Realia Group, hävetkää

Kattila käy jo kuumana!

Hävytöntä käytöstä! En tiedä niiden toiminnasta mitään, mutta eniten pännii tossa "Realia Groupissa" se kun laitetaan internettiin vuokra-asunto ilmoitus, niin missään ei ole hakulomaketta. Ilmoitetaan vaa et jos olet kiinnostunut niin laita s-postia tai soita johonki hemmetin numeroon... Sähköpostia lähetin tuhat kertaa, soitin vieläkin useammin ja vielä kotisivuilta täytin "kiinnostuitko?"-kaavakkeen, mutta mihinkään ei vastata!!! Muutaman päivän päästä asunto on jo menny! Mitään näyttöä ei edes ole ollut ja aina sama homma!

Kenelle se menee sitten? Tutuilleko?

30

12934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • telluSali

      Meille kävi sama juttu,mutta puhelimeen lopulta sitten kuitenkin vastasi joku nainen,josta sitten lopulta teinkin reklamaation,koska oli niin törkeä minulle.Sanoi jopa suoraan, että "ette te tule saamaan asuntoja meidän kautta pitkään aikaan,jotkut asunnot menevät vain suhteilla"
      Odotan vieläkin vastausta henkilöltä,joka toimii jonkinlaisena pomona siellä,mutta en ole vieläkään saanut ja siitäkin on jo aikaa n.3 viikkoa!!

      • Yritteliäs vuokralainen

        Juu, minulla on aivan samanlaisia kokemuksia Realis Groupista! Olisin halunnut vuokrata asunnon, mutta kukaan ei vaivaudu vastamaan soittopyyntöihini, asunnon yhteyshlö ei vastaa sposteihin...Täytyin hakemuksen ja
        rekisteröidyin hakijaksi, minulla on vakituinen, hyväpalkkainen työ, olen keski-ikäinen naisihminen. Eipä vaan näytä palveleminen kiinnostavan. Erittäin outoa!


    • Ei ikinä enää

      Kuopiossa ainakin olen saanut Realia Groupilta kenties töykeintä palvelua ikinä. Vieläkin harmittaa että kävin asuntoa katsomassa. Kaikesta näki että ei voisi vähempää kiinnostaa. Luulin että tämä johtui siittä, että välittäjää ei tälläiset köyhät vuokralla-asujat kiinnosta, kun ei tule provisoita kuten omistusasunnoista. Sitten selvisi että Realia on oikein vuokraamiseen erikoistunut firma. Tämä tietenkin vaan kummastutti entistä enemmän.

      • Tosin muita Realia Group:iin kuuluvia yrityksiä ovat Huoneistokeskus, SKV ja HUOM (entinen Huoneistomarkkinointi), joten ehkä se kertoo jotain..


      • yksi vuokralainen
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Tosin muita Realia Group:iin kuuluvia yrityksiä ovat Huoneistokeskus, SKV ja HUOM (entinen Huoneistomarkkinointi), joten ehkä se kertoo jotain..

        Huom-kiinteistönvälitysfirmaa ei ole ollut enää vajaan 20 vuoteen. Ja mitä se kertoo mistään, että on samaa konsernia? Isossa firmassa on todella monta persoonaa. Itse olen ainakin saanut äärimmäisen hyvää palvelua kuten on moni tuttavanikin, kun olen Realiaa suositellut.


      • höttö
        yksi vuokralainen kirjoitti:

        Huom-kiinteistönvälitysfirmaa ei ole ollut enää vajaan 20 vuoteen. Ja mitä se kertoo mistään, että on samaa konsernia? Isossa firmassa on todella monta persoonaa. Itse olen ainakin saanut äärimmäisen hyvää palvelua kuten on moni tuttavanikin, kun olen Realiaa suositellut.

        Oletkohan yksi vuokralainen nyt aivan varma tuosta faktastasi 20 vuoteen? huom! taidettiin säilyttää groupissa sillä logo näyttää melko identtiseltä siihen silloiseen: http://www.huoneistokeskus.fi/aspx/site/cms.aspx?path=sekalaiset/huom&NoPadding=1

        Itsekin olen saanut realialta aivan loistavaa palvelua, nämä taitaa olla niin paikkakunta kohtaisia ettei kannata koko konsernin nimeä sotkea mukaan haukkuihin.. on kyllä tylsää kun välillä tulee jostain niin huonoa palvelua että ketuttaa koko päivän!


    • elämä on ...

      Jos on yksi asunto ja tuhat kaltaistasi jotka kaikki lähettää tuhat viestiä, niin eihän ne kaikkia ehdi edes lukemaan. Ehkä asunto meni sille kenen viesti napattiin ensimmäisenä auki sadastatuhannesta viestistä.

      • harvennushakkuu

        Asuntoon vuokralaiset valitsee loppupelissä asunnon omistaja. Luottotiedot ja mahdolliset suositukset tarkastetaan. Välittäjät tsekkaa hakijat, ja kuulut niihin joilla luottotiedot kunnossa tai ei ole kunnossa. Sieltä sitten vuokranantaja saa valita mieleisensä, mutta uskon että luotettavuus maksaa vuokra ja hoitaa asuntoa asianmukaisesti ratkaisee jo paljon.


    • fffsssf

      Tampereella ainakin realia tappavan säännöllisesti sopi yhteisnäyttöjä joihin tuli monta kymmentä ihmistä. Yksi vain saa sopimuksen. Puhelimeen ei todellakaan vastattu ja neuvonnasta neuvottiin laittamaan sähköpostia. Yhteisnäytöt järjestettiin ja viesti tuli kuitenkin aina ettei minua oltu valittu asukkaaksi.

      Alkoi loppuvaiheesta olemaan jo niin, että kun näin vuokraajan olevan realia niin en viitsinyt edes vaivautua. Opiskelijaa ei kuitenkaan kukaan ota jos on työssäkäyviäkin tarjolla.

      • yx vuokralainen

        Jep! Näinhän se menee. Kun on valinnan varaa, tietenkin sieltä valitaan se "paras". Se noissa yleisnäytöissä on inhottavaa, että näytöltä lähtee 19 pois pettyneenä. Mutta ei kait se Realian vika ole? Tietääkseni suurin osa välittäjistä käyttää yleisnäyttöjä?


      • Asioilla on puolensa
        yx vuokralainen kirjoitti:

        Jep! Näinhän se menee. Kun on valinnan varaa, tietenkin sieltä valitaan se "paras". Se noissa yleisnäytöissä on inhottavaa, että näytöltä lähtee 19 pois pettyneenä. Mutta ei kait se Realian vika ole? Tietääkseni suurin osa välittäjistä käyttää yleisnäyttöjä?

        Realian Helsingin Huopalahden toimistossa neuvottiin jättämään netin kautta hakemus ja parin päivän sisällä sainkin jo vuokra-asuntotarjouksen. Sain erittäin hyvää palvelua. Asunto, jonka sain on Tapiolan omistama hyvällä paikalla Espoon Matinkylässä ja järjestivät sinne ihan yksityisnäytön. Joustavat ehdot sopimuksella ja pintaremontoitu asunto rak. v. 2002.

        Olin ravannut yleisnäytöillä satojen muiden asunnon etsijöiden kanssa. Mm. Realian, mutta siellä kun ei voi kuin yksi sen asunnon saada. Välittäjän puhelin pirisi koko ajan, mutta eihän se raukka voinut vastata kun otti näytöllä hakemuksia vastaan. En tajua miten joku jaksaa tehdä sitä työtä.

        Ymmärsin, että nämä yleisesti näytetyt asunnot omistaa aina joku yksityinen, joka sitten itse valitsee hakemusten perusteella vuokralaisen, ei siinä välittäjä ole kuin omistajan palkollinen. Tuskin siinä paljon suhteita punnitaan, välittäjä tekee töitä aina omistajan lukuun.


      • tutut kuviot

        Eipä yleistetä, yliopistopaikkakunnilla on tarjolla paljon opiskelija vuokralaisia. Osalla on luottotiedoissa häiriöitä ja muuta sotkua takanaan, niin vuokranantaja ottaa tietoisen riskin vuokratessaan tälläisen ihmisen. Vuokranantaja maksaa välittäjälle palkkion asunnon vuokraamisesta ja välittäjä tekee selvityksen asunnonhakijoiden taustoista ja kyllä sieltä yleensä nousee esille ne, joita sitten suositellaan asunnon vuokralaisiksi.


    • runquutttt

      Itse olen jättänyt lukuisia yhteydenottopyyntöjä eri asunnoista ja mitään ei vastata, p4skaa palvelua kyllä, vetäkää naru kaulaan ja hypätkää kaivoon!!!

      • generator

        Sama meininki vuonna 2015. Kolme viestiä yhteensä laitettu sekä kaavakkeen että s postin kautta. Ei minkäänlaista vastausta. Voi sitä saatana edes vastata tiedusteluihin!!! Ps. Tienaan 8600/kk ja luottotiedoissa ei koskaan ongelmia. Haistakaa huilu oikeasti!


    • Tonikuu

      Realia hyvinkää, erittäin paskaa palvelua myös. Ensin vastataan ensimmäiseen sähköpostiin 15min. päästä, sen jälkeen ei vastatakaan kuin vasta kk päästä, ja kerrotaan, joo sori. "Asunto mennyt toiselle". Siltikin pari viikkoa tämän vastauksen jälkeen, asunto joka sivulla vielä vuokrausessa.

    • Ihmettelijä93

      Täällä kokemuksia Oulusta!

      Bongasin netistä yhden Realian kämpän, josta kiinnostuimme avokkini kanssa. Ilmoituksessa oli naisen yhteystiedot ja lähetin hänelle s-postia, jossa kysyin, että voisiko asuntoa päästä katsomaan. Seuraavana päivänä sain vastauksen s-postiin esittelyn ajankohdasta ja loppuun hän oli vielä kirjoittanut näin: "Ilmoitattehan pikaisesti jos päätätte vuokrata asunnon.".

      Esittely oli perjantaina klo. 17 ja Realian toimisto oli mennyt kiinni jo klo. 16. Päätimme esittelyn jälkeen, että vuokraamme asunnon ja lähetin tekstarin naisen numeroon, koska toimisto oli mennyt jo kiinni. Ilmoitin siis viestissä, että olimme nyt käyneet katsomassa asuntoa ja aiomme ottaa sen vastaan. Odotin kärsivällisesti viikonlopun yli maanantaihin, että nainen vastaisi viestiini, mutta maanantaina koko päivänä ei kuulunut Realian suunnalta mitään. Tiistainakaan ei kuulunut koko aamupäivänä mitään ja lopulta iltapäivällä päätin itse soittaa naiselle.

      Puhelun alussa ilmoitin, että kävimme silloin perjantaina katsomassa asuntoa ja tykästyimme siihen ja päätimme että voimme vuokrata asunnon. Nainen oli vähän ihmeissään, että mistä oikein puhun ja alkoi selittämään, että ei me noin vain voida ilmoittaa, että me nyt vuokrataan se asunto, kun siinä on monia muitakin hakijoita. Alkoi myös kyselemään, että ollaanko laitettu edes asuntohakemusta Realialle, johon tietenkin vastasin, että ei olla, kun ei tuosta hakemuksesta ole mitään mainintaa edes ollut missään. Nainen alkoi selittelemään, että emme voi edes olla ehdolla mahdollisiksi vuokralaisiksi jos emme ole tehneet hakemusta Realialle. Sanoi että meidän pitää tehdä se hakemus nyt heti ja laittaa hänelle se s-postiin, jonka jälkeen hän tarkistaa meidän luottotiedot ja sen jälkeen valitsee kaikkien hakijoiden joukosta uudet vuokralaiset kyseiseen asuntoon. Sanoi vielä loppuun, että kyseiseen asuntoon on tullut hirveästi hakemuksia.

      Siis mitä helvettiä?!?!! Aiemmin siinä s-postissahan nainen sanoi, että pitää ilmoittaa jos aiomme vuokrata asunnon. Luulimme että asia on sillä selvä ja että asunto olisi vähän kuin meille nyt sitten varattu. Eikä hän maininnut sanallakaan tästä hakemuksesta, joka meidän olisi pitänyt Realialle laittaa...

    • kokeeeenut.kin

      Vuokravälittäjän homma on koiran hommaa pienellä palkkiolla!

      • - ABC

        Se riippuu varmaan ihan siitä missä olet töissä ja minkälainen työntekijä olet? Henkilökohtaisesti tienaan välittäjänä huonoina kuukausina n.3400€-3600€/kk ja parhaina kuukausina n. 4200€-4600€/kk bruttona. Tähän päälle päivärahat ja kilometrikorvaukset (keskimäärin 1100€-1300€/kk verottomana.) Vuodessa normaalina kuukautena kilahtaa tilille nettona n.4200€-4400€/kk (sis. Päivärahat ja kilometrit) Parhaimpien välittäjien ansiot pyörivät meilläkin siellä 5000€/kk ja parhaimpina kuukausina on nähty 8000€/kk palkkoja. Töitä tulee tietysti tehtyä paljon ja työ ei perheellisille sovi. Moni kokeilee, mutta harvat pärjää niin kuin myyntityössä yleensä.


      • Ihmettelen vain
        - ABC kirjoitti:

        Se riippuu varmaan ihan siitä missä olet töissä ja minkälainen työntekijä olet? Henkilökohtaisesti tienaan välittäjänä huonoina kuukausina n.3400€-3600€/kk ja parhaina kuukausina n. 4200€-4600€/kk bruttona. Tähän päälle päivärahat ja kilometrikorvaukset (keskimäärin 1100€-1300€/kk verottomana.) Vuodessa normaalina kuukautena kilahtaa tilille nettona n.4200€-4400€/kk (sis. Päivärahat ja kilometrit) Parhaimpien välittäjien ansiot pyörivät meilläkin siellä 5000€/kk ja parhaimpina kuukausina on nähty 8000€/kk palkkoja. Töitä tulee tietysti tehtyä paljon ja työ ei perheellisille sovi. Moni kokeilee, mutta harvat pärjää niin kuin myyntityössä yleensä.

        Missä firmassa maksetaan välittäjälle päivärahoja (muutamia kurssipäiviä lukuun ottamatta). Ja Kokeenut.kin varmaan puhui vuokravälittäjistä, ei kiinteistönvälittäjistä?


    • JarnoTn

      Realian vuokra-asuntoon ei kannata muuttaa. Ainakaan jos isännöitsijä on hyvä kaveri naapurin asukkaan kanssa, jonka ansiosta saa häädön. Ainakin Sanna Mäntynen on tälläinen hankala tapaus ja saimme raskaana olevan avovaimon kanssa häädön Nurmijärven klaukkalasta täysin asiattomin perustein. Häätöilmoituksessa muunmuassa luki, että poliisipartio on käynyt ovellamme rauhoittamassa meidän "liian äänekästä asumista" Keskellä viikkoa oli muka soitettu musiikkia häiristevästi kymmenen jälkeen, vaikka itse kävin palkkatöissä kello seitsemästä aamulla puoli neljään. Takuulla ei tullut musiikkia arki-iltana huudatettua siihen aikaan. Myöskin puolen vuoden jälkeen asunnosta muuton jälkeen tulee vielä laskuja palovaroittimen pariston vaihdosta ja kattopistorasian asennuksista.

    • banskuliii

      Jyväskylässä toimii ainakin hyvin. Ystävällinen henkilökunta, asunto saatiin todella nopeasti. :) ei mitään pahaa sanottavaa!

    • Pate3443

      Vuosi on 2016 ja sama homma jatkuu Helsingissä. Kukaan ei vastaa sähköposteihin, puheluihin eikä tekstiviesteihin kun yrittää vuokra-asuntoa löytää. Realia isännöinnistä en edes jaksa todeta muuta kuin että älkää hyvät ihmiset luovuttako omaisuuttanne heidän hoitoon, koska nopeampi tapa tuhota kiinteistö lienee vain puskutraktori!

    • bnbnbkbvjhvv

      Realian ylimieliset hyeenat
      ei vaivaudu ilmoituksiinsa edes kirjoittamaan monsesko kerros on asunnossa jne ...

    • exasiakas

      Minulla oli asunto vuokrattavana Kuopion Realian kautta. Heidän palvelustaan minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa. Viestehin ei vastata ja lupailaan olemattomia,ja kaikessa tekemisessä viivytellään. Eivät myönnä mitään omia virheitään.

      Ilmoitin heille kuukautta ennen asunnon vapautumista, että laittaisivat ilmoitukset vapaasta asunnosta. Ilmoitus tuli kolmen Realialle antamani huomautuksen jälkeen nettiin vasta 3 päivää ennen asunnon vapautumista. Ensimmäinen näyttö järjestyi vasta kun asunto oli ollut jo tyhjillään. Asukkaaksi he tarjosivat (ensimmäinen näytölle tullut) tuella elävän työttömän/opiskelupaikattoman nuoren miehen, joka oli täydellinen vastakohta ilmoittamastani toivevuokralaisesta.

      Anteeksipyyntöä tai pahoittelua markkinoinnin ja vuokrasuhteen aloituksen viivästymisestä ja sen kautta vuokratulojen menetyksestä en saanut. Päinvastoin, heidän mielestään kaikki oli mennyt aivan normaalisti ja he veloittivat normaalin palkkion. Irtisanoin toimeksiantosopimukseni saman tien ilman epäröintiä.

    • Muurikkajaska

      Taloyhtiömme asuntoja vuokraa Realia Group,,ensin antavat ne olla puoli vuotta tyhjillään sitten vu0kraavat ne p0lkuhintaan,kohde tietty vuokrattiin heti.Outoa toimintaa...

    • Huonofirma

      Sama paska jatkuu 2018.

    • Hurjaperkele

      Ja edelleen yhtä paskaa näin vuonna 2019. Onneksi on ihania yksityisiä vuokranantajia jotka hoitaa hommansa ja ennenkaikkea vastaavat viesteihin.

    • Pettynyt_vuokralainen

      Luin näitä kommentteja ennen muuttamista Realian kohteeseen ja ajattelin, että tuskin se niin paha voi olla. Asunto on hyvä, mutta jo lyhyen ajan jälkeen olen huomannut, että asioiden hoitaminen sekä kommunikaatio ovat kyllä Realian heikkouksia. Kukaan ei vastaa tai soita takaisin, eikä myöskään tunnu välittävän. Pienetkin asiat jäävät roikkumaan. Sitten kaikissa tilanteissa he vain syyttelevät muita, vaikka moka olisi heidän. Harkitkaa Realiaa viimeisenä vaihtoehtona, todella epäammattimaista käytöstä.. :(

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ IKINÄ KOSKAAN MUUTTAKO REALIAN KÄMPPIIN. Olipa asuessa ongelmatilanne pieni tai suuri ette tule saamaan asiaan ratkaisua kohtuudella. Joudutte taistelemaan useamman eri tahon kanssa asioista ja aikaa kuluu tuhottoman paljon. Asukkailla ja heidän asumisviihtyvyydellään ei tunnu olevan minkäänlaista väliä. Erityis-epäsuositteluna RTK huolto ja SOL huoltopalvelut. Niitä ei kiinnosta tippaakaan asiakastapalvelu asukkaiden suuntaan, asioita tapahtuu vain ja ainoastaan EHKÄ jos asiat reklamoi Realian isännöitsijälle tai suoraan esimerkiksi lähitapiolalle (mutkaton koti konseptissa Realian asiakas). Mutta joka tapauksessa Realian oma sisäisen verkoston hallinta on ihan hukassa (asiakasta pompotellaan työntekijältä toiselle) ja hukassa myös aliurakoitsijoiden kanssa (huolto tekee ihan mitä sattuu) PELASTAUTUKAA KUN VIELÄ VOITTE

    • Anonyymi

      Ole hyvilläsi vaan jos et realialta saa asuntoa. Koko firmaa kannattaa varoa! Rahat osaavat kyllä viedä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe