Löysin tälläsen käyttöehdon ACN:n kotisivuilta: Jos asiakkaan verkkokäyttö ylittää ACN:n käyttöoikeuksissa sallitun yleisen käyttömäärän saatetaan asiakas poistaa ACN Mobile Friends –liittymästä.
Mitä tämä tarkoittaa? En ite ymmärrä!
Vain asialliset vastaukset kiitos!!!
Mitä tämä tarkoittaa? En ite ymmärrä!
Vain asialliset vastaukset kiitos!!!
Vastaukset 4
Vanhimmat
..sitä se tarkoittaa. Eli ne pidättää oikeuden siirtää sulle kalliimman liittymän. Törkeää!
Älä kirjoita semmoista mitä et tiedä
vastaus kysymykseen.Ja samallahan tuli selvitettyä mikä on edustajien oma tietomäärä kun ei muuta kommenttia tullut kuin"paskaa"...hohhoijaa...
jos puhut yli 1000min/kk, ACN tarkistaa että liittymä ei ole yritys käytössä