Välitilalaminaatit?

Kokemuksia?

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on välitilalaminaateista, siis ettei laiteta laattaa vaan laminaattia? Onko helppo asentaa, onko siisti? Minkä värisiä laminaatteja on markkinoilla, ja onko esim. jotain välitilalaminaatteihin erikoistuneita liikkeitä olemassa?

9

4767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta..

      www.ivarsson.fi valmistaa laminaattilevyjä julkisivuverhouksiin. Ne varmasti sopisivat myös keittiöönkin, asennus on helppoa ja varmasti kestää. Hintakin taitaa olla ihan kelpoinen.
      Löytyy sivuilta tuotteet-julkisivut-lamina.

      • Filttihattu

        Enpä tiennyt että talojen julkisivuihinkin saa nykyisin korkeapainelaminaattia! Jotenkin oudoksuttaa ajatus laminaatilla päällystetystä lastulevytalosta, mutta taitaa laminaatti olla liian kallis materiaali suomalaiselle talopakettiteollisuudelle.


    • kaksi köökkiä

      Ainakin keittiöliikkeistä niitä saa siinä kuin laminaattitasojakin. En tosin tiedä, onnistuuko pelkän välitilalaminaatin hankkiminen, mutta keittiökaupan yhteydessä. Ja värejä niissä on tietysti yhtä paljon kuin laminaattitasoissakin.

      Omaa kokemusta on parin keittiön ajalta. Kun valitsee itselle sopivan värin, niin saa perinteisestä yrttipurkki-laatoituksesta hiukan poikkeavan ilmeen. Asentamiseen en ota kantaa, kun sitä en tehnyt. ;-) Mutta käytön kannalta valinta tehtiin. Ei ole saumoja, jotka oikein imaisevat kaiken rasvan, jota keittiössä kyllä roiskuu.

    • fjal

      Hyvät kokemukset on, helppo pitää puhtaana. Asentaminen myös helppoa, liimalla pärjää. Värejä ja kuvioita löytyy ihan kuin tasoissakin.
      Käyppä tutustumassa www.formicaiki.fi
      Ainakin puukeskus myy välitilalaminaattia

      • Onpa kaikenmoisia

        No ohhoh, tuollahan oli tosiaan kaikenlaisia kuvioita ja värejä ja vaikka mitä. Kiitos vinkistä!


    • löytyy

      Kaikkea löytyy keittiöliikkeistä kuten välitila laminaattia. Nykyajan keksintöjä kun kaikki teollistetaan ja työmaa aikaa pyritään lyhentämään. Materiaalina välitila laminaatti tulee kalliimmaksi kuin mikään laatta. säästö tulee asennustyöstä mikä käy nopeasti ja helposti. Asentaa voi liimalla,nauloilla,ruuveilla tai listoilla.

      • oikeista hinnoista

        Mosaiikki/rasterikuvioinen lattialaatta kokoa 30x60 tuohon välitilaan vaakatasoon. Yht n. 3 neliötä, 40 € neliöhintaan sauma-aineet= 150 euroa.
        Asennus kiinnityslaasteineen 200 euroa. Todella kovia laattoja, kaikki ajettiin timanttileikkurilla. Puskusaumalla lopputulos hienoa, kuin yhtä tasoa koko juttu.


    • kuiskukamitä

      Parasta mitä on keksitty ei paskasia saumoja ei 45e h laattamiestä tarvita. Laittaa itse paikalle 20 minuutissa.. suihkuseinätkin laitannseuraavaksi laminaatilla..

    • NäinMeillä

      Ainoa huono puoli on että mitoitus on suhteellisen tarkka eikä anna paljon anteeksi esim. vanhan talon vinouksia. Laatoilla helpompi "sumplia".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe