eka raju kerta.

Halukas

Tää on mun eka joten ei kamalaa kritiikkiä..


Olin seurustellut nykyisen poikaystäväni kanssa puoli vuotta, ja pari viikkoa sitten olimme aloittaneet toistemme hyväilemisen vaatteiden alta. Olin taitava käteen vetäjä ja useasti olin saanut kuulla hänen haluavan minua nyt ja heti. Päätin kuitenkin suostua vasta puolivuotis-merkkipäivänämme.

Kutsuin poikaystäväni, Nikon, kotiini, sillä vanhempani olivat lähteneet viikonloppuristeilylle ja jättäneet minut yksin. Kaivoin äidin kaappeja ja löysin sieltä paksun vibraattorin jota ajattelin käyttää. Jotta kaikki olisi sujunut täydellisesti, aioin noin puolta tuntia ennen Nikon tuloa hankkia itselleni hyvän alkuhalun ja päätin käyttää vibraa. Kello näytti puoli kahdeksaa. Riisuin pikkuhousuni ja tungin vaaleanpunaisen tekokalun neitseelliseen pimppaani. Se tärisi ja oloni tuntui jumalaiselta. Mietin Nikon olven paikalla ja harjoittelin ottamaan tältä suihin. Tungin kaksi sormea syvälle suuhuni ja imin. Jo muutaman minuutin jälkeen lävitseni kulki henkeäsalpaava tunne joka sai minut kierimään kiihkosta. Se oli paras itsetyydytyksessä hommattu orgasmini. Onneksi kello tulisi pian kahdeksan.

Vaimea koputus kuului ovelta ja hipsin alusvaatteet päälläni avaamaan. Verkkokangasta olevat stringini näyttivät juhlallisesti juurisheivatun posliinini ja mustat pitsirintsikat kohottivat B85 -rintojani sievästi. Olin vasta kuudentoista, Niko 17, mutta molemmat tiesivät mitä halusivat. Elämänsä ensimmäisen ja ikimuistoisimman rakastelukokemuksen. Suutelin Nikoa kaulaan ja vedin hänet perässäni huoneeseeni. Tutkailin hetken pientä kerrossänkyä ja tulin siihen lopputulokseen, että siirtyisimme vanhempien vesisänkyyn.
Nikon housuissa pullotti, sen huomasi, joten en jäänyt jahkailemaan. Kieli keskellä suuta aloin repimään hänen housujaan pois kun Niko taas avasi rintaliivieni pidikkeet.
- Mä tahdon että sä otat multa suihin, Niko sanoi.
En vastannut vaan lysähdin maahan ja nappasin Nikon kovettuneen peniksen käsiini. Näin sen olevan täydessä mitassaan ~15 cm, eli ei kovin pitkä, mutta se oli kiihottavaa katseltavaa turvonneena ja niin, niin kovana. Lipaisin sitä epäröiden, mutta pian tulin siihen tulokseen että rajua sen olla pitää. Nappasin peniksen suuhuni ja imin. Liikutin huuliani taitavasti ja suuni liikkui edestakaisin. Niko alkoi itsekin liikuttaa lantiotaan ja lopulta hän pani minua laukeamiseensa asti suuhun. Sylkäisin spermat salaa käteeni ja pyyhin sen lakanaan.

Asetuin sängylle makaamaan ja Niko oli tulossa minua kohti. Hän repi stringini rikki, mutta minä vähät välitin. Niko yritti päästä nuolemaan, mutta keskeytin.
- Mä haluan sut mun sisääni, nyt. Nussi mua!
Ja Niko tuli. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja vauhti kiihtyi. Kuului voimakkaita ähkäisyjä, voihkintaa.. ah.. ah.. älä lopeta.. aaahh!!..
Me molemmat laukesimme ja makasimme väsyneinä sängyllä. Niko laski kätensä pimpsani päälle ja alkoi hieroa sitä. Tein saman hänelle. Teimme niin melkein vartin, kunnes olimme taas valmiina toimiin. Nyt Niko sai olla alla. Asetuin hänen päälleen ja kokeneena napatanssijana liikutin lantiotani raivokkaasti ja huusin. Tunsin Nikon elimen tykyttävän sisälläni ja hän sanoi että nyt tulee.
- Ei väliä, mäkin tuun... ähkäisin ja jatkoin. Niko puristeli rintojani ja kaikki tuntui niin helvetin hyvältä. Sain orgasmin ja pian sen jälkeen Nikokin laukesi päälleni.

kymmenen aikaan:
- Nähdään huomenna, sanoin ja suutelin Nikoa.
- Samoissa merkeissä, hän vastasi.
- Totta kai.

12

12870

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jokainen päivä.......

   voi vittu mikä tarina eipä voi sanoo ku erittäin huono

   • Pelästynyt Hirvi.

    Öööö.... No mitä tost nyt sanois...Mitä ne vannenhemmat sit sano kune näki siin spermaa, siin lakanassa, vai laittoko se tyttö ne pesuun tai jotai? Tos txt:ssä ei ollu kovinkaan paljon ihania yksityiskohtia ja txt:n pituus ei ollut kiitettävä... Se olisi voinut olla pitempi, mutta kyllä ton lukemisesta sai jo orkun...


   • Pelästyneen Hirven kaksoiso...
    Pelästynyt Hirvi. kirjoitti:

    Öööö.... No mitä tost nyt sanois...Mitä ne vannenhemmat sit sano kune näki siin spermaa, siin lakanassa, vai laittoko se tyttö ne pesuun tai jotai? Tos txt:ssä ei ollu kovinkaan paljon ihania yksityiskohtia ja txt:n pituus ei ollut kiitettävä... Se olisi voinut olla pitempi, mutta kyllä ton lukemisesta sai jo orkun...

    Ja arvosanani on tuolle txt:lle 8...


   • shakira
    Pelästyneen Hirven kaksoiso... kirjoitti:

    Ja arvosanani on tuolle txt:lle 8...

    kirjoitappa itse parempi.


  • Jack

   Arvosana tarinalle 9½.

  • Antero Lati-Kassinen

   "Niko laski kätensä pimpsani päälle ja alkoi hieroa sitä. Tein saman hänelle..." Tarkoittaako tämä nyt sitä, että myös Nikolla oli pimpsa? Eli hänellä oli siis sekä miehen että naisen sukuelimet? Tämä puoli tarinastasi jäi vähän turhan pienelle huomiolle, aivan kuin et haluaisi korostaa Nikon monipuolisuutta. Miksi?

   • ihminen

    käytä nyt hyvä mies aivojasi pliiiz


  • ???

   ...puolen vuoden seurustelun jälkeen ja kun vielä vanhemmat ovat risteilyllä ja kun kundikaveris tulee klo 8 teille niin se sit lähteee klo 10 pois? eli käy panolla ja sit vekem, eikä muka jää yöks?? =) erikoista!

   • AupO

    ...olittekohan te ihan valmiita tuohon?
    oliko se unelmiesi "eka kerta"?
    Nikollakin on pimpsa :D hehehe.


  • napalmi

   "Niko laski kätensä pimpsani päälle ja alkoi hieroa sitä. Tein saman hänelle." ->Vai että tämmönen Niko

  • hyvä

   mutta selvästi keksitty.Kaikesta näkee,että kirjoittaja on vanhempi kuin 16:ta.

   • Halukas

    aika epähuomiossa kirjotettu, mutta oli niin kiimassa ettei kattonu yksityiskohtii!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   161
   2307
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   122
   1756
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   96
   1637
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   98
   1497
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1332
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   226
   1321
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   58
   1293
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1247
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1131
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   986
  Aihe