Peugeot 407:n omistajat!

Kertokaa nyt ihmeessä joku, onko autonne musiikkilaitteiden äänentoisto mielestänne OK? Minulla on vaihdettu radio toiseen samanlaiseen, kaiuttimet uusittu ja kytkennät tarkistettu. Kaikesta tästä huolimatta musiikki kuulostaa siltä kuin jossain olisi akustinen oikosulku. Suoraan sanottuna äänentoisto on täysin ala-arvoinen. Jos ei vikaa kerran löydy on pakko vaihtaa autoa.

11

1573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mulla ainakin

      volyymiä riittää ja säröjä ei ole. Radion kuuluvuus todella hyvä. Ajoinpa missä tahansa niin kuuluvuus on erinomainen. Pitäisi varmaan lukea käyttöohje - kas kun bassot on liian dominoivat ja kaikki äänialat eivät välity korviini asti.

    • ja tunnusta ettet pysty säätämään kaiuttimien keskinäistä balanssia?
      Onko tämä foorumi joku nuorten kloppien temmelyskenttä, siis yhtä.....

      • erehdyt pahemman kerran. Taidat luulla että vain parikymppiset kuuntelevat musiikkia. Ehei,kyllä olen jo tuplannmut sen iän. Säätimillä ei äänentoistoa saa hyväksi. Radio kuuluu kaikkialla ilman häiriöitä, sitä en ole kiistänyt. Mutta sen äänensävy on vääränlainen, musiikki tulee kuin tynnyristä. Viimeisessä radioita asentavassa firmassa ei saatu 407:n radiota irroitetuksi ollenkaan, joten Peugeotilla oikeaksi väittämiä kytkentöjä ei päästy tarkistamaan. Nimittäin ja - navat voisivat olla ristissä.


      • dolmen kirjoitti:

        erehdyt pahemman kerran. Taidat luulla että vain parikymppiset kuuntelevat musiikkia. Ehei,kyllä olen jo tuplannmut sen iän. Säätimillä ei äänentoistoa saa hyväksi. Radio kuuluu kaikkialla ilman häiriöitä, sitä en ole kiistänyt. Mutta sen äänensävy on vääränlainen, musiikki tulee kuin tynnyristä. Viimeisessä radioita asentavassa firmassa ei saatu 407:n radiota irroitetuksi ollenkaan, joten Peugeotilla oikeaksi väittämiä kytkentöjä ei päästy tarkistamaan. Nimittäin ja - navat voisivat olla ristissä.

        mitenkään poikkeavana, joskus varsinkin tällä palstalla voi hairahtua.
        Pidän outona ongelmaasi, meidän 307- äänilaite kaiuttimet ovat aikaisempiin kokemuksiin todella hyvät, siis toisista merkeistä verrattuna.


    • sama ongelma

      on useissa autoissa ja turhaan uskoit radio kaupan hemmoa sillä se hankki vain hyvät myynti katteen kehumalla paska kaiuttimia ja myymällä ne yli hintaan. Vai hommasitko ihan tuollaiset? http://www.kolhutpois.fi/Peugeot-407.htm

      • ja on totta, että uusien autojen äänentoistojärjestelmät eivät ole vaikuttaneet kovin kehuttavilta. On tullut kokeiltua merkkiä jos toistakin. Uudessa Mitsubishi Lancerissa on ollut ylivoimaisesti paras äänentoisto, joten siitä kiitos Mitsulle. Auto itsessään metelöi kuitenkin aivan liikaa, joten radion ja kaiuttimien ominaisuudet menivät hieman hukkaan. En tiedä paljonko nykyajan jäykistetyt pellit ja erilaiset verhoilumateriaalit vaikuttavat musiikilliseen äänimaailmaan, mutta jostakin täytyy johtua se, että täsmälleen samanlainen radio soi eritavalla esimerkiksi 206:ssa ja halvemmilla kaiuttimilla.

        Olen myös kokeillut muita neljänollaseiskoja. Niiden radioista musiikki on kuulostanut pari pykälää paremmalta, sellaiselta jonka kyllä hyväksyy ja jota voi parantaa paremmilla kaiuttimilla. Itselläni muutos ei auttanut mihinkään.


      • sama ongelma
        dolmen kirjoitti:

        ja on totta, että uusien autojen äänentoistojärjestelmät eivät ole vaikuttaneet kovin kehuttavilta. On tullut kokeiltua merkkiä jos toistakin. Uudessa Mitsubishi Lancerissa on ollut ylivoimaisesti paras äänentoisto, joten siitä kiitos Mitsulle. Auto itsessään metelöi kuitenkin aivan liikaa, joten radion ja kaiuttimien ominaisuudet menivät hieman hukkaan. En tiedä paljonko nykyajan jäykistetyt pellit ja erilaiset verhoilumateriaalit vaikuttavat musiikilliseen äänimaailmaan, mutta jostakin täytyy johtua se, että täsmälleen samanlainen radio soi eritavalla esimerkiksi 206:ssa ja halvemmilla kaiuttimilla.

        Olen myös kokeillut muita neljänollaseiskoja. Niiden radioista musiikki on kuulostanut pari pykälää paremmalta, sellaiselta jonka kyllä hyväksyy ja jota voi parantaa paremmilla kaiuttimilla. Itselläni muutos ei auttanut mihinkään.

        Hyvä, sillä tuostakin osan kaiuttimista vaihtamaan toisenlaisiin. Käy http://peugeot-foorumi.com/ ssa niin sieltäkin löytyy vinkkejä äänen toistoon autoissa toki löytyy tietoa muidenkin merkkien foorumeista. Kaikesta ei kannata maksaa oppirahoja mutta kuulon suhteen on sama kuin makujen että etsimällä löytyy mieleinen.


    • jokumuu

      Jos epäilet jonkun kaiuttimen vaiheistuksen olevan nurin päin niin helpoin konsti on hankkia testilevy joka sisältää sopivaa materiaalia mm. vaiheistuksen testaamiseen. Ainakin hifiliikkeiden luulisi myyvän näitä.

      Mielestäni väärä vaiheistus ei kylläkään tee äänentoistosta ala-arvoista, stereokuva vaan menee ruttuun. Tosin kunnollisen stereokuvan muodostuminen tavallisessa henkilöautossa on muutenkin vähän niin ja näin.

      Jos kaksi samaa ilmatilaa kotelonaan käyttävää kaiutinta on kytketty vastavaiheeseen niin bassotoisto heikkenee. Tämä tosin tulee vakiovehkeiden kanssa kyseeseen lähinnä takakaiuttimissa, eikä sekään sinänsä tärkeämpien etukaiutinten toistoa sotke.

    • Jo toinen 407

      Omissa 407 autoissa on äänentoisto toiminut moitteettomasti, jopa erinomaisesti. Tuli vain mieleeni, että olisko noissa korvissa jotain ....?

      • on minun lisäkseni tehnyt ilman johdattelua saman päätelmän, että radion äänentoistossa on jotain vialla. Likimainkaan kaikki ihmiset eivät kiinnitä tällaiseen asiaan huomiota, mutta ne ketkä kuuntelevat musiikkia enemmän huomaavat tämäntyyliset asiat heti. Äänensävyn kirkkaus ja bassojen ikävä kumina eivät istu ollenkaan yhteen. Jos laittaa loudness-toiminnon päälle yltyy kumina sellaiseksi, että kukaan ei halua olla koko autossa.

        Näinollen voin taata, että vika ei ole korvissa eikä edes niiden välissä.


      • jo toinen 407
        dolmen kirjoitti:

        on minun lisäkseni tehnyt ilman johdattelua saman päätelmän, että radion äänentoistossa on jotain vialla. Likimainkaan kaikki ihmiset eivät kiinnitä tällaiseen asiaan huomiota, mutta ne ketkä kuuntelevat musiikkia enemmän huomaavat tämäntyyliset asiat heti. Äänensävyn kirkkaus ja bassojen ikävä kumina eivät istu ollenkaan yhteen. Jos laittaa loudness-toiminnon päälle yltyy kumina sellaiseksi, että kukaan ei halua olla koko autossa.

        Näinollen voin taata, että vika ei ole korvissa eikä edes niiden välissä.

        Vaadi takuuseen uudet laitteet,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe