videoitu syrjähyppy2

emmanuel

Jatkoa..

Michael lopetti kielileikin ja nousi ylös istumaan. Hän odotti kunnes Elina oli lopettanut puhelun ja melkein heittänyt luurin kädestään pöydälle. Nopeasti hän sukelsi takaisin vaimoni jalkojen väliin,suuri vaaleanpunainen kieli lipoi ympäri ja sisään ja ulos avoimesta pillusta. Elinan vartalo keinui lipomisen tahdissa,antio aaltoili ja työntyi mustaa naamaa vasten, näin kuinka Elina samalla hyväili ja puristeli kovia nännejään. Yhtäkkiä Elina tarrasi kiinni Michaelin kikkaraisesta tukasta ja runnoi alapäätään Michaelin suuta vasten voimalla, hänen aukilevitetyt jalkansa nousivat ylös ja alas,suu oli auki, hänen päänsä nyökytti edestaas nykien. Hän oli saanut valtavan orgasmin siinä kuvaruudussa edessäni!

Michael lopetti lipomisensa hitaasti,nojautui taaksepäin sohvassa ja katseli vaimoani joka makasi silmäy kiinni, edelleen raajat levällään sohvan nurkassa. Michael alkoi avata paitansa nappeja hitain elein näin että hän kysyi jotain Elinalta. Hän nyökkäsi innokkaasti ja hyppäsi vapisevin jaloin pystyyn. Vaimoni työnsi sohvapöydan kauemmaksi sohvasta ja asettui polvilleen mustan rakastajansa eteen lattialle, suuri takapuoli kantapäiden päällä leväten. Elina kurottui eteenpäin ja alkoi avata Michaelin vyöta samalla kun hänen kätensä hyväili kookasta telttaa housujen etumuksessa.

Elina veti alas Michaelin vetoketjun ja työnsi kätensä sisään sepaluksesta, näin kuinka hän sanoi jotain hymyillen himokkaasti. Luulen että hän toisti sanaa Big. Big,Big.Big..

Vaimoni tarttui ripeästi housujen kaulukseen ja veti ne alas ja pois jalasta, näin ainakin luulen.Huomioni oli kiinnittynyt Michaelin kaluun, Se oli iso.

Kuin pätkä paloletkua,musta kuin yö ja päässä omenan kokoinen tatti. Elinan pieni käsi tarttui varteen ja liikkui edestaas,hän olisi voinut ottaa kiinni kaksin käsin ja vieläkin olisi ollut tarttumatilaa.

Elina kumartui tämän tappoaseen ylle lipoi suurta terskaa kielellään, haltioitunut ilme kasvoillaan.Hän yritti saada sitä mahtumaan heti suuhunsa, mutta se vaikutti mahdottomalta.
Michael otti tukevan otteen vaimoni vaaleista hiuksista ja painoni tämän pääta alas samalla kun hän lantoitaan nostaen junttasi kyrpänsä Elinan suuhun, valtava kalu painui syvälle suuhun,vaimoni posket pullistuivat...

Näin kuinka hän yritti imeä, mutta Michael lopsautti kullinsa Elinan suusta, näin kuinka Elina tarrasi siihen kiinni kiihottuneena nauraen ja runkkasi sitä kädellään. Hän työnsi Michaelin taaksepäin sohvalla toisella kädellään, hän asettautui hajareisin istumaan Michaelin syliin ja ohjasi turvonneen terskan jalkojensa väliin.

Hän hieroi tätä omenan kokoista moloa vittuaan vasten saadakseen sen tarpeeksi liukkaaksi,sitten hän hitaasti istuutui alas sen päälle. Näin kuinka vaimoni pyöreä takapuoli laskeutui hitaasti paksua mustaa parrua myöten alaspäin. Hän ei päässyt alas asti,se oli liian suuri mahtuakseen.

;ichael otti suurilla mustilla käsillään kiinni kummastakin pyllynposkesta ja nosti Elinaa ylöspäin,melkein koko varren mitan. Sitten hän runttasi vaimoani alaspäin, nosti jälleen ylös melkein koko matkan. Elinan pää heittelehti edes taas, jopa videonauhan kohinan läpi pystyi kuulemaan kovaäänistä uikutusta.

Vaimoni otti kiinni Michaelin hartioista ja alkoi ratsastaa mustalla kullilla. Hän kiihdytti tahtia, valkoinen takamus sousi ylös ja alas musta pylväs keskellä vakoa. Näin kuinka hän irrotti kätensä Michaelin hartioista, kädet viuhtoivat ilnassa, kunnes ne nousivat puoliksi ilmaan kuin antautumisen merkiksi. Elina junttasi itseään alaspäin pitkin mustaa paalua, kunnes hänen päänsä kumartui eteenpäin, hänen takamuksensa nytkyen kiristyi mustan kyrvän ympärille. Hän oli saanut jo toisen orgasminsa. Vaimoni lyyhistyi kasaan Michaelin päälle, tämä vain nauroi valkoiset hampaat mustassa naamassa välkkyen.

Hän otti tukevan otteen Elinasta ja nosti hänet polvilleen seisomaan sohvalle.. Se oli irstas näky, hänen hameensa oli yhä makkaralla vyötärölla, sukkanauha liivien nauhat repsottivat irti ja sukat valuneina polviin hän seisoi nelinkontin takapuoli suurena ja pyöreänä pystyssä. Michael asettui hänen kasvojensa eteen, kookas paksu kalu edelleen täydessä seisokissa. Elina avasi suunsa jo ennenkuin musta paalu oli koskenut hänen huuliaan, kieli tuli kyrpää vastaan ja lipoi sitä enne kuin se työntyi syvälle hänen suuhunsa.

Michael työnsi kätensä vaimoni hiuksiin ja alkoi nussia hitaaasti ja nautinnollisesti hänen avoinya suutaan. Hänen lantionsa kiihdytti tahtia ja musta kulli liukui sisään ja ulos Elinan huulien välissä. Michael sanoi jotain vaimolleni, tämä nyökkäsi innokkaasti vastaan ja Michael kiihdytti tahtia. Elina otti kiinni kalun varresta ja runkkasi sitä tarmokkaasti, Ote vaimoni tukasta kiristyi, Michael veti Elinan päätä itseään vasten samalla kun hänen kalunsa työntyi vaimoni nieluun rajusti..Näin kuinka Michaelin lihakset jännittyivät, selkä taipui, hän nytkähteli useita kertoja. Elinan silmät pyöristyivät, posket täyttyivät. Hän yritti niellä, spermaa pursusi hänen suustaan. Michael veti ulos jäykän kalunsa vaimoni suusta, se nytkähteli ja ruiskutti edelleen hänen kasvoilleen.

Näin kuinka Elina nousi pystyyn ja juoksi ulos olohuoneesta keittiöön päin. Hän tuli heti takaisin pyyhkien kasvojaan talouspaperilla.

Vaimoni ojensi kätensä nauraen mustalle rakastajalleen, sanoi jotain, veti hänet ylös sohvasta ja pois kuvaruudusta. Tuijotin kuvaa jossa näkyi tyhjä olohuone,vaatekappaleita heiteltynä pitkin lattiaa. Katsoin videonauhurin ajstinta, vain kaksi tuntia kahdeksan tunnin nauhasta oli mennyt.

Parempi pikakelata loppu. Tuskinpa siellä enää mitään...

Jatkuu

10

27279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihoittunut

      Kiitos tosiaan loistavasta kertomuksesta.
      Jatka ja anna meidän nauttia.

    • Julia

      jatkajatka!!!

      tää on oikeesti vähän paras ja haluun kuulla loppuun mitä siinä tapahtu.

      Jatka ihmeessä. :):)

    • Lizz

      tuo oli kerrassaan UPEA.

      Miten sinä pystyt kirjoittamaan noin hienosti!? Varokin jos et jatka pian, tarina oli liian hyvä ollakseen totta.

      Hieno suoritus!

      • emmanuel

        kiitos vaan kehuista!uutta tulee kunhan kerkiän...:-)


    • nostaja

      ............

    • themään.

      ...Magee...

    • tommi_j

      jees

    • Jakton kimppuun

      Hieno stoory

    • Judge;DDredd

      Muista sit kiikuttaa sinivuokoille se nauha; ) ihan vaan lopuksi; )

    • Anonyymi

      Nosto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe