rakastele mua viimeisenä iltana

redhead

Nousen ylös niin tuttua mäkeä, käännyn sinun talosi kohdalla ja avaan hassun sinisen alaoven.Hissi saapuu kolahtaen, kiskaisen taas oven liian nopeasti auki ja lukko jumittaa kiinni, hymyilen. Tulet avaamaan ennenkuin ehdin koputtaa, osasit odottaa.Katson sinua pitkään, koitan painaa mieleeni jokaisen yksityiskohdan kasvoistasi, mulla on hirveän haikea fiilis, en tiedä vaistoatko se, en ikinä tiedä, kukitenkin suljet minut syliisi ja suutelet minua niskaan.

Koitetaan puhua turhanpäiväisyyksistä, minua itkettää kokoajan, en tiedä miksi.vain istun ja odotan että sanot ne sanat...
Me ollaan tunnettu puoli vuotta, aika tuntuu paljon pidemmältä kuin se todellisuudessa on, olen rakastanu sinua alusta asti,, en tiedä tiedätkö sen, me ei olla ikinä puhuttu näistä asioista, se on tabu, ja sinä et osaa kertoa tunteistasi vaikka rakastaisitkin...
joka kerta lähden pois luotasi kurkku kuristtaen ja viimeistään hississä kyyneleet valuvat poskilleni, silti palaan aina takaisin. Et kohtele minua kuten prinsessaa, se ei kuulu sopimukseen, siihen kuuluu vaitiolo ja todellisten tunteiden kieltäminen, kenellekään ei saa kertoa. Tämä on pala maailmaa jossa me elämme, mikään ei tunnu miltään, ollaan vahvoja, paitsi että minä en ole. Tekisi mieli huutaa, rikkoa tavaroita ja kirkua sun kasvoille että sä et voi tehdä näin! Rakastan sua. Vain yksi asia estää minua tekemästä niin, tieto siitä että sinä et todellakaan välitä. jos alan esittää vaatimuksia, etsit uuden. Kerta kerran jälkeen alistun, ja nuolen haavojani huoneessani seuraavaan tapaamiseen asti.
Joka kerta kertoessasi unelmanaisestasi jota et vielä ole kohdannut, pala minusta kuolee.Joka kerta toivon, kun annat toivoa, jonka tapat sitten ennen kynttiöiden sammumistta.

...Istun sohvalla vierelläsi, lasket kätesi kaulalleni.Suutelet minua, et kuten suutelisit rakastasi, ajattelen.Hyväilet rintojani, tai oikeastaan et hyväile, leikit niillä, mietin onko sinulle väliä tuntuuko minusta hyvältä vai ei, tunnen itseni nukeksi, pelleksi, käytetyksi. Kuitenkin annan sinun jatkaa.Olen lamaantunut.Nautin kyllä seksistämme,en muuten tähän suostuisi, loputon suru velloo kuitenkin sisällän,, et rakasta minua, et edes välitä. Huuhdoon itkun taka-alalle ja kiemurtelen orgasmin kourissa jonka taitavasti minulle annat kerta toisensa jälkeen, nait minua eleettömästi, mikään kasvoillasi ei viittaa nautintoo, jota parhaimmillaan voisit kokea, tiedän, olen hyvä, kanssasi olen lannistunut ja kylmä. En jaksa yrittää.Silmäsi ovaat tiukasti suljetut, mietin etkö halua kohdata todellisuutta, kanssasi on minä, ei kukaan muu.Miksi teen näin, koko sisimpäni huutaa.

Käkperryn viereesi lopulta nukkumaan, tämä on hyvinkin illan paras hetki, silität jopa hiuksiani.Aamulla olen hiljainen, kuten aina, pyydät vielä jäämään, vaikka et välitä, tiedän.Hymähdän.Seuraat minua eteiseen, pidätän itkua. "sä lähdet joka kerta samanlaisena, luuletko etten huomaa, nyt kerrot mikä on". Naurahdan väsyneesti, en kerro.Et välitä.Suutun jos puhun tunteistani.Katson sinua väsyneillä silmillä..."tää sopimushan on voimassa kunnes löydät jonkun rakkaan, tai minä".
Sä et sano vielä mitään, hymyilet vain, nähdään pulu. Hymyilen takaisin, olen hyvä näyttelemään, pirteästi totean, katsellaa. Mieli tekisi lyödä sinua, suudella ja repiä ranteet auki, kirjoittaa sydänverellä seinään että rakastan sinua.Kyyneleillä teen sen ties kuinka monetta kertaa-viimeistää metrossa pois sinun luotaasi.


jatkoa tulee jos haluatte.-Redhead-

9

7548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aurinkoinen

      olis mahtavaa saada jatko..joten jos millään jaksat, niin kiitos :)

    • Johnny

      Tätä lukiessaan sitä ihminen toivoo ettei kenenkään tarvitsisi kokea noin suurta kipua,
      se repii ihmistä sisältä rikki.
      Hyvin koskettava. Kirjoita vain lisää,jos
      vain jaksat.

    • Birma

      Aivan ihana... Jatka...ehdottomasti.

    • minna

      Jatka ihmeessä tarinaa, jos vain jaksat...mulla tuli ihan tippa silmään. Ihanan surullinen kertomus.

    • Emmi

      kirjoita lisää... en tiedä onko tuo tosi tarinaa vai tarinaa...mutta se oli kuin suoraan mun "suhteesta"...ois kiva jos kirjotat lisää...

    • yksinäinen

      istun yksin uudenvuodenaattona tietokoneella, kuuntelen kun ulkona alkaa kuulua yhä enemmän pauketta, juttelen chatissa tuttujen kanssa. Katson ikkunasta alas alaovelle, nään nuoren parin käsi kädessä. Mietin miksi minä en ole kenekään kanssa käsikkäin ulkona, katsomassa ilotulistusta. Olen niin yksinäinen. Sattumalta osuin tälle palstalle ja ensimmäisenä ryntäsin lukemaan tämän sinun tarinasi. Se oli kaunis, ja minä ja moni muukin toivoo sille jatkoa. Tarinasi sai miehellekin tipan linssiin.

      • redhead

        kiitos aivan ihanasta palautteesta, olen ihan ihmeissäni ja otettu.valitettavasti tämä tarina on osa mun elämääni, voimia niille kaikille teistä jotka kamppailette samanlaisen tunteen -ahdistavan ja hajottavan mutta niin ihanan rakkauden-kanssa. jatkoa on tullut, toivottavasti ette pety, en ehkä pystynyt säilyttämään tämän tarinan tunnelmaa niin hyvin kuin olisin halunnut.


    • Amanda

      Tuo on kuin suoraan mun elämästäni.. jatka ihmeess'.. toivon ettei kukaan muu näin joudu elämään.. mutta kun rakastaa, sitä tekee miltein mitä vain...

    • kisuli

      Sinun kirjoituksesi oli tosi ihana ja sai tipan silmään minullakin niin kuin varmaan monella muullakin sen lukioilla... Jatka ihmeessä tarinaa!! (jos vain jaksat) tämä tarina on jatkamisen arvoinen... =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe