Polaris on

Aivan Paska

Karuton kertoma. Ostin v. 2006 kaksi Polariksen Edge touringia 4 tahtikelkaa uutena.
Kumpikaan ei ole toiminut päivääkään. Niillä on ajettu nyt n. 1000 mailia, ja remonttia on tehty jumalauta! Toisessa on kolmas akku meneillään, kun akkku ei kuulemma kuulu takuuseen, mutta kone purkaa akun ja rikkoo sen koko ajan. Noh, kummastakin hajosi pakit heti 100 mailin jälkeen ja koneet oli pajalla pari viikkoa parhaaseen ajosesonkiin. Toisesta hajosi takuuaikana nopeusmittari, joka osoitttautui vakavaksi koneen laakeriviaksi. kuinka ollakkkan vika ilmeni erämaassa ja huoltoliike ei suostunut enää korjaamaan vikaa takuuseen, vaikka olivat sanoneet että korjataan se seuraavassa huollossa (koneet huolletaan kerran vuodessa, yleensä keväällä. Lapissa toisesta katkesi vetoakseli! nyt sitä on huollettu 1, 5 kk merkkiliikkeesä!.
Jatkuvasti on moottoreiden säädöissä ongelmia, paukkuu ja käy huonosti. Pakit ei toimi vieläkään...oli korjauksessa rukalla, mutta ei tullut kuntoon.
En suosittele koskaan kenellekkään PORARIS nimisiä laitteita.
Ai niin, toisen polttoainemittari on ollut rikki uudesta asti.. Brandin jälkimarkkinointipäällikkö ei vastaa puhelimeen.
Kelkoila ei hypitä, ei crossata vanna vaimoni ja tyttäreni on. mm. ajanut näitä reiteillä hiljaa kun rikkoja on tapahtunut. Häpeäisin jos valmistaisin itse tällaista paskaa!

15

3688

Vastaukset

 • suljetulla osastollakin nettiyhteys?

 • Polaris ja Arctic catti on parhaita! oot vaan ostanu jonku maanantai mallin tai et osaaa käyttää vehkeitä

 • Itse ostin ensimmäisen mönkijäni käytettynä ja merkki oli polaris, ei montaa päivää toiminut kun jouduin viemään rakkineen korjaamolle. Laittoivat kuntoon ja neuvoivat myymään mönkijän mahdollissan kausa jottei heidän enää taritse sitä korjata. Nyt ollut toisen merkkinen 700 kutioinen 3 vuotta ilman vikoja.

 • minun uusi katti katkoo jatkuvasti variaattorin hihnoja vaikka ei ole ajettu kun 1120 kilometriä niin on jo neljäs hihna menossa ja huollossa on käytetty ja vikaa ei ole kuulema missään

  • pelaa, laittakaa kunnon vehkeitä niin saa talvet ajella huoletta.


 • Olisit ostanut tuossa vaiheessa pari 2t tourinkia,noissa ekan polven Edge-nelareis on ollut häikkää jonkin verran.2t taas niin luotettava kuin olla voi,hiukan enemmän bensaa tarvii mut toimii...

 • Ostettiin kaverin kanssa samasta liikeestä ja samaan aikaan uudet Polarikset(saatiin vähän paremmin varusteita kaupan päälle)
  Kaveri osti juuri tuon 4-tahti vehkeen vaikka yritin varoitella, vain sen takia että noista ei ole vielä kokemuksia... Itse ostin 2-tahti Touringin missä ei ole ollut mitään vikaa ja kaverin 4-tahtinen on koko ajan rikki... Ei sillä voi lähteä mihinkään koska hajoaa koko ajan ja korjaamolla on ollut enemmän kuin kotona. Kaveri yritti myös kaupan purkua mutta eivät suostuneet.

 • Meillä on Lynx ja se on kestänyt jo kohta 8v ja siihen ei ole vielä mitään tarvinnut vaihtaa. Mitä nyt pieniä vikoja käynnistyksessä ollut -30 asteen pakkasessa. Mutta toimii se aina

 • Kesällä tehtiin tonnin remppa laatikkoon, vetoaakseli poikki. Nyt vika sähköpuolessa.
  Paska mikä paska!

  • Viittaan vanhaan viestiin 12.4.09
   - kyselin tuossa toisen otsikon ("metsäkelkka") alla, että miksi on niin paljon lähes uusia ja vähän ajettuja kelkkoja kaupan ( Lynx Jetejä, mutta myös Polariksia...) vastausta en saanut, ainoastaan vakuuteltiin, että uudet on joka tavalla parempia... Tämä viestiketju taitaa antaa vastauksen kysymykseen.

   - Itseä oikein joskus hävettää miten raakaa kättä tulee annetuksi kelkalle; revin väkisin irti maahan jäätyneitä parruja tyyliin " löysää liinaan 2metriä ja sitten vauhdilla ryskaytetään irti " ja välillä taas revitään 300-400 kg harkkokuormia reessä...samalla kelkan päällä 2 ukkoa ja tarakalla varusteet...

   - Yamaha taitaa olla aika hyvä, aikaisemmat Yamat aina pelanneet hyvin ja tällä hetkellä 2 yamaha perämoottoria ja kelkkana VK540 ( kunnon vanhanajan 2 tahtitekniikka fööni). Eikun 98;a tankiin ja 2 tahtiöljyä toiseen ja menoksi. Ps 2 -tahtikoneet tuoksuvat hyviltä.


 • kyllähän nuo 2t kelkat on parempia omasta mielestä.itellä ollut polaris xc 500 sp ja ei suurempia vikoja 13vuoteen :) kelkka kuin kelkka kuhan eteenpäin pääsee :)

 • Kattokaapa joskus huvikseen netistä niin noita 2006-2007 Polariksen 4T kelkkoja, löytyy aika pienillä kilometreillä. Parhaimmillaan (pahimmillaan) ajettu vain muutama sata kilsaa,.. Eli parhaat ajokelit kelkat seisoo verstaalla..

 • Minun paska polaris 4t tourinki hävitti kipinän yöllä seisoissaan,missähän vika

  • merkissä


 • Kotimaista skeidaa ja kepulais klaanin siunaamaa!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6194
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2648
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  35
  886
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  493