Hersonissos

kukaan käyny

Onko kukaan viime kesänä majaillut Hersonissoksessa tai vaikka tänä vuonna. olis mukava kuulla minkälainen paikka se on ja mikä siellä on hotellitilanne heinäkuussa.

5

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomailija

      viikko Hersonissosissa. Aika hiljaista oli kun ei ollut tuo turistikausi alkanut. Monet ravintolat, joita varsinkin rannan tuntumassa on paljon, olivat vielä kiinni. Hyvä ruokakauppa, Spar, löytyy ja siinä melkein vieressä muutama bakery. Ravintola Acropolis rannalla oli tosi hyvä, varsinkin stifado.... Ja päiväsaikaan siellä on halvemmat ruuat kuin illalla. Ja rakia virtaa pöytään. Hotellitilanteesta en voi valitettavasti kertoa mitään. Suomalaisia ei muuten pahemmin näkynyt. Ja bussilla pääsee kätevästi Agiokseen.

      • kukaan käyny

        Missäpäin te olitte siellä ja olitteko omatoimisesti vai missä asustitte? Meitä on lähdössä pieni porukka ja ajateltiin vuokrata huoneet ja skootterit vasta siellä. Toivottavasti niitä on vielä heinäkuussa. Oletteko aikaisemmin käynyt siellä Hersonissoksessa, oliko muuttunut paljon. Nyt siellä oli varmaan mukavan rauhallista ja hiljaista mutta heinäkuussa onkin sitten eri meininki tai ainakin kauan kauan aikaa sitten


    • walle68

      Kävin tässä syyskuun lopussa siellä ja alkaa olla ryöstömeininki. Hinnat ruokaillessa kohtuulliset, jossain paikoissa saa jopa kassakuitin pyytämättä. Varsinkin autovuokraamot on melkoisia huijareita. Kyltissä kadulla lukee 40 e, kävelet sisään ja saat kuulla vakuutuksesta 20-30 e per päivä autoon, jonka arvo on noin 2-3 000 e Suomessa. Samoin jos et älyä kysyä (ja sen jälkeen vaihtaa autovuokraamoa) kilometreistä, niin 25 senttiä per kilsa sadan kilsan päälle. Siis tuo 100 km on vapaa km, mutta se tulee äkkiä täyteen, ei riitä mihinkään. Tila-autoja mainostetaan mutta niitä ei ole. Autoa aamulla hakiessa edellinen asiakas ei ole palauttanut sitä, joten isolle ryhmälle, kuten mulla, tarjotaan kolmea henkilöautoa samalla hinnalla. Tilattuna oli siis kaksi isoa autoa, joita ei sitten palautunutkaan kuten oli pitänyt. Jäi paska maku koko paikasta kokonaisuutena, ja siksi vuonna omat "tukirahat" kiikutan Espanjaan suosiolla.

      • Viikoksi_vuokraaja

        Olisiko ollut syytä ottaa etukäteen selvää autovuokraamoista, jopa varata auto netin kautta? Ei niitä erikoisempia autoja missään ole välttämättä samana päivänä tai edes heti seuraavana aamuna saatavana. Kasko maksaa usein jotain ylimääräistä ja varsinkin omavastuun poisto. Vuokraus esim. 3...7 päivän ajaksi antaa mahdollisuuden tinkimiseen ja muutenkin hyviin tarjouksiin ilman kilometrirajoituksia.
        En ymmärrä tuota "jos et älyä kysyä..."! Tottakai vuokrausehdot ja maksut kysytään ensiksi enkä itse ole tullut huijatuksi sen kummemmin Kreikassa kuin muuallakaan. Toki aina kannattaa käydä tarjous useammasta paikasta.


    • turkkilaiskädettervataan

      Jäi siis ikävä maku, mutta itsepeilaaminenkin lienee tarpeen. Ykkösjuttuna on, että Hersonissoss ei sovi ns.tavallista aikuisten lomamatkaa varten (otitko lainkaan selvää ja kyselitkö?). Jotenkin jää kuva, että on itseltä jäänyt ymmärtämättä jotakin? Milloinkaan siis aikuisten lomakohteessa Kreikassa ei ole ollut ongelmia auton vuokrauksessa (ei kokemusta leikkikenttä hersosta) ja miten ei voi ymmärtää tuota sadan km.n sääntöä Kreetalla ja maksaa oikea hinta ilman km.rajoitusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe