Mikä hotelli/mistäpäin kaupunkia?

Katinkas

Moi!Ollaan lähdössä ensimmäistä kertaa mieheni kanssa Prahaan ja olisin siellä käyneiltä kysynyt mielipiteitä hotelleista ja alueista mistä kannatas hotelli varata?Ollaan kesäkuun loppupuolella lähössä..Olen kyllä lukenut noita aikaisempia ketjuja mutta haluaisin uusia mielipiteitä kysyä asiasta..Kiitos jos jaksatte vastata:)

14

3676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • praha_

      Viimeksi olin hotelli Seifertissä, aika halpa perus hotelli. Tärkeintä, että on keskustassa. Parhaiten löytyy sopiva esim. RoomGatorista http://hotels.roomgator.com/City/Prague.htm kannattaa katsoa listauksesta niitä kilometrejä keskustaan ja karttaa!

    • keskustasta

      hotelli kannattaa ottaa keskustasta. edellisellä kerralla olimme monen metropysäkin päässä keskustasta, kun kuvittelimme säästävämme. kuitenkin jos ostat jotain niin matka on pitkä viedä ostoksia hotellille ja palata takaisin. nyt olemme lähdössä. otimme hotellin keskustasta ja huomasimme että hinta on aivan sama kuin siellä syrjäisessä hotellissa!!

      • mika vaan

        Tottakai keskustasta niin ei tarvi tapella kusettaja taxien kanssa. Tuolla voit vertailla hintoja: http://hotelicia.com/


    • tuya

      Olimme neljä yötä K K Hotel Centralissa ja voin lämpimästi suositella kyseistä hotellia!
      Hotellin sijaintikin on aika ihanteellinen; vain muutaman askeleen päässä Ruutitornista ja vanhasta kaupungista.

      Hotelli oli erittäin kaunis sekä ulkoa että sisältä (rakennettu vanhaan teatteriin). Huoneemme oli todella siisti ja siellä oli ilmastointi, tallelokero, teen/kahvinkeitin, minibaari jne. Kylpyhuone oli myös erittäin puhtaassa kunnossa.

      Huoneemme hintaan sisältyi aamiainen seisovasta pöydästä ja mielestäni valikoima oli aika runsas.

      Varasin huoneemme suoraan K K Hotelsien kotisivuilta:
      http://www.kkhotels.com/index.php?L=2&id=2

      Heillä on usein aika hyviä tarjouksia joten kannattaa käydä katsomassa nuo nettisivut.

    • Gillian

      Kampan saari on Kaarlen sillan länsipäässä. Saarella on useita erihintaisia hotelleja sekä ravintoloita. Siellä ei juurikaan kulje autoja eikä sillan turistiryysis, onneksi, vyöry sinne. Kaunis paikka puistoineen ja kävelyetäisyys melkein joka paikkaan.

    • eki.

      Minun suosikki-kaupunginosa majoitusta varten on ehdottomasti Vinohrady. Siainti aivan keskustan tuntumassa mutta on todella rauhallinen ja tyylikäs alue. Aluella runsaasti majoitusvaihtoehtoja,oluttupia ja muita ruokapaikkoja(kaupungin parhaat?).Hintataso matalampi kuin ydinkeskustassa. Alueen "sydän " on Namesti Miru jossa metroasema. ps.yli 10-käyntikerran Prahan kokemus.

      • sisso

        Ja myös meillä Vinohradyn kaupunginosa ehdottomasti suosikki!!! Olemme olleet 8 kertaa Prahassa joten eri kaupungiosat on koluttu läpi. Paljon viihtyisiä hotelleja Vinohradyssa ja pensionaatteja.


      • La Tortuga
        sisso kirjoitti:

        Ja myös meillä Vinohradyn kaupunginosa ehdottomasti suosikki!!! Olemme olleet 8 kertaa Prahassa joten eri kaupungiosat on koluttu läpi. Paljon viihtyisiä hotelleja Vinohradyssa ja pensionaatteja.

        Vinohrady on kieltämättä mukavasti syrjässä pahimmasta ruuhkasta, mutta silti keskeisellä paikalla. Itse kuitenkin olen kaikkein eniten mieltynyt Hradcanyyn eli linnan alueeseen. On jo selkeästi rauhallisempaa kuin läheinen supersuosittu Mala Strana, mutta silti täynnä historiaa ja upeita rakennuksia. Monet pitävät miinuksena jyrkkää nousua, mutta tarvittaessa raitiovaunulla pääsee halvalla ja nopeasti.


      • burt
        sisso kirjoitti:

        Ja myös meillä Vinohradyn kaupunginosa ehdottomasti suosikki!!! Olemme olleet 8 kertaa Prahassa joten eri kaupungiosat on koluttu läpi. Paljon viihtyisiä hotelleja Vinohradyssa ja pensionaatteja.

        Prahaan ollaan menossa juhannuksen tienoilla ja Vinohradyyn Hotel Toscaan. Onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista ja mitenhän sinne pääsisi kätevimmin lentoasemalta? Muutkin aluetta koskevat vinkit esim. hyvistä ravintoloista ovat tervetulleita.


    • Katinkas

      Hei!Kiitos kaikille vastanneille,nyt on sitte hotelli ja lento varattu kesäkuun lopulle. Hotellina on K&K Fenix,osaako kukaan kertoa kyseisestä hotellista,onko joku käynyt kyseisessä hotellissa?Oli hyvä tarjous kyseiseen hotelliin ja ainakin vaikutti hyvältä hotellilta..Nyt sitte vain odottelemaan kesää ja tulevaa matkaa..Kertokaa tuoreita kuulumisia Prahasta jos jaksatte vastailla:)

      • Olimme kuukausi sitten 4 vrk Prahassa ja pidimme kovasti kaupungista. Viikkoa myöhemmin olisi ollut lämpimämmät kelit, kevät oli sielläkin hieman myöhässä. Nähtävää on paljon ja mikä mukavinta, kaikki kävelymatkan päässä. Asuimme "uuden kaupungin" puolella, hiljaisen pikkukadun varrella. Siitä käveli kätevästi keskustaan ja vanhaankaupunkiin, metroasema oli aivan vieressä joten siirtyminen lentokentälle oli helppoa. Jos reissupäiväkirja ja kuvat kiinnostavat, ota yhteyttä! [email protected]


      • reissaaja56 kirjoitti:

        Olimme kuukausi sitten 4 vrk Prahassa ja pidimme kovasti kaupungista. Viikkoa myöhemmin olisi ollut lämpimämmät kelit, kevät oli sielläkin hieman myöhässä. Nähtävää on paljon ja mikä mukavinta, kaikki kävelymatkan päässä. Asuimme "uuden kaupungin" puolella, hiljaisen pikkukadun varrella. Siitä käveli kätevästi keskustaan ja vanhaankaupunkiin, metroasema oli aivan vieressä joten siirtyminen lentokentälle oli helppoa. Jos reissupäiväkirja ja kuvat kiinnostavat, ota yhteyttä! [email protected]

        Prahassa 23.-27.4.2009 eka kertaa. Älkää missään tapauksessa uskoko "romanttinen jokiristeily"-mainoksia. Karvas pettymys buffet-ruokailusta, musiikista ja palvelusta.Taksipalvelu lentokentältä hotelliin ja takaisin oli hyvä valinta, tosin "englanninkielinen kuljettaja" ei ollut englanninkielinen. Huomasimme, että ajatuksemme "älä odota liikaa,varaudu ettei kaikki mene kuten luvattiin ja älä hermostu" oli oikea perusta.Lisäksi ärsytti koiranulosteet kadulla (ei keskustassa), että tekemistä siellä EU-maassa vielä on paljon! Halpaa ja hyvää ruokaa ja juomaa, josta ten points.


    • yeego.com

      Varasin tuon linkin kautta hotellin, 3 yötä 3hh maksoi 184 euroa. Ja hotelli oli Julis hotelli Venceslauksen aukiolla, eli vanhan kaupungin keskustaan oli noin kilsa. Hotelli oli erittäin hyvä, iso huone, iso kylppäri, parkettilattia. Aamiainen oli myös hyvä.
      Hotelli vaan oli erittäin vaikea löytää, koska sen nimeä ei ulkopuolella ollut, paitsi rakennuksen katolla (huomasimme sen vasta myöhemmin, kun kävelimme aukion toisella puolella). Ja itseasiassa hotelli oli nimeltään STAY-AT hotelli. Tuo nimi lukee siinä ulkopuolella, ilmeisesti ketjun nimi on tuo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      501
      5213
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      246
      2133
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      415
      1950
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      58
      1401
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      92
      1327
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1083
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1049
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1013
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      992
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      74
      980
    Aihe