Naturamedin matkalle

lähtevä

Kyselisin matkalla olleilta ,voiko siellä omatoimisesti saada matkasta irti jotain? Nämä yleiset retket tuntuvat olevan kovassa hinnassa.Jos siellä olleista kertoisi vinkkiä miten,minne ja millä täältä Lido di Jessolosta olisi parempi lähteä seikkailemaan . Myös sivun osoite olis hyvä mistä sais tulostettu kartaa ja aikatauluja myös "ajoneuvojen" taksoja olis kiva tietää.

5

1423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taaskotona

      Tulin eilen naturaMedin matkalta. Matka oli mukava tämmöiselle normaalikuntoiselle ihmiselle, joka jaksaa kävellä reippaasti oppaiden perässä. Opastetuista reissuista ei paljon käteen jäänyt, joten siitäkin syystä suosittelen omatoimimatkaa Venetsiaan. Tupakkakaupoista saa päivälippuja Venetsian alueellle, koko päivän saa kulkea 17 eurolla kaikilla julkisilla kulkuneuvoilla. Bussilla pääsee Punta Sabbioneen, josta on vesibussi yhteys venetsiaan ja sieltä kaikkiin saariin. Todella hyvin merkittyjä paikkoja kaikki. Englannin kielen taidolla ja elekielellä pärjää hyvin. Me hölmöt otimme 299 euroa maksavan kultakortin.Jos nyt lähtisin, menisin ilman muuta omatoimisesti. Kortilla ostetut reissut viinitilalle ja iltajuhla olivat ainoita näkemisen arvoisia asioita. Venetsiassa juoksimme oppaan perässä ja pidimme huolta huonompijalkaisista. Ei siitä viitsisi toista kertaa maksaa 300 euroa. Oppailta kun ei saanut mihinkään asiaan järkevää vastausta. Yleisin vastaus oli "en tiedä".
      Yhden kerran kuulimme sanovan otan selvää. Oppaat olivat kaikki kouluttamattomia, nuoria ihmiisiä.
      Venetsiasta sai lehtikioskista 2,5 eurolla kaikkia saaria koskevan kartan, jolla kyllä osaa kulkea siellä. Lisäksi lähellä Punta Sabbionea on jossakin iso ostoskeskus, johon pääsee vesibussilla, mutta tämänkin kuulimme eräältä omatoimisesti kulkeneelta matkaajalta. Mehän emme sinne ehtinyt (kuulimmekin vasta poistulo matkalla asiasta), koska matkaohjelma oli niin tiukka, että koko ajan piti olla menossa. Oppaat eivät tiedä näistä asioista paljonkaan. Joten suosittelen lämpimästi omatoimi matkaa, jos vain hiukankin on englannin kielen taitoa. Hauskaa matkaa teille!

      • oppaat hyvät

        Hei. meille sattui oiken hyvät oppaat ja saimme paljon tältä reissulta kun otimme opas jutut


    • myös,

      että kuljette vaan omia polkujanne!
      Kultakortin ohjelmisto oli liian tiukka, josta ei joustettu vaikka joku myöhästyikin veneestä kun Venetsiasta lähdimme. Tosin oppaat saattoivat itse myöhästellä ja heitä tietysti odoteltiin!
      Tuossa jo mainittiinkin, että alle parillakympillä pääsee Venetsiaan ja siinä on meno-paluu. Pronssikortilla sai tuon saman matkan 189€ oppaiden kautta! Pronssikorttiin ei kuulunut edes opastus Venetsiassa, vain pelkät matkat! Joten järkevintä on kulkea siellä itsekseen.
      Universal Toursin ajatuksena on ilmeisesti, että kun retkien hintaa ei ehdi kauaa miettiä niin sitten ihmiset ostavat niitä(ihan toimiva systeemi kyllä...). Info-tilaisuus oli tiistaiaamuna, jossa siis retkistä kerrottiin ja lähes saman tein piti tehdä päätös, että millaisen paketin ostaa. Julkisista kulkuneuvoista ei kerrottu, eikä tietty niiden hinnoista...
      Hotellilta pääsee bussilla Punta Sabbioneen ilmeisesti aika hyvin ja sieltä vesibussilla Venetsiaan ja muillekin saarille.
      Itselläni oli kultapaketti ja olin pettynyt tarjontaan. Nyt viisaampana en ottaisi mitään pakettia, vaan kulkisin itsekseni. Joka paikassa pärjäsi hyvin englannilla(ja tietty italialla jos sitä osaa).
      Naispuoliset oppaat eivät valitettavasti saa kovinkaan korkeita pisteitä. Vaikka he ovatkin nuoria niin palveluammatissa täytyisi olla tietty asenne. Ja tuo asenne ei saa olla se, että matkustajat häiritsevät ja kyselevät liikaa.
      Mukavaa reissua!

      • lähdössä

        lukea nim.merkkien charlotta,nalle ja turuntontun viestejä.Niissä on paljon tietoa matkasta.


    • pärjää ominpäin

      Palattiin juuri muutaman päivän Venetsian matkalta. Raikulla lennettiin Milanoon, sieltä Venetsiaan. Rautatieasemalta ostettiin kolmen päivän vaporetto-liput ja mentiin vaporetolla Rialton-sillalle, sieltä lyhyt matka hotellille. Meillä oli hyvä kartta ja opaskirja. Lipuilla sai kulkea vesibusseilla mielinmäärin ja etäisyydet ovat lyhyitä kävellenkin keskustassa. Helppoa ja mukavaa, ihan turhaa maksaa ja sitä paitsi ainakin me nautimme ihan omasta seurastamme ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      124
      7530
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      72
      3583
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1303
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1067
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      944
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      803
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      685
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      36
      678
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      653
    Aihe