Metsä-retki

-Nylkynen-

(uusinta) 7.10.2008 klo 23.06

   Olin heinäkuun loppupuolella "Miran" kanssa kävelyllä metsässä, "tietysti suunnittelemani asia". No meidän piti viettää Miran kanssa, semmoinen viikonlopun metsäretki, luonnon helmassa, ja katsella lintuja. Kuinka ollakaan, koko retki jäi siltä osin miltei toteuttamatta, kun olimme patikoineet näreikössä useamman tunnin, tulimme semmoiselle aukiolle, siihen sitten pystytettiin teltta.

Istuimme sitten hetken aukean reunassa, jonne oli jäänyt, muutama kanto "Mira tuli luokseni, ja sanoi, teltta on jotenkin huonosti paikallaan, voisitko tulla katsomaan sitä. No menin katsomaan telttaa, homma kuitenkin muuttui vallan muuksi, kun ryömin telttaan katsomaan tukikeppejä, Mira tuli perässä, ja sen jälkeen kepit jäi toiseksi.

Mira alkoi riisua itseään, pusero verkkarit lyhyt t-pusero. Alus vaatetuksena, ohuet mustat stringit mistä näky lähes läpi ja mustat pitsiset rintaliivit. Mira alkoi riisua minua, paidan ja housut pois kohta huomasin olevani Miran kanssa teltassa kahden alastomana. Makasin selälläni telttapatjan päällä, ja Mira oli kyrpäni kimpussa. Ensiksi en tiennyt mitä olisin tehnyt, kunnes Mira kumartui lähemmäs päälleni, aloin hyväilemään hänen rintojaan. Sitten käänsin Miran selälle ja aloin vuorostani nuolemaan hänen pilluaan.

Mira oli ihan jo orgasmien kourissa, hänen pillunsa oli märkä ja sykki kun nuolin sitä pitkin vedoin alhaalta ylöspäin, sitten vaihdettiin asentoa ja nyt makasin selälläni, Mira makasi päälläni ja otti kaluani suuhun minä jatkoin pillun nuolemista. Tunsin miten kyrpäni koveni, ja mällit alkoivat jo olla lähellä, Mira nousi päältäni ja oli nyt nelin kontin teltassa. Survoin kovan kaluni takaapäin Miran märkään pilluun höyläsin kuin viimeistä päivää ja kyrvässäni tykytti jo armottomasti.

Vaihdettiin asentoa jälleen, nyt Mira alkoi ratsastaa kuin paraskin cowboy. Villilänsikin olisi jäänyt toiseksi hevosineen. Meno oli hurjaa huokaukset ja nautinnon huudot vain lisäsivät entisestään kiihotustani enkä voinut kovinkaan kauaa enää kestää, Sisimmässäni ajattelin kuinka kovin kiimainen tuo tyttö oikein on eikö se jo riitä, mutta en voinut muuta kuin alistua Miran ratsastukseen, nyt Mira huusi melkein jo suoraa huutoa, enkä myös minä enää pystynyt pitämään mällejäni sisässä vaan laukesin viimein Miran kauniiden kasvojen päälle, spermaa valui, mutta tyttö oli kuin toisesta planeetasta hän vain nautti ja huokaili tyytyväisenä.

Siistiytyminen olikin sitten vallan toinen kokonaisuus sillä aukion toisessa reunassa meni joki ja siellä sattumoisin oli kaksi harmaa-karhua joten tilanne oli pahin mahdollinen. Tosin se on jo kokonaan toinen kertomus. Loppujen lopuksi kaikki päättyikin hyvin tuon metsä reissun päätteeksi, Mira näet on naapurin tyttö joka halusi retkelle joten tämä oli minun reissuni hänen kanssaan.

Päästyämme metsästä niin sanotusti ihmisten ilmoille menimme tietysti suoraan minun asunnolleni, tavarat jäivät eteiseen, me rojahdettiin molemmat mustalle keinonahkaiselle sohvalle istumaan. Hetken hengähdettyäni tuumin puoliksi ääneen mitenkä olisi jos lämmittäisiin sauna, Mira vissiin kuuli puheeni, Hän katsoi minua kiinteillä ruskehtavan sinertävillä silmillään ja totesi, Laita vaan olen ainakin nyt sen tarpeessa.

Lähdin saunaa lämmittämään Mira alkoi sillä välin keittämään kahvia, no eipä tämäkään ilta taida jäädä kylmäksi ajattelin itsekseni siinä tulta virittäessäni saunan kiukaaseen, mielessäni tietysti Miran kostea pillu.

Kun palasin olohuoneeseen oli Mira kattanut pöydälle pari mukia ja lisukkeet. Siinä me sitten istuskeltiin sohvalla kun Mira taas käänsi katseensa puoleeni, Odottamatta hän kysyi ihan suoraan haluaisinko rakastella häntä saunassa, ei siitä voinut kieltäytyä joten sanoin että se sopii oikein hyvin, mutta makuuhuoneessa olisi leveä parisänky, se taisi tehdä Miraan tosi syvän vaikutuksen koska kahvin juonti jäi sikseen.

Mira tuli Istumaan syliini ja alkoi hieroa itseään minua vasten tunsin kuinka Kyrpäni alkoi seisoa ja miten hänen pillunsa alkoi turvota, suutelimme siinä jonkin aikaa... Kunnes totesin että pitäisi varmaan sitä saunaa mennä katsomaan. Kullini oli kuin varsijousi ja tykytti jo armottomasti joten oli pakko keksiä jotakin, etteivät mällit lennä jo housuihin kävin lisäämässä puita saunan kiukaaseen ja huikkasin saunan olevan saunomista vaille valmis. Joten menimme saunaan ja menimme löylyyn. Ei siitä sitten kyllä erityistä saunomista tullutkaan kun jo Mira hyökkäsi kaluni kimppuun ja alkoi kirnuta sitä edestakaisilla pitkillä vedoilla samalla kielellä lipoen terskaa se oli ja tuntui kuin sadulta niin hyvältä se teki.

Käänsin Miran selälleen parvessa ja aloin nuolemaan hänen jo kosteaa koloaan Mira voihki nautinnosta ja päässäni takoi yksi ja sama ajatus hän on se jonka haluan, Mira vaistosi varmaan ajatukseni koska hän sanoi, haluan sinun kanssa jakaa elämäni. Olin ensin onnesta mykkänä enkä heti ollut varma kuulinko sittenkään oikein no sivuseikka se kai tuumin ja jatkoin Miran pillun nuolemista vielä hetkisen.

Mira tuli sen jälkeen päälleni kun olin jo selälläni parvessa (hänen kehotuksestaan) Aloin survoa kaluani Miran nyt jo märkään pilluun ja aloin höylätä. Ensin en tuntenut muuta kuin litinän sitten Pillun lihakset alkoivat puristua Kaluni ympärille yhä tiukemmin, ei siinä kauaa pystyisi mällejä pidättämään, Mira vaihtoi asentoa ja nyt minä olin hänen päällään samalla näykin hänen kovettuneita nännejään, Mira melkein huusi kiimasta ja jatkoimme vielä hetkisen. Vaihdoimme asentoa Mira alkoi ratsastaa ilmeisestikin hänen lempiasentonsa kaiken muun ohella kuinka täyteläisen pehmeän kiinteät rinnat hänellä onkaan, ajattelin. Hänen tummat pitkät hiuksensa hehkuivat hämärässä valaistuksessa ja hänen kasvonsa olivat yhtä hymyä.

Hetkisen vielä kun Mira oli ratsastanut, en voinut enää pidätellä mällejäni ja otin kyrpäni hänen märästä pillustaan pois samassa mällit lensivät Miran kasvoille. Mira huohotti hengästyksestä ja niin minäkin hetkisen kuluttua oli hengitys jo tasaantunut ja menimme suihkuun. Sen jälkeen istuskelimme takapihan kuistilla päällämme pelkät kylpytakit, Mira taas loi Minuun tuon oudon kiehtovan katseen ja hymyili kysyin että Olitko tosissasi mitä sanoit minulle? Hän vaan hymyili. Hetkisen kuluttua Mira totesi että olen ihan tosissani ja myös aion sen toteuttaa. No mitäpä siihen enää voi lisätä, sitten lähdimme vähin äänin sisälle. Ulkona alkoi jo hämärtää ja iltakin jo viileni.

Jonkin ajan kuluttua olimme makuuhuoneessa molemmat alastomina peiton alla. Mira käpertyi tiukemmin kiinni minuun ja alkoi suudella minua. Mira kuiskasi korvaani, en malta odottaa meidän yhteistä elämää joten ota minut nyt ja heti. Mietin sekunnin murto-osan ja heitin peiton lattialle ja aloin imemään noita täyteläisen pehmeitä rintoja hänen nänninsä olivat kovat, Mira hymyili ja samalla luin niin selkeän viestin hänen huuliltaan. Nussi minua! Siirryin hitaasti alaspäin kiusaten kielelläni Mira huokaili jo himosta kun liu’utin toisen käteni hänen kosteaan sammalikkoonsa.

Pyöritin sormella klitorista hänen pillunsa oli aivan märkä jatkoin syvemmälle sormineni hänen kuumaan pilluunsa ja siirryin alemmaksi levittäen hieman hänen häpyään aloin nuolemaan. Mira huusi nautinnosta. Naapuritkin varmaan kuulivat vaikka asuivat jonkin matkan päässä. Jatkoin kiusoittelua näykkimällä klitorista hellästi, Sitten työnsin kielelläni hänen pillunsa syövereihin. Mira laukesi ja jatkoin vielä hetken nektarin lipomista. Mira nousi istuma-asentoon ja silitti hiuksiani samalla hän kuiskasi korvaani, nussi minua.

Mira otti kiinni kyrvästäni mikä oli jo melkein päässyt juhlakuntoon ja alkoi imemään sitä. En voinut kauaa kestää kun mällit oli jo tulossa, hän lopetti imemisen varmaan huomasi että orgasmini oli lähellä. Mira kävi makuulle selälleen ja minä kävin kuin raivo-härkä hänen kimppuunsa, aloin työntymään hänen kuumaan ja märkään vaginaansa.

Jatkoimme näin hetkisen sitten asento vaihtui, Mira oli päälläni ja minä jäin alimmaiseksi silmäni sumentuivat enkä tiedä sen hetkisistä tapahtumista juuri mitään kunnes vaihdoimme kuumia ja kiihkeitä suudelmia jälleen tuo tutun ihana huokailu ja huuto. Mira alkoi ratsastamaan eikä sitä enää voinut kestää kovinkaan kauaa hän oli villi tummat hiukset liehuivat tahdissa kun hän pumppasi ylös alas päälläni. Jatkoimme näin vielä hetkisen kun Mira jälleen vaihtoi asentoa, Pylly pystyssä hän jäi odottamaan, tungin kyrpäni sisään ja nussin.

Hetkisen kuluttua Mira huusi älä lopeta tulen kohta minkäs sille voi olin itsekin jo tulemassa ja kiristin tahtia entisestään ja huuto sekä huokailu sen kun yltyivät työntö työnnöltä. Aloin kiireesti ajatella jotakin muuta, jotten laukeaisi ihan heti kun kuuma märkä ihanan tiukka ja supisteleva pillu on kyrpäni ympärillä, silloin on laukeamista melko vaikea välttää.

Ajatukset palasivat takaisin nykyhetkeen kun Mira sai rajun räjähtävän orgasmin ja tulin itse saman tien hänen sisäänsä. Mira kaatui vatsalleen sänkyyn ja minä hänen päälleen. Olimme molemmat hengästyneitä ja hikisiä. Hetkisen hengitysten tasautumista odottaen olimme siinä asennossa lopulta vedin kullini pois hänen pillustaan ja käänsin hänet ympäri ja suutelin, Mira avasi silmänsä ja sanoi sinä olet paras haluun sinua lisää. Mitäpä tuohon osaa sanoa tuumasin. Sanoin että mitäpä jos nyt ensin käytäisiin kuitenkin suihkussa.

Suihkun jälkeen istuimme olohuoneen sohvalla ja Mira painoi päänsä rintaani vasten. Me istuttiin siinä hetki ihan hiljaa ja katselimme toisiamme kunnes sanoin mitä jos keittäisin kahvia vai onko jo liian myöhä. Kello oli varmaan jo lähemmäs puoltayötä koska ulkona oli melkein pimeää. Kahvin juonnin lomassa Mira sanoi nyt vakavammin kuin koskaan ennen Minä en aio luopua sinusta tahdon kanssasi naimisiin.

Rakkaus vei mukanaan ja erittäin hyvä seksi    

2

7783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopa joo

      Laskes piruuttaan montako kertaa kirjoitit MIRA tuossa tarinassasi ?

      • rofl

        59 miraa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      526
      2671
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe