YLE-vero

En maksa

YLEn KANAVILTA EI TULE VIIKOSSA KUIN EHKÄ 5 OHJELMAA, JOTKA JAKSAN KATSOA, MUU ON TÄYTTÄ PASKAA.

LUPAMAKSUA EN OLE MAKSANUT VUOSIIN NOIN VÄHÄISEN KATSOTTAVAN TAKIA.

YLEn SUUNNITTELEMA VERO ON TÄYSIN JÄRJETÖN JA LAINVASTAINEN.

NYT ON AIKA NOSTAA KUNNON METELI ASIASTA!
YLE SAA MENNÄ KONKKAAN, JOS EI ILMAN VEROA PYSTY TOIMIMAAN!

12

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • televisioton(OIKEASTI)

      Enemmän tällaisia järkikirjoituksia tänne, olen kyllästynyt Yle-lampaiden perustelemattomiin propagandapuheisiin, jotka tukkivat palstan. Yksikään niistä ei ole onnistunut kunnolla puolestapuhumaan Yle-veron puolesta ja miksi? Koska Yle-vero olisi verinen vääryys.

      Heivasin tv:n pois aikaa sitten, kun ei siellä ole ollut mitään katsomisen arvoista. Ja nyt pitäisi alkaa tukemaan jotain Ylen tv-toimintaa ja radiokanavia? Kuuntelen kyllä radiota, mutta jos esim. autossa osuu Ylen kanava kohdalle, vaihdan kyllä silmänräpäyksessä kanavaa kaupallisille, joista tulee mielimusiikkiani ja hauskoja juttuja, ja jotka elättävät itsensä, eivätkä loisi Ylen tavoin. Kyllä sen eteen jo mainoksia sietää, vaikka jotkut niistä on ärsyttäviä. Kotiradioni muistiin on tallennettu vain kaupalliset kanavat.

      Teen siis kerta kaikkiaan parhaani, jotta säästyisin Yleltä, mutta verenimijät mokomat haluavat osan vähistä rahoistani johonkin musiikkitalotuubaan ja ohjelmiinsa, joita ilman varmaan pärjää hienosti. Jättäkää jo meidät rauhaan, emme halua, emmekä tarvitse Yleä, painakaa se kalloihinne jo miljoonannen kerran, älkääkä jankuttako sitä robottimaista propagandapuhettanne!

      Ja jos nyt joku aivoton Yle-lammastaukki tulee tähän "maksetaanhan koulutkin veroissa" -tuubansa kanssa, niin sanon, mitä on näille tolloille jo 100000000 kertaa täällä taottu niiden lahoihin kalloihin: koulut ovat sivistysvaltiolle välttämättömyys, minä ainakin mieluummin maksan veroissa, vaikken kouluikäisen vanhempi olekaan, lasten sivistämisen ja koulutuksen yhteiskunnan tekijöiksi, kuin jotain puna-Ylen sontaohjelmia.

      Joten Yle-veron kannattajat, painukaa kuuseen! Yle-vero ei ole oikeudenmukainen, sanotte mitä sanotte. Tv on viihdyke, ei välttämättömyys, näin ollen sitä ei ole tarpeen tukea verovaroilla. Sanokaa vain kurkkua purjoksi, vaan kurkku se silti on!

      • telenovelafani

        HIENOA!

        Olen seurannut kirjoituksiasi ja tykästynyt niihin koko ajan enemmän ja enemmän! Sinulta tulee niin hyviä kommentteja liittyen tähän Yle-vero asiaan että ihan kateeksi käy ;)

        Itse olen näitä jotka omistavat television mutta televisio pysyy kiinni ja silti tv-lupa maksettava :P Vielä vuosi sitten katsoinkin televisiota mutta nykyään vietän aikaani mieluummin netissä kuin paskaohjelmia katsellen :D En sano että televisio syytäisi pelkkää paskaa mutta ärsyttää mutta muutamien hyvien ohjelmien takia pitäisi maksaa valtavia summia! >:( Ja vielä tämä että tulisi Yle-vero. Huokaus.


      • televisioton(OIKEASTI)
        telenovelafani kirjoitti:

        HIENOA!

        Olen seurannut kirjoituksiasi ja tykästynyt niihin koko ajan enemmän ja enemmän! Sinulta tulee niin hyviä kommentteja liittyen tähän Yle-vero asiaan että ihan kateeksi käy ;)

        Itse olen näitä jotka omistavat television mutta televisio pysyy kiinni ja silti tv-lupa maksettava :P Vielä vuosi sitten katsoinkin televisiota mutta nykyään vietän aikaani mieluummin netissä kuin paskaohjelmia katsellen :D En sano että televisio syytäisi pelkkää paskaa mutta ärsyttää mutta muutamien hyvien ohjelmien takia pitäisi maksaa valtavia summia! >:( Ja vielä tämä että tulisi Yle-vero. Huokaus.

        Tykkään puolustaa henkeen ja vereen periaatteitani. Sekös näitä vain Yleä puoltavia mielipiteitä hyväksyviä lampahia v-uttaa, kun meikätyttö sivaltaa takaisin! ;-)

        Katsokoot, kuunnelkoot ja rahoittakoot Ylen juttuja ne ketkä haluaa, mutta niitä, jotka eivät Ylen palveluita kertakaikkiaan halua/katso tarvitsevansa, ei todellakaan pidä kiusata jollain hupiverolla. Mielestäni tv on viihdelaite, ei välttämättömyys, joten sitä ei ole tarpeen rahoittaa joka kansalaisen rahoilla.

        Jos Yle ei pysty itseään elättämään, se saakin kuolla pois. Kirjastot, sairaalat ja koulut ym. ovat tärkeitä laitoksia, joita sietääkin rahoittaa verorahoilla, Yle on aikansaelänyt mediadinosaurus ja vanhojen pierujen pulju, jolle ei minulla ainakaan ole pienintäkään halua löysätä kukkaronnyörejä.

        No, onneksi Yle-verosta ei ole päätetty ja mikäli tässä maassa on oikeutta jäljellä edes hitusen verran, sitä ei tule.

        Kun katsoo Yle-veron puoltajia, suurin osa kommenteista on ilkeitä panettelukommentteja "älkää pinnarit sössöttökö, kyllä te kuitenkin jossain vaiheessa käytätte Ylen palveluita", onko se meidän vika, jos meille tuputetaan väkisin joka tuutista Yle-tuubaa? En voi sille mitään, jos kuulen vaikka bussissa Ylen kanavaa, se on kuskin asia ja päätös, mitä kuunnellaan, enkä viitsi mennä sanomaan, että vaihdapa vaikka Groove FM:lle. Ajoneuvossa kuski on kuningas/kuningatar.

        Ja on halpamaista sanoa ketään tuntematta pinnariksi, minä en katso luvatta tv:tä, kun ei sitä tv:tä ole. Voisinpa todistaa sen näille haukkujille, mutta kun en turvallisuussyistä ketään täältä kutsu kotiini. Ja sekään ei ole syy kerätä veroa kaikilta, jos vaikkapa sattuisi ystävän luona pikavisiitillä käydessään nähdä hänen tv:stään sekunnin murto-osan ajan Ylen kuvaa.

        Radiota tosin tykkään kuunnella, mutta vain kaupallisia ja itseään elättäviä kanavia. Okei, radiomainokset on ärsyttäviä useimmiten, mutta kyllä niitä kestää, kun ei tarvitse maksaa jotain radiomaksua/veroa. Kaupallisilta kanavilta tulee lisäksi mielimusiikkiani. No niin, nyt tulee varmaan joku muka-sivistynyt Yle-lammas haukkumaan minua sivistymättömäksi, kun kuuntelen barbaarisia kaupallisia radiokanavia ja niiden hömppämusiikkia! :-D

        Ja toinen lampaiden onneton kortti tuon ikuisen ja kuluneen pinnauskortin lisäksi on tosiaan ikuinen ja kulunut sivistyneisyyskortti: "vähänxä oot simppeli kun et kato tai kuuntele Ylen tarjontaa".

        Kysynkin: mistä lähtien Ylen palveluiden käyttämistiheys on ollut sivistyksen mitta? Minä kun olen aina luullut, että sivistyksen mitta on maalaisjärki, koulutus, koulumenestys, yhteistyökyky jne. Voi minua!


    • wessir

      Minua edelleen ihmetyttää tässä tv-lupa jutussa, että mikä vika siinä olisi, että Ylen kanavat rahotettaisiin maksukortilla ja tv-verkon korjaustyöt (jne.) veroilla????? Ai niin, eihän niistä kanavista kukaan maksaisi vapaaehtoisesti!

    • Anonyymi

      Suurin verorasitus on pienituloisilla. Jos hankkii 21 000, niin maksaa eninten prosentuaalisesti tuloistaan.

    • Anonyymi

      Pienituloiset joutuvat maksamaan suuremman osuuden tuloistaan ylelle, vasemmiston ja demarien kansanedustajat eivät välitä yhtään pienitulousten taajasta, kunhan saavar palkkion ylen hallintoneuvostosta.
      Jos käteen jäävä tulo on 21000€ - yle vero on 0,8% , jos tulot on 42000€ - yle veron on vain 0,4%.
      Että silleen.

    • Anonyymi

      Vero pois yle-vero

    • Anonyymi

      Yle on ainoa jota viitsii katsoa ja kuunella. En käsitä, että pikku yle-verosta nousee niin iso asia. Ei tarvitse katsoa mainoksia vielä elokuvan päälläkin.

    • Anonyymi

      Olen täysin samaa mieltä kanssasi,mutta miten asiaan saadaa muutos.

    • Anonyymi

      Yle-vero on verrattain pieni summa siihen verrattuna mitä sillä saadaan.
      Mitä olisi tv- ja radio- ohjelmat ilman yleä, pelkkää mainosta. Mainokset maksetaan myös yhdessä.

    • Anonyymi

      Ihmeellistä itkemistä jatkuvasti yle-verosta. Jätä pari sätkää polttamatta päivässä,
      sillä se on kuitattu.
      Ylen tarjonta on ylivoimainen verrattuna näihin kaupallisiin kanaviin.
      Ulkolinja, prisma, historialliset dokumentit, a-studio, a-talk ym vastaan
      tohtori paise, typerät kilpailut, mitättömät viihdeohjelmat jne.
      Pelkästään areena on veron arvoinen.

    • Anonyymi

      Mitä Yle tarjoaa vähällä rahalla:
      - laadukkaita elokuvia ja sarjoja
      - paljon ohjelmaa Yle-areenassa
      - luotettavia uutisia ja ajankohtaisohjelmia
      - elokuvia, jossa ei ole mainosta elokuvan päällä
      - elokuvat ilman mainoskatkoa
      - saat rahalla tosi monipuolista ohjelmaa
      - asiantuntevaa henkilöstöä
      - urheilua
      - ym., ym.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe