Vinkkejä reppureissaajille Isla de Margarita

Nimetön

Olemme kolme nuorta naista jotka ovat ensi kesänä lähdössä kolmeksi viikoksi reissuun Venezuelaan. Haluaisin majoitusvinkkejä erityisesti Isla de Margaritasta? Emme halua all inclusive-hotellia, mieluiten breakfast included korkeintaan. Paikallisten pitämät posaidot kiinnostaisivat?? Haluaisimme asua lähellä rantaa ja elämää, ja palveluja. Löytyisikö vinkkejä?? Lisäksi jos haluaa tehdä parin päivän reissun Los Roquesiin, kannattaako varata matka vasta paikan päältä Margaritalta vai jo etukäteen? Kiitos vastauksista!=)

8

1472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uyf

      ok, oikeen hyvä. margaritalla kannataakin asuu just posadoilla.sieltä paikanpäältä varaatte.jos osaatte espanjaa se jeesaa?ja, jos ootte kiinnostuneita mantereelle menosta voin järjestää(appiukollani on posada saucedossa/cariaco estado.sucre lähellä isla de margaritaa)teille yöpymiset/kuljetukset sinne? kaikki retket yms.kannattaa vasta ostaa siellä.rahan vaihdon kanssa tarkkana, älkää vaihtako porlamarissa. lähellä rantahotelleja turvallisinta.ottakaa mukaan euroja ja luottokortit.voin laittaa kuvia posadasta, jos laitatte yhteystiedot.

    • iugi

      laittakaa meiliä, kuulen tarkemmin matkasuunnitteluista ja autan mielelläni.vastasin jo aiemmin viestiinne. t.mikko [email protected]

      • Häidi

        Moi!

        Ootko vielä Venezuelassa, ja vieläkö sais kysellä vinkkejä? Yritin laittaa mailia tohon osotteeseen, mutta ei mennyt perille.

        t: Heidi


    • Matkallenyt
    • Paikallinen asukas

      Tervetuloa islalle ja mantereelle. Tyoskentelen saarella ja voin auttaa majoituksen hankinnassa, paikallisissa retkissa seka matkoissa ja majoituksissa esim. Caracasiin, San Juaniin, Maracayhin, Los Roquesiin, Angel falls ym. ym. laittakaa viestia tarvittaessa [email protected]

    • el perro

      Olen ollut täällä viikon. Tulin Frankfurtin kautta Caracasiin ja paikallislennolla saarelle. Paikka on edullinen ja lämmintä riittää. Asun Porlamarin reunalla. Muutama hotelli, länsituristeja näkynyt alle 10 koko aikana. Rantaa riittää kilometrikaupalla, muutama paikallinen ihminen.Vaihdan tänään perhemajoitukseen kieltä parantamaan. Espanjaa on pakko osata jonkun verran. Hotellissakaan ei ole yhtään englantia puhuvaa. Hotellit täytyy varata matkatoimiston kautta, espanjaksi. Jos kämppä ei ole tiedossa lauantai-iltapäivänä kun toimistot menevät kiinni,olet vaikeuksissa. Suomessa kannattaa vaihtaa mahdollisimman vähän rahaa. Forex antaa eurosta 3 bolivaria ja täällä saa seitsemän virallisesti. Pankkikorttien kanssa ongelmia. Automaatit jatkuvasti rikki ja yhteydet pankkeihin poikki. Käteistä mukaan. Jatkan täältä parin viikon päästä Kuubaan.

      • kiva matkailla:)

        ja ryövärit veivät tutuilta varusteita ja rahanvaihdossa valuuttaa. olisi tullut valuutanvaihto halvemmaksi suomessa. ja ainakin huonoilla kielitaidoilla ja paikallistuntemuksella tulee helposti huijatuksi tai ryöstetyksi, tai ainakin maksaneeksi ylihintaa. kannattaa olla tarkkana. (voihan riski jakaa vaihtamalla osan lähtiissä..) hankkikaa paikalliskavereita tai kielitaitoisia, hyvää matkaa:)


      • Johannes-Kostaja
        kiva matkailla:) kirjoitti:

        ja ryövärit veivät tutuilta varusteita ja rahanvaihdossa valuuttaa. olisi tullut valuutanvaihto halvemmaksi suomessa. ja ainakin huonoilla kielitaidoilla ja paikallistuntemuksella tulee helposti huijatuksi tai ryöstetyksi, tai ainakin maksaneeksi ylihintaa. kannattaa olla tarkkana. (voihan riski jakaa vaihtamalla osan lähtiissä..) hankkikaa paikalliskavereita tai kielitaitoisia, hyvää matkaa:)

        Ai saakeli, rosvoja Isla Margaritalla. Länsimaisten turistien keskuudessa, tätä ei voi hyväksyä!!!. Ja, jumatsuka, siellä pitää kaiken lisäksi puhua paikallista kieltäkin.

        Onko tämä palsta hyvien matkailuvinkkien antopaikka, vai.., ...en tiedä, olen syntynyt 50-luvulla, joten minun on oikeasti vaikea samaistua tähän uusavuttomuuteen...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1669
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      26
      1483
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1149
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1111
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      960
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      954
    Aihe