 2,5vuotiaan kanssa viime kesäkuussa Tampereella (tai käydään siellä monta kertaa vuodessa kylläkin, mutta enemmänkin vietetään aika mummolassa eikä niinkään muissa huvituksissa), ja lapsi nautti Tammelantorin viereisestä leikkipuistosta, söi torilla kesän ensimmäisiä mansikoita ja pääsi vielä Särkänniemeenkin. Taidettiin käydä myös rautatieasemalla katsomassa junia..

      Lapsethan nauttii pienistä asioista, ja pienille lapsille pienetkin asiat on suuria.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe