Aamulehden tilauksien peruutus

joukolla levikkiä alas

Aamulehti jatkaa roskajournalismiaan, joten mekin jatkamme tilausperuutusten tehtailua. Tilauksesi lopetat kätevästi:
Asiakaspalvelu: p. 0800 96665 tai altilaajapalvelu@aamulehti.fi

16

4085

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tillaaja

   eikä jatketa!

  • Kallis kuin mikä

   EI niin

  • malehdenluin

   Kertokaa nyt sentään mitä pahaa se Aamulehti on tehnyt, sillä ei kaikilla ole sitä iloa että pystyisi peruuttamaan tilauksen!

  • lopeta tilaus

   Nyt kun pienensivät sivukokoa kannattaa näyttää kuluttanana miltä se tuntuu, kun maksaa isosta ja saakin kääpölehden, jossa vielä täysin puolueellista uutisointia, vaikka persujen haukkumisen ovat vähäksi aikaa lopettaneet.
   On syytä perua tilauksensa nyt niin se vaikuttaa eniten.

   • Vanhajuttu.

    Juttu on jo muutaman vuoden vanha. Luuletko asian olevan enää ajankohtainen?


   • Suomisuomalaisille

    Lopetin jo tilaukseni kun alkoi vituttaan toi maahanmuuttajien myötämielisyys lehdessä. Juttuja mamuista melkein joka lehdessä ja helvetin myötämielisesti kirjoitettu. Ei niitä jaksa lukea. AL on niin läpinäkyvästi "suvakkilehti" vaikka mitä väittäisivät. Itsenäisyyspäivän lehdessäkin vaan mamuista isot jutut sisällä sekä etusivulla, vaikka olisi pitänyt olla sotaveteraaneista jotka itsenäisyyden meille henkensä uhalla ovat taistelleet. Missä olivat jutut heistä, presidenteistä, muista suomalaisista merkkihenkilöistä ? Missä Suomen lippu ? No olihan se helvetin pienellä yläkulmassa. Huh huh mitä toimintaa aamulehdeltä. Kaiken lisäksi seuraavan päivän lehdessä aamulehden toimittaja kirjoittaa että "maahanmuuttajilla on hyvä työkyky" !! Millähän perusteella ?? Eivät osaa puhua suomea, eivät ymmärrä suome, eivät lukea, eivät kirjoittaa. Eikö näitä kaikkia muka tarvita että on "hyvä työkyky" ? Kyllä ainakin minun mielestäni. No ottakoot sinne aamulehteen näitä "hyvän työkyvyn" omaavia eintasopakolaisia töihin kun niitä kerran niin kehuvat !! Aamulehteä ei enää meille tule !


   • rbu7tzmx

    Lopetan aamulehden tilauksen laskutuskauden lopussa
    asiakasnumero 2741064 Liisa Vilenius Kaarina maununtyttärentie 1041 36200 Kangasalaolen maksanut laskun ajalle 10.3.- 07.04.2016, lehden saa halvemmalla kun käyttää ns. tarjouksia joita marketeiisa jaetaan. Kiitos


  • kysyn vuan

   // joukolla levikkiä alas /////jos joukot peruu tilauksensa,,niin montako joukoa on tilaajissa?by the way..miten kuuluu Yleistä aseista..osastoon,,,,,harva käyttää aamulehtee aseenansa,,ja mikä lienee aamulehden kaliiperi??

   • kaliiperia

    on pienennetty.... Lienee maailmanlaajuinen käytäntö ??? Nyt voi taistelija kuljettaa isompaa lehtinippua mukanaan kerralla.


  • sherlokki holmunen

   pieleen menee--//kuljettaa isompaa lehtinippua mukanaan/// nippu on saman kokoinen ja painoinen,,,,mutta lehtiä on enemmän..

  • yxteuskaj

   Teuvo Jalonen katepalintie13as2 37500 Lempäälä. Asiakasnumero 1613143 Lopetan aamulehden tilauksen 01.03.2016.

  • kirveskantainen

   Pauliinaa on sorrettu Aamulehdessä. Tilaatko sitä vielä?

  • Nythän_viikonvaihteessa

   viikko sitten oikein PÄÄKIRJOITUKSESSA kirjoiterttiin, että kun Suomessa on liikaa l(luvallisia) aseita.
   Liikaa aseita mihin?
   Vieraan vallan vastustamiseen?
   Joukkomurhiin?
   Kouluampumisiin?

   Luvattomista aseistahan kukaan ei ole huolissaan. Vain niistä luvallisista, että niitä herra paratkoon on niin-ja-niin paljon.

   No varmaan onkin.

   Suomessa rekisteröidään jokainen laite, joka sanoo PAM.

   Ranskassa kertalaukeava haulikko on mataloustyökalu, kuten kirves tai talikko. Niitä ei rekisteröidä.

   Ja Suomessa siis on kolmanneksi eniten aseita Jemenin ja (mikä se toinen valtio on) jälkeen????

   Mitenkäs Syyria ja Irak sekä Libanon ja Israel? Siellä on kaikki kunnossa ja järjestyksessä, eikö totta.

   Ja tokihan edesmenneen Jugoslavian alueet on pyssyistä putsattu.

   Afrikassa toki kaikki ampuma-aseet rekisteröidään... jne.

   SIIS SUOMESSA ON LIIKAA PAHOJA PYSSYJÄ, JOTKA IHAN ITSEKSEEN AMUSKELEE IHMISIÄ!!!!

   Mutta esitän tässä kysymyksen:

   - Aseteknologia ei käytännössä tämmöisen normiampujan suhteen ole muuttunut 70-luvun jälkeen. Silloinkin oli pistooleita, kivääreitä ja haulikkoja. Oli itselataavia ja pulttilukkoisia.
   - Miksi siis nyt 90-luvun lopusta lähtien aseet ovat olleet ongelma? Sodassa traumatisoituneet ihmiset varmaan kokivat pahempia asisoita kuin pullamössösukupolvi, joka nämä koulusurmat toteutti seuraavilla reunaehdoilla:

   - Kyseessä oli ensimmäinen ase.
   - Tekijä ei ollut suorittanut armeijapalvelusta loppuun asti.

   Päätelmä:
   Aina 90-luvulle asti hullut olivat hullujenhuoneella ja vain armeijan käyneille vallesmanni myönsi aseluvat. Mitäs sitä sivari tms. tussarilla ???

   No siitäkös se älämölö nousi tasa-arvosta. Ja toiseen ääripäähän: Kaikille kaikkea, ettei sille sivarihinttarille tule paha mieli kun ei pyssyä saanut.

   Ja... Noh... arvatkaapas loput... Rehellisten aseharrastajien piikkiin tämä lopputulos tietysti laitettiin. Kuinkas muuten?

   • 7plus13

    Niinpä. Taas kerran ampumatapauksen jälkeen uutisissa hehkutettiin kuinka suomessa on maailman eniten aseita ja kerrottiin rekisterissä olevat määrät ja viimevuonna rekisteröidyt määrät jota lähestulkoon siunattiin kun aseluvat on tiukentuneet.
    Edelleen kysyn kuten jokakerta tällaisten uutisten jälkeen miksi hullut liikkuvat vapaina koska tuokin oli saanut väkivaltarikos syytteitä, miksi syyttömiä syyllistetään vaikka hänelläkin ollut ase oli varastettu, miksi vain luvalliset aseet kiinnostavat julkisuudessa mutta tuhannet luvattomat eivät???
    Ainiin laillisen aseen jota säilytetään laittomasti saa laillisesti varastaa. Siksihän syyttömiä aina ensin tässä maassa rangaistaan. Itsellänikin aseet ovat panssaroidussa kaapissa. Jos joku ryökäle polttoleikkaa ne sieltä haltuunsa syyhän on ensin minun. Sama se sille varkaalle. Aseenomistus nykyään on lähtökohta että olet lain edessä aina altavastaaja.


  • e-lasku

   9.12 2016 Lopetan Aamulehden tilauksen laskutuskauden loppuun .Asiakasnumero 1755233 Eila Paavilainen Urjalantie 27 as 6 31760 Urjala. Kiitos !

   • eiääliö

    Kuule, ei Aamulehden tilauspalvelu lue Suomi24 keskustelupalstaa. Lenden peruutus kannattaisi varmaankin tehdä tilauspalveluun eikä tänne keskustelupalstalle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   170
   2409
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1812
  3. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   5
   1468
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   133
   1141
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   982
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   369
   960
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   326
   928
  8. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   80
   860
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   838
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   700
  Aihe