Kuumana kesäpäivänä!

Liisa ihmemaassa

Minä ja Liisa olimme viettämässä kesälomaa pyöräilyn ja lomailun merkeissä. Olimme polkeneet 10 km:ä mäkistä tietä pitkin; jäljellä olisi vielä toiset 10 km:ä, sitten olisimme mökillä, joka oli määränpäämme. Sää oli turhankin kuuma, hiki vaan virtasi vaikka vauhti ei ollut mitenkään kova. Joimme kahvit ojan pientareella ja vilvoittelimme samalla hetken. Jatkoimme matkaa pienen lepohetken jälkeen, matka menikin mukavasti vaikka loppu olikin hiekkatietä.

Tuon kumpareen takanahan se mökki onkin, kysyin Liisalta? Sain myöntävän vastauksen ja samalla näin, että Liisa mietti, että perillä odottaisi jotakin erikoista. Olisiko se kenties yllätys; mietin itsekseni. Aurinko vaan porotti entistä kuumemmin; vaatteita oli pakko vähentää, enää 2 km:ä ja olemme perillä. Loppukiri ja tuo onkin se risteys, joka on mökin pihatie. Ensimmäiseksi piti saunan pesään tehdä tuli, sitten kantaa vesi järvestä ja lämmittää se padassa. Nopeastihan se sauna lämpesi helteisenä kesäpäivänä; istuimme hetken keinussa. Heittelimme tikkaa myös saunan lämmetessä, kun taulu oli mökin seinässä, mutta sauna odotti, joten tempasin pyyhkeen ja marssin saunaan.
Kiipesin lauteille ja otin huikan oluesta, olo oli jokseenkin raukea pitkän pyöräilypätkän jälkeen. Hetken päästä ovi kolahti ja kuulin Liisan olevan tulossa saunaan, huusin vain varoittaakseni, että olen jo saunassa. Se ei tyttöä häirinnyt, hän kiipesi lauteille minun viereeni. Tunsin oloni hieman vaivautuneeksi vaikka hyvin toisemme tunsimmekin ja nostin jalkani ylälauteelle koukkuun. Ei aikaakaan, kun penikseni alkoi jäykistyä, kun olin kauniin alastoman tytön vieressä. Aluksi Liisa vain katsoi vierestä mutta hetken päästä hän kumartui ja yhtyi leikkiin, en voinut muuta kuin nojata seinään ja huokailla.
Liisakaan ei voinut hillitä itseään, vaan alkoi hyväillä rintojaan. Nännit töpöttivät jo terhakkaasti pystyssä ja hänen vittussaan tykytti. Liisa vei etusormensa reiälleen ja tunsi kuinka nesteet olivat jo kostuttaneet alapään märäksi. Hitaasti hän työnsi etusormensa sisäänsä katsellen samalla, kuinka minä runkkasin aisaani jo hieman nopeammalla tahdilla. Minun käsi liikkui rytmikkäästi ylös ja alas suonikkaan kullini vartta pitkin. Minun hengitys oli jo huomattavasti kiihtynyt.

Hieroin Liisaa häpyhuulilta ja klitoriksen päältä ja aina välillä työnsin sormeni hänen tiukkaan reikäänsä, molemmat olimme aivan kiihkon vallassa. Liisa nousi ylös ja istui selin syliini, ohjasin penikseni hänen sisäänsä ja hän alkoi hitaan nainnin samalla kun hieroin hänen turvonneita häpyhuuliaan ja klitoristaan.

Liisa meni istumaan keskimmäisen lauteen reunalle, levittäen jalkansa. Seisoin lattialla ja työnsin penistäni hänen tiukkaan reikäänsä. Alku oli hankalaa, mutta kun olin pohjassa aloin naimaan häntä hitain pitkin vedoin. Pikkuhiljaa nopeutin tahtiani, olimme molemmat aivan hikisiä ja hengästyneitä. Asento ei ollut paras mahdollinen, joten pyysin Liisaa seisomaan minuun päin ja työnnyin hänen takaapäin. Liisa alkoi liikuttamaan takapuoltaan edestakaisin ja otti minun pakaroistani kiinni ja työsi aina samalla kun työnnyin hänen sisäänsä, tätä jatkui kunnes hänen pillu alkoi supistelemaan orgasmin vallassa. Hänen reikänsä oli muutenkin tiukka, joten tällöin se vasta olikin. Olin melkein laukeamis pisteessä kun hän kääntyi ja otti penikseni suuhunsa ja imi ja runkkasi, kunnes elämäni suurin lasti lähti liikkeelle. Osan hän nieli mutta spermaani pursui hänen huulien välistä ja viimeinen tirskahdus lensi hänen rinnoilleen. Hetken lauteilla istuttuamme, lisäsimme kiukaalle puita ja menimme suihkuun. Tässäpä sellainen juttu, joka ei varmasti unohdu ikinä.

2

6768

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Voi mahalotonta

   kuinka osaatkin kirjoittaa melkein jokaisen lauseesi niin koomisesti. Tekstisi on kieliopilliseltä asultaan lähes joka lauseeltaan virheellistä-..
   "Heittelimme tikkaa myös saunan lämmetessä"..Heititte siis tikkaa muuloinkin kuin saunan lämmetessä.
   ..", mutta sauna odotti, ja tempaisin pyyhkeen ja marssin saunaan." sauna siis odotti että saitte heittää tikkaa ja sait tempaistua pyyhkeen...

   ", joten pyysin Liisaa seisomaan minuun päin ja työnnyin häneen takaa päin". Olethan aika sveikki, kuin tuohon pystyt.

   Sisällöllisesti tarinasi on aivan ok. Se ei ole mitenkään eritynen, l. on hyvin jokapäväinen. Kieliopillinen taitosi on kuitenkin aivan ala-arvoinen.
   No kukin kykyjensä mukaan, ja sinullahan noita kykyjä kyllä sitten varsinaisen toiminnan saralla tuntuukin olevan aivan yliluonnollisiin suorituksiin saakka.

   • muumaassa

    Näköjään tämä edellinen kaveri ei ole saanut vittua milloinkaan.Luulisin niin!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1467
  2. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   349
   1151
  3. 37
   842
  4. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   70
   836
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   157
   785
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   58
   779
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   42
   772
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   705
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   44
   699
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   49
   652
  Aihe