Isyysraha ja lomautus(aika) -miten hoidan?

Jepps

Moi!

Esikoinen syntymässä heinäkuun lopulla ja töissä lomautukset (1kk) tulossa keväällä/kesällä.
Tietääkö joku miten noi asiat vaikuttaa toisiinsa tai kuinka minun kannattaisi lomautus ajoittaa, kun saanen päättää sen ajankohdan.

Kiitos avusta!!
JJ

3

2328

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hinkki.

   Eikö sinun kannattaisi ajoittaa se heti lapsen syntymän jälkeen. Tällöin saisit ylimääräisen "isäkuukauden". Lisäksi haet isyyslomaa, johon vaikuttaa tulot, mutta johon tuo lomautus ei ehdi vaikuttaa.

  • assdfdgf

   Isyysraha kannattaa pitää ja lomautus kohdistaa sen ulkopuoliselle ajalle:) ennen tai jälkeen isyysrahan. isyysrahan voi hakea, kun lapsi syntynyt. Ja netin kautta luonnollisesti.

  • mie vaan..

   meillä mies on ottanut pekkasia tai lomaa aina lasketun seutuun. Tällöin on helppoa kun on kotona joka tapauksessa. Isyyslomaahan saat pitää vasta lapsen synnyttyä joten jos on kuukauden lomautus niin ota se viikko ennen laskettua alkaen. Tuskin paljon tuota aiemmin syntyy ja jos syntyy niin ehkä on pidempään sairaalassakin sitten. tai kaksi jos tahtoo varman päälle. Kun lapsi on syntynyt jäät lomautuksen päälle isyysvapaalle jonka pystyt ilmoittamaan töihin ajoissa.

   Tuolla tapaa kaikki hyötyy ja teillä on stressitön alkutaival tiedossa. Tietysi ongelmana on raha eli palkatta oloa on aikamoinen tovi..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   435
   1913
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1453
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   441
   1403
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   85
   1117
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   233
   985
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   61
   928
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   83
   842
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   22
   813
  Aihe