Aihe

Pirkanhovi vitsi!

Lempäälä

Kävin vaimon kanssa pirkanhovin teboililla, ja vitsi oli melkein täydellinen spede vitsi paitsi että myyjä ei vaihtanut puseroa.

Tilasimme vaimon kanssa tiskiltä vaimolle Rolls aterian ja itse otin höyrymakkarana, pepsi-colan ja sämpylän. Myyjä pyysi maksun ja ihmettelin kuis se näin halpa oli, sitten myyjä jatkoi, ja nyt tälle toiselle kassalle, mä hölmönä katsoin siis TÄH, toinen kassa on 4m päässä.
-myyjä toi makkara ja sämpylä maksetaan tähän kassalle.

Ainoastaan puseron vaihto puuttui teboilin paidasta rollsin paitaan.

13

5879

  Vastaukset

  • Pirkanhovi on kiva jos meinaa pysähtyä syömään, ostoksille tms., mutta ei todellakaan kannata mennä vain tankkaamaan ja kuvitella selviävänsä nopeasti. Pumppujen ympäristö on ahdas jos on vähääkään enemmän autoja, parkkipaikoille saa kävellä 100 metriä, oikeaa kassaa saa hakea kissojen ja koirien kanssa (polttoaine maksetaan kaupan kassalla). Näin siis jos kaikki automaatit sattuvat olemaan varattuina, mutta sitähän ei tiedä ennen kuin on ajanut perille.

   • Tankkaamisesta oli pakko kommentoida. Mutta mittareissahan lukee Bensat maksetaan myymälän kassalle.


   • ? kirjoitti:

    Tankkaamisesta oli pakko kommentoida. Mutta mittareissahan lukee Bensat maksetaan myymälän kassalle.

    Ja olihan se Rolls juttukin selvä ... et sä makkaroita ennenkään oo maksanu hampurilais kassalle.


   • Näin on kirjoitti:

    Ja olihan se Rolls juttukin selvä ... et sä makkaroita ennenkään oo maksanu hampurilais kassalle.

    no onhan toi nyt ihan järki juttu.. jos esim. hesburgerin vieressä olis mäkkäri niin et sää sinne mäkkärin tiskille mee hesen ruokia maksamaan.. :DD

    ja sitä paitsi.. ei se varmaan niiden työntekijöiden vika ole jos liikenneasema on huonosti organisoitu..


  • Joo.. uskokaa tai älkää.. linnatuulessä vähän sama.. joskus ei ollut tilillä rahaa vain käteistä.. sain automaatin auki kun painoin nappia :D ajattelin että bensan voi maksaa linjaston kassalle eli sinne missä on lounas.. no eipä voinutkaan :)

   Sitten ajattelin et syön ensin ja sitten käyn maksamassa sinne MYYMÄLÄN kassalle.. :) Kuinkas kävikään, myyjä sanoi että oltiin just soittamassa sulle ja jos et olisi vastannu oltais hälytetty poliisi.. :D

   Näin neste linnatuulessa

  • Jep! kävimme ohikulkumatkalla pirkanhovissa "syömässä", oli aikamoinen pettymys ja vitsi koko lounaspöytä. Maksoin yli 20 e kahdesta ruokailijasta ja ainoat mitä pystyi syömään oli raejuusto, ananas , kinkkusalaatti ja ruisleipä.
   turskaa tillikastikkeessa... syömättä jäi, perunat nahkeita ja kovia, salaatti pytyn pohjalla muutama nahistunut salaatinlehti jopa pikkuporkkanat oli nahkeita.. kahvia olisi saanut jälkiruuaksi, mutta sitä riskiä ei enään uskallettu ottaa. Eipä tarvitse kokeilla sitälajia uudelleen..

  • niinkö

  • Taas näitä Nalle Kekkos- juttuja.

  • Missä näissä kommenteissa piilee se vitsi, vitsi- sivulla kun ollaan?

  • Tuliko vitun tyhmälle tampiolle mieleen, että ovat eri konsernia siksi maksu eri kassoille. Tämäkin tampio varmaan miettii tätä hassun hauskaa tapahtumaa vielä tänäkin päivänä. Koska eivät ole samaa firmaa täytyy maksutapahtumat ja kassat erottaa toisistaan. mm. se maksupääte siinä ohjaa rahavirtaa eri paikkaan, kun se toinen. Myös kassassa olevat rahat tilitetään, eri firmoille. Ja tämä tankkaajapro joka maksaa bensansa vasta syömisen jälkeen on kanssa, joku ihan vitun fiksu ihminen. Varmaan väyrysen jälkeläisiä.

  • Vitsihän tuo on selvästi, jos firmalla ei ole varaa palkata omaa kassanhoitajaa. Pitäisi ehdottaa tekemään niin, että kassahenkilöllä olisi etupuolella toisen logo, ja takapuolella toisen. Sitten vain toinen kassa takapöydälle, niin mainoslogokin muuttuisi oikeaksi ilman paidan vaihtoa.

  • Ei sitä maar ny Suamesa kanteen millä hualtsikalla pelkästänsä tankata.

  • Työntekijöiden oikeuksia poljetaan ihan huolella täällä. Surullista katsella kuinka esimiehet kohtelee nuoria työntekijöitä..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5427
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   48
   4222
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   239
   3020
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   46
   2075