videoitu syrjähyppy3

emmanuel

Jatkoa….

Nauhan pikakelaus värisi kuvaruudussa silmieni edessä, tuijotin tyhjää olohuonetta kuvaruudussa. Olin jo nousemassa ylös sulkemaan koneen kun he tupsahtivat ruutuun eteeni. Elinalla oli tukka märkänä, valkoinen kylpytakkinsa yllään. Michael oli kietoutunut suureen kylpypyyhkeeseen, hyvä niin, minun kylpytakkini ei hänelle olisi mahtunut alkuunkaan.
He olivat tuoneet viskilasit mukanaan keittiösta nähtävästi ja naukkalivat minun kallista tuliaisviskiäni! Heillä näytti olevan hauskaa, puhuttavaa riitti…

Elina laski lasinsa pöydälle, katsoi Michaelia syvään silmiin ja suuteli tätä intohimoisesti, hyväillen samalla musttaa leveää rintakehää liljanvalkoisella kädellään. Michael sanoi jotain nyökäten eteenpäin, Elina vilkaisi alas hänen syliinsä. Kylpypyyhe oli noussut suureksi teltaksi Michaelin edessä. Vaimoni silmät pyöristyivät, hänen suunsa vetäytyi irstaaseen hymyyn, hän nuolaisi hitaasti huuliaan. Hetkessä oli Michaelin paksu musta kalu taas esillä vaimoni sormissa, kylpypyyhe valahti lattialle.

Elina asettui makaamaan pää Michaelin vatsalla ja hän katseli kiinnostuneesti kuinka pieni käsi hyväili mustaa paalua ylös ja alas. Terska oli iso,turpea,violetinvärinen melkein. Vaimoni runkkasi kädellään Michaelin kyrpää ensin hitaasti,sitten kiihdyttäen tahtia. Hän hymyili kun näki kuinka se näytti vain kasvavan tässä käsittelyssä.

Michaelin suuret kädet vaelsivat vaimoni kylpytakin alla, Elina raotti kyljellään maaten jalkojaan. Kylpytakki valahti auki ja näin että musta käsi oli löytänyt tiensä takakautta vaimoni pillulle. Sormet lirputtivat häpyhuulien välissä, vaaleiden karvojen keskellä. Sormet kiilsivät Elinan nesteistä, näin kuinka ne lliukuivat sisään ja ulos kohtaamatta paljonkaan kitkaa.

Elina taivutti nyt valtavana seisovan kyrvän kohti suutaan ja nuoli nautinnollisesti suurta terskaa. Michael kiihdytti sormiensa liikettä Elinan pillussa, ne liikkuivat sisään ja ulos kuin mäntä moottorissa. Vaimoni imaisi kerskan pään suuhunsa ja lutkutti sitä himokkaasti. Michael otti kiinni hänen hiuksistaan, käänsi hänen päänsä itseään kohti ja sanoi jotakin kuin kysyen. Samalla hänen sormensa pumppasivat innokkaasti liukkaassa pillussa. Vaimoni ravisti päätään, mutta levitti samalla jalkojaan jotta Michelin sormet löytäisivät paremmin perille.

Michaelin sormet sormet liukuivat kiiltävinä ulos pillusta ja jällen takaisin. Ei – ne eivät enää kaikki olleet pillussa vaan ainakin yksi sormista oli syvällä Elinan takapuolessa. Vaimoni pudisteli päätään.kielteli, mutta työnsi melkein tahtomattaan samalla takapuoltaan vaativaa sormea vastaan. Michael sanoi jälleen jotakin, kiihdytti nesteistä kiiltävien sormiensa liikettä Elinan jalkojen välissä. Vaimoni vilkaisi melkein pelokkaana mustaa paksua kyrpää silmiensä edessä, näytti päättävän jotain ja nyökkäsi sitten huultaan purren.

Elina hyppäsi ylös sohvasta ja juoksi ulos huoneesta, Michael nojautui tyytyväisen näköisenä taaksepäin sohvassa. Hänen kalunsa seisoi lihaksikkatten reisien välissä torni,heilahdellen hitaasti sydämenlyöntien tahdissa. Samassa Elina oli takaisin sohvalla, näyttäen hymyillen pientä vaaleanvihreätä purkkia jonka oli tuonut mukanaan. Michael nyökkäsi naurahtaen ja nojautui sohvaan. Vaimoni avasi porkin ja pyöritteli sormiaan siellä.

Vaseliinia!

Elina voiteli Michaelin kyrpää pitkin vedoin ylös alas liukkain käsin, musta pylväs kiilsi lampun vaalossa.. Elinan silmät mittelivät tätä valtavaa paalua hiukan pelokkaasti epäröiden, mutta kun Michaelin sormet aloittivat leikkinsä hänen jalkojensa välissä hän tuntui unohtavan kaiken epäröintinsä. Michael työnsi hänet selälleen sohvalle,levitti hänen jalkansa ja työnsi polvet ylös melkein korvien tasalle.Hän polvistui lattiallle Elinan avoimien reisien väliin ja nuoli vaaleiden karvojen välistä pilkottavaa turvonnutta häpyä.Hänen sormensa leikittelivät sisään ja ulos Elinan avoimessa raossa. Näin että yksi sormi liukui sisään vaimoni takapuoleen,syvälle.

Näkyvästi nielaisten otti Elina kiinni polvistaan ja veti niitä taaksepäin,suu ja silmät avoinna,kiihkosta huohottaen. Michael jatkoi lirputusta kielellään, sormet sousivat sisään ja ulos vaimossani.Kun Elina alkoi lähestyä illan kolmatta orgasmiaan, nousi Michael ylös ja asetti muhkean terskansa vaimoni peräaukolle. Näin että Elina sopotti jotain, ravisti epäröiden päätään mutta musta paalu työntyi vääjäämättä sentti sentiltä hänen peräaukkoonsa.Elinan suu avautui äänettömään huutoon, hän veti polviaan taakse sormet kouristuneina.
Michael alkoi liikkua vaimoni sisällä edestakaisin.Elina kappasi kiinni hänen niskastaan ja lanteitaan häntä kohti silmät kiihkosta sameina. Kuin käskyn saaneena alkoi Michael takoa kyrpäänsä vaimooni kovaan tahtiin kuin pajavasara.Elinan silmät olivat kiinni, hänen sormensa leipoivat Michaelin hartioita, suu repsotti auki.Ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä Michael näytti saapuvan oman nautintonsa huipulle,hän jyskytti päättäväisesti takapuolitahdissa tikaten kiiltävää paaluaan Elinan takapuolen syövereihin.Lopulta hän laukesi nytkähdellen, heitti päätään taakse irvistäen ja tyhjensi itsensä vaimooni.

Pari kuvaruudussa makasi huohottavan kasana sohvalla kauan, kunnes lopulta he virkosivat, suutelivat toisiaan pitkään ja kävelivät kylpyhuonetta kohti, Elina hieroi takamustaan ja nauroi irstaasti kävellessään kameran ohi.

22

47878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Julia

      HIENO!!

      oikeesti tuo oli vähän paras, melkein laukesin! Tee lisää tarinoita.

      • kalle

        no pistä jatkoo, mutta toi poistettiin tuolta toiselta puolelta


      • emmanuel

        kiitos kannustuksesta, uusia seikkailuja on tulossa...kaikki kirjailuni perustuvat jollain muotoa tositapahtumiin, muuttelen nimiä,aikoja hyvin vapaasti tosin!


    • Jussi

      jäämme innolla odottamaan mitä tapahtuu...

    • Meikalainen

      Tositarina? Jos on niin jätitkö vaimon? Aika helvetin juntti olet jos et jättänyt. Vituttaa tollaset ihmiset.

    • hellin_

      Todella maukasta luettavaa... lisää tälläisia joita on ilo lukea!!!!!! Hyvä!!!!!

    • ...

      Tuleehan tohon viel jatkoa? Jos ei tohon nii kirjotathan ainaki muita novelleja? Siis noi kaikki kolme oli aivan upeita!=)

      • emmanuel

        uutta tulee kun keritään, tälle tässä nyt ei varmaan jatkoa löydy, tuntuu olevan valmis ja loppu...
        kysymys on inspiraatiosta. kaikki kirjoittamani perustuvat jollain muotoa todellisuuteen.


    • Loistavaa

      Juttua. Mä olen aivan otettu sun tekstistä.

    • Simbad

      Mustan miehen parru vaimosi pimpsassa ja lastin tyhjentäminen sinne... odotan malttamattomana. Mustan miehen vaimosi sisään ruiskuttama lasti on iso ja sitä valuisi resien sisäpinnalla...

    • Päätös

      Kerroppas miten tarinasi päättyy?

      Vielä yksi pitkä tarina, siitä miten tämä kaikki päättyi... Loistava tarina joka kaipaa päätöksen... :)

      • emmanuel

        saakoon tämä päättyä näin, vähän ilmassa roikkuen. kaikkea ei tarvitse saattaa selvään loppuun, mielestäni!
        uusi erittäin pitkä juttu on työn alla,palaillaan.


    • nostaja

      ........

      • Osta vokaali

        Niken juttukin kiva mutta Nikke sais ostaa ääkköset koneeseensa! Tympeä lukea tuollanen teksti.


    • themään.

      Story

      • ? ? ?

        What?


    • Vidiooti

      Kiva tarina tämä "videoitu syrjähyppy"
      Nyt olis vielä mukavaa, nähdä se video!!! Voisit sen koodailla nähtäväksemme. Luulen, että aika moni muukin sitä jo odottelee!

    • tommi_j

      Tarina.

    • Jatkon kimppuun

      Täytyypi hankkia Videokamera.... Onko jatkoa?

    • Judge ;DDredd:

      Päätä nauru; )suussa tarina, kun kiikutat poliisien pällisteltäväksi oko setin. . .

    • Eevertti

      Toivottavasti lisää seuraa. Olisi kiva jos vaimosi pyytäisi sinut mukaan...

    • Ihana juttu. Toivottavasti jatkuu. Ehkä sinä ja Elina pääsette Michaelin järjestämiin edustus juhliin.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe