Uimakopissa

-Nylkynen-

(uusinta) 8.10.2008 klo 00.14

   Muistan sen kesäisen ja aurinkoisen päivän kun kuljin Jennin kanssa uimarannalla käsikkäin. Katselimme laiturilta kuinka aallot loiskivat laiturin alla. Ajattelin kuinka lämmintä vesi mahtoikaan olla. Aurinko paistoi suoraan kasvoihin. Se lämmitti mukavasti, pieni tuulen vire sai sen tuntumaan hyvältä eikä liiaksi polttavalta. Jenni oli vaalea pitkähiuksinen oikea kaunotar ja huulet olivat pehmeän ja niin täyteläisen punaiset. Hän on hieman kurvikas mutta ei lihava eikä laihakaan.

Jenni halusi uimaan mutta minä en oikein innostunut ajatuksesta, Suostuin kuitenkin. Lähdimme kohden uimakoppeja. Rannan hiekka oli kosteaa ja kävelimme käsikkäin jättäen jalanjälkiä ranta-hiekkaan. Tunsin kevyen puristuksen vasemmassa kädessäni Jenni herätti minut jälleen todellisuuteen haavekuvistani. Saavuttuamme kopille Siellä ei ollut kuitenkaan tilaa kuin miestenpuolella.

No menimme Jennin kanssa sisään Lukiten oven. Jenni alkoi riisuuntua Farkut t-paita ja seksikkäät alusvaatteet ja pitsiset aluspöksyt sekä rintaliivit. Voi Pojat ajattelin kun katselin Jennin ihania muotoja ja mieleni alkoi tehdä mieli nussia Jenniä. Aluspöksyistä näkyi miltei läpi, Jenni ei aikonutkaan pukeutua uimapukuun vaan jäi alastomana istumaan penkille.

Riisuin itseni ja sitten Jenni alkoi suudella minua hieroen minun kaluani. Aloin hieromaan samalla Jennin klitorista ja tunsin kuinka Jenni alkoi kastua. Hetken katselimme toisiamme hieman häpeillen, mitenkä tässä nyt näin kävikään mutta enää ei voinut saada tehtyä tekemättömäksi joten jatkoimme toistemme kiihottamista ja minullakin alkoi jo olla kovana.

Suutelimme toisiamme siirryin nuolemaan Jennin pehmeitä rintoja voi kuinka hänen parfyyminsä tuoksu sai minut huumaan. Kiihotukseni moninkertaistui ja jatkoin kuin kone nuolemista sitten hyväilimme vielä hetkisen toisiamme kunnes Jenni kuiskasi korvaani että haluaa minut sisäänsä.

No ei, siinä mikään auttanut karkuun ei päässyt ja tuoksu oli niin valtava ja puoleensa vetävä, tarkemmin ajatellen en olisikaan halunnut päästä karkuun. Hetken pelotti ajatus jos panen ja laukean liian äkkiä mutta ajatukset häipyivät kun aloin nuolemaan Jennin karvatupsun alta esiin pilkottavaa klitorista. Kuulin kuinka hän huokaili hiljaa nautinnosta ja jatkoin vielä hetkisen. En saanut sanotuksi ajatuksiani Jennille mutta hän selvästikin arvasi ne kun hän sanoi Nussi minua. En välitä vaikka laukeaisit, heti haluan vain sinua ja heti.

Korjasin asentoani ja aloin hitaasti mutta varmasti työntämään kyrpääni Jennin sisään hän makasi vaatteittemme päällä selällään puisella laverilla mikä oli kiinnitetty seinään. Jenni tuntui ihanan kostealta, kyrpäni imeytyi hänen pilluunsa ja se puristeli ihanasti kullini ympärillä. Nopeutin tahtiani kuunnellen Jennin hiljaisia nautinnon huokauksia ja sen seasta hiljaisia sanoja; Rakas… olet ihana… jatka.. syvemmälleeh..

Jenni oli todella kiimainen mutta en itsekään voinut vastustaa ihanaa pillua. Kumarruin Jennin päälle ja annoin hänen ihanan täyteläisille huulilleen intohimoisen suudelman ja vaihdoimme asentoa. Jenni tuli vuorostaan makaamaan päälleni ja minä olin alimmaisena, nuolin hänen kovia nännejään se tuntuikin ihanalta ja minulta alkoi jo mällit olla tulossa. Jenni alkoi keinuttaa itseään päälläni entistä hurjemmin ja tiesin tytön olevan tulossa kiimansa huipulle, emme enää kumpikaan kestäneet jännitystä vaan laukesimme molemmat, Minä hänen sisäänsä. Ajankulu oli sivuseikka Mutta seksi ei, no mutta ajatukset pyörivät Jennissä yhä taisin päättömästi rakastua ja pysyvästi. Jennin poskilla paloi punaiset läiskät kuin kaksi suurta omenaa. Tyttö katsoi minuun ja sanoi minä haluan sinua lisää joten lähdetäänkö jonnekin.

Pukeuduimme ja lähdimme käsikkäin pois. Oli tullut jo ilta sillä rannalla ei ollut muuta kuin joltakin jäänyt rikkinäinen päivänvarjo, kävelimme käsikkäin poispäin rannalta. Päästyämme kämpilleni ei kauaa mennyt kun Jenni alkoi ehdotella uusintaa, päätimme kuitenkin ensiksi käydä suihkussa.

Pesin Jenniä ja hän minua levitin saippuaa hänen pehmeälle iholleen hänen povensa kaartui ihanasti paljastaen kurvikkaat muodot. Jenni oli juuri täydellinen mielestäni. Kauaa ei pesu siinä tarkoituksessa kestänytkään kun jo jälleen olimme toistemme kimpussa, tällä kerralla paikka vaihtui sänkyyn.

Hetkisen mietin mielessäni, pystynkö tähän vaan ajatukset karisivat kuin sikarista tuhka. Jenni kävi kiinni kulliini ja alkoi vetelemään sitä edestakaisin ja tunsin kuinka se alkoi kovettua Jennin käsittelyssä. Jenni alkoi nuolla ja imemään kulliani kylmät väristykset kulkivat selkäpiitäni pitkin niin ihanalta se tuntui. Jenni jatkoi täydellistä suutyöskentelyä ja kullini oli jo ihan räjähdyspisteessä en tiedä oikein kuinka kestin tuon nautinnon laukeamatta.

Vaihdettiin vuorostaan osia ja keskityin vuorostani nuolemaan Jennin ihania rintoja jotka olivat kiinteät pyöreät ja pehmeät. Nänninpäät olivat kovina, tunsin kuinka Jenni selvästikin nautti käsittelystäni. Hieroin toisella kädellä klitorista toisella pitäen ja puristaen rintaa jatkaen sen nuolemista vielä hetkisen. Tunsin sormissani kuinka jokaisella klitoriksen hieraisulla Jennin vartalo nytkähteli yhä enemmän ja sormeni kastuivat hänen kiimaisesta pillun nesteistään.

Laskeuduin alemmaksi ja aloin nuolemaan hänen lemmennektareitaan pyörittelin kieltäni vuoroin klitoriksella vuoroin pillunsuulla. Jennin huokailu vain voimistui, se alkoi miltei kuulostaa huutamiselle. Nostin pääni ja katsoin suoraan Jenniä silmiin hänen ilmeet silmien katse ja nautinnolliset huudot kertoivat hänen pitävän leikeistämme.

Kävin selin makuulle hänen viereensä ja otin kiinni kaulasta ja suutelin suoraan suulle tulisen suudelman. Jenni vastasi suudelmaani voimakkaasti työntyen yhä tiiviimmin kehooni kiinni. Siinä ei montaakaan sanaa vaihdettu kun Jenni kävi makaamaan päälleni toisella kädellään puristaen puoliksi kovaa kyrpääni ja toisella silitti hiuksiani. Jenni alkoi hieroa kulliani joka kohta olikin juhlakunnossa, hän alkoi sovittaa kovaa kankea sisuksiinsa, autoin työntäen kullini hänen pilluunsa.

Käsi irtosi ja aloin työntää lantiollani kullia syvemmälle tuohon märkään koloon tiukka ja ahnas pillu imi kulliani yhä tiukemmin sisäänsä tunsin kuumat sykähdykset ja lihaksien puristelut kullini ympärillä. Työntelin edestakaisin ja Jennin kiimaiset huudot täyttivät makuuhuoneen, lattiasta kattoon. Jenni nousi istumaan kullini päälle jolloin se sujahti ihan juurta myöden kuumaan pilluun.

Jenni alkoi kiivaasti liikkua ylös alas kullini päällä ja jaloillaan hän puristi tiukasti lantiotani. Tuntui kun olisin joutunut pihteihin, huudot voimistuivat ja vauhti kiihtyi, mällini oli tekemässä tuloaan. Ajattelin tyhmiä työasioitani se auttoikin enkä lauennut ihan vielä. Jennin tahti kiristyi vielä hetkisen kun tunsin todella voimakkaan puristavan tunteen kullissani ja Jenni lysähti päälleni huohottaen. Jenni sai todella voimakkaan orgasmin. Siinä päälläni ollen hän katsoi minuun ja minä annoin hänelle suudelman.

Käänsin hänet selälleen ja jatkoin panemista, tunsin kuinka Jenni kerran toisensa jälkeen sai yhä voimakkaamman orgasmin. Se olikin aivan liikaa laukeamassa olevalle kullilleni. Ammuin mällit hänen sisuksiinsa ja lysähdin hänen viereensä. Nukahdimme molemmat. Aamulla kävimme suihkussa ja toistimme ihanan panomme ainakin kolme kertaa sinä päivänä...    

2

8641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kelo

      Erittäin hyvä tarina. Kannatan, ja jaan vastaavan kokemuksen

    • siilimiili3

      lisää samanlaisia tarinoita:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe