Avovaimon isosisko villinä

Fantasywriter

Olin luvannut viedä avovaimoni tavaroita hän siskolleen Marille lauantaina. Menin iltapäivästä viemään tavaroita, soitin ovikelloa ma Mari tuli saunatakissa avaamaan oven. Hän oli lämmittänyt saunan itselleen, koska tunsi olonsa vähän flunsaiseksi, hänen miehensä oli matkoilla koko viikon.

Laskin tavarat lattialle ja rupattelimme niitä näitä, hän oli ottanut viiniä itselleen ja tarjosi minulle olutta. Yhden oluen suostuin ottamaan, koska tulin autolla. Hänen lähtiessä tarkistamaan saunan lämpöä, takkinsa jäi jotenkin kiinne tuoliN selkänojaan repästen sen oikealta puolelta täysin auki. Takki ei kerinnyt olla montaakaan sekuntia auki, mutta huomasin hänen kauniit pienet rintansa ja ajellun alapään johon oli jätetty noin 2 kertaa 6 sentin karvoitus. Mari vetäisi takin kiinne vaivautuneesti naurahtaen ja punastuen. Totesin, ettei ollut mitään syytä piilotella tai hävetä noin kaunista vartaloa. Lämpötilan katsottuaan hän kysyi haluaisiko myös minä saunoa. Olin hieman häkeltynyt, mutta hän ennätti todeta, että ihan vaan saunotaan yhdessä, että kai sinä ennenkin olet naisten kanssa saunonut? Sain sanottua myöntävästi ja ajattelin, että ei kai siinä mitään pahaa olisi ja saisinpahan nähdä Marin alasti.

Mari meni kylpyhuoneeseen ja heitti takin pois, katsoin pelin kautta kun hän käveli kohti suihkua ja kuinka hänen treenatut pakarat keinuivat samalla kaluni alkoi kasvaa. Riisuin vaatteeni pois ja totesin kyrpäni olevan puoliseisokissa. Mari meni jo saunanpuolelle, jäin odottelemaan vielä hetkeksi, jotta kyrpäni laskisi, etten menisi hänen eteensä muna pystyssä.

Astuin suihkuun, huuhdoin itseni ja menin saunanpuolelle. Mari istui vasemmalla puolella laudetta jalat lauteille nostettuna ja kädet niiden ympärillä. Istuin heti ovea vastapäätä. Saunatuokio meni rupatellessa ja sitten hän menin pesemään itseään. Jäin istumaan lauteille ja katsoin saunanoven lävitse kun hän pesi itseään ja miten saippua valuin hänen vartalollaan hiljalleen kohti pakaroita. Mari huusi, voinko tulla pesemään sienellä hänen selkäänsä kun hän ei itse ylety kaikkialle. Menin hänen luokseen ja otin sienen häneltä.

Hinkkasin selkää sienellä ja tein pyöriviä liikkeitä, jouduin olemaan hieman kenossa, jottei puoliseisokissa oleva kaluni osuisi Marin pakaroihin. Yläselkää pestessä, hieroin samalla hartioita, hänen rentoutuessa ja vähän koukistaessa polviaan avaten samalla haaraväliään. Sitten hän alkoi kosketella ja hyväillä saunanlämmön laskeamia kiveksiäni. Koskettelu tuntui niin hyvälle, että kyrpäni alkoi seistä kunnolla ja noustessa osui kiinteisiin pakaroihin joita vasten kova kyrpäni jäi myös nojaamaan. Mari päästi kasseistani irti kääntyi ympäri ja sanoi tämän olevan väärin, yhdyin hänen kommenttiin. Hän huuhtoi itsensä ja meni saunaan minä jäin pesemään itseni. Menin takaisin saunaan jossa hän istui nyt paljon vapaammin, reidet hieman irti toisistaan nojaten käsillä reisiinsä. Istahdin samalle paikalle, oikealla kädellä kyrpääni hieman peitellen sen seistessä vielä. Huomasin kuinka Marin katse oli koko ajan kyrvässäni.

Hän siirtyi lähemmäksi minua ja kuiskasi korvaani, ajatelleensa minua runkatessaan ja haluisi nyt panna kanssani, eikä tästä puhuttaisi koskaan. Sitten hän laittoi kätensä reidelleni ja hieroi sitä käden mennessä lähemmäksi kaluani. Mari otti kalustani kiinne kunnon otteella ja alkoi tehdä runkkaus liikettä joka sai sen kasvamaan täyteen mittaan. Kaluni seisoi aivan kovana verisuonet pinnassa. Mari pyöritti etusormeaan terskan ympäri ja samalla laittoi päänsä reidelleni, hän teki pitkän kostean nuolaisun aivan kyrvän juuresta terskan nuppiin asti. Hieroin hänen selkäänsä ja siirsin käteni pienille kiinteille rinnoille joissa nännit oli kovina. Pyörittelin sormiani niissä ja Mari alkoi ottamaan kunnolla suihin.
Hivutin käteni kohti pyllyä ja siirsin häntä siten, että yltyi koskettelemaan kiimasta pillua. Pyörittelin etusormea aluksi pyllyreiän ympärillä ja sitten dippasin sormea todella tiukkaan reikään. Mari nosti päänsä ja hymyillen sanoi, että se reikä on vielä käyttämätön ja siirsi sormeni pois. Siirryn alemmaksi ja tunsin sormissani kosteat häpyhuulet jotka olivat hieman avautuneet. Tein etusormella pitkiä vetoja huulien päällä välillä ujuttaen sormen sisälle sykkivään koloon.

Lopetimme leikit saunassa ja siirryimme suihkuun vielä huuhtomaan itsemme. Mari poistui suihkusta ja siirtyi nojailemaan kylppärin pöytään. Hän ponnahti istumaan sen päälle ja avasi jalkansa hymyillen. Menin hänen eteensä ja aloin suudella hänen kaulaansa josta siirryin rintoihin. Pyörittelin kieltäni nännien ympärillä samalla puristellen kiinteitä pakaroita. Laskeuduin alemmaksi kohti herkkua. Levitin huulia ja aloin kielellä tekemään pitkiä vetoja alhaalta ylös hänen herkullisessa ja kiimaisessa pillussa. Leikittelin kielellä klitoriksen kanssa samalla laittaen kahta sormea sisään. Mari otti takaraivostani kiinne ja painoi pääni vasten pilluaan, runkkasin itseäni samalla jotta sain kyrpäni taas kovaksi. Nousin ylös, otin kyrvästäni kiinne, levitin pillua ja laitoin terskan hiljaa sisälle Mariin. Painauduin kokonaan häntä vasten, kyrpä upposi sisään Marin kietoessa kätensä ja jalkansa ympärilleni. Panin hiljalleen koska halusin tuntea kuumotuksen kyrvässä jonka kuuma ja kostea pillu siihen teki.
Marin nojautuessa taaksepäin käsiensä varaan näykkäilin hänen kovia nännejä, hän puristi pakaroistani ja teki kovia vetoja itseensä kohti jolloin kyrpäni meni aivan kokonaan sisälle. Aivan liian aikaisin tunsin kuinka rupesin tulemaan kohti kliimaksia. En halunnut vielä laueta vaan otin kyrvän pois pillusta ja aloin hyväillä häntä sormilla. Aluksi laitoin kaksi sormea sisään, sitten kolme ja hetken päästä sain jo neljännen sormen Marin lämmenneeseen ja liukkaaseen koloon. Litinän säestyksellä kiihdytin vauhtia Marin huokailessa kovempaa ja kovempaa kunnes hän suoristi selkänsä tarttui kaulaani kiinne ja oli hetken hengittämättä.

Onneksi se ei riittänyt hänelle. Hän pudottautui pöydältä ja kääntyi ympäri. Katseemme kohtasivat peilin kautta ja hän kysyi haluaisinko olla ensimmäinen joka panisi häntä pyllyreikään. Nyökkäsin hymyillen ja samalla Mari nojautui taakse päin pyllyään nostaen. Levitin pyllyreikää pikkuhiljaa, koska se oli todella tiukka. Aluksi etusormenkin saaminen sinne oli tiukkaa mutta kun Mari rentoutui reikä aukeni lisää. Reiän olleesa n.sentin sijoitin Marin pylly eteeni ja rupesin laittamaan kyrpääni sinne. Mari voihki kovaa ja minä ujutin todella vähän kerrallaan kaluani sisälle perseeseen. Sain munan enemmän ja enemmän sisälle ja kiihdytin vauhtia. Nussin takaapäin perseeseen vauhdilla ja tunsin kuinka laukeaminen oli lähellä. Mari halusi spermat suuhunsa joten viimehetkillä otin kyrvän pois ja hän polvistui eteeni hieroen samalla kassejani kun runkkasin. Spermat tulivat paineella hänen otsalleen sekä silmilleen. Viimeiset tipat hän nuoli suuhunsa ja otti vielä pari kunnon imua jotka tyhjensi kassini.

Menimme vielä peseytymään kumpikin omalla vuorollamme suihkuun ja sitten siirryimme kuivattelemaan huoneistoon. Sovimme, ettei tätä oteta koskaan puheeksi, eikä tehdä enää ikinä. Lähdin pois hänen luotaan, katsoin ikkunaan jossa Mari katsoi minua ja hymyili kauniisti.

1

25685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttönen--

      Tosi tyydyttävä tarina!!!! Rupesin itenikin pilluun upottaa sormis ja tulin ihan kosteeks!!!! Ihanaa!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe