Giannarakis Beach

Lämpöön lähtijät

Ollaan heinäkuussa menossa Kato Stalosiin Giannarakis Beach hotelliin. Matkalla mukana herkkäunista porukkaa. Meillä varattuna kolmio. Kuuluuko liikenteen melu huoneisiin vai onko rauhallista aluetta??

19

2000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HANIA 05/2009

      Onnittelut hyvästä hotellivalinnasta!
      Olimme toukokuun puolivälissä samaisessa hotellissa 5 hengen voimin ( maantasossa olevassa huoneistossa, 3 makkaria ja keittiö/olohuone).
      Kysymäsi liikenteen melu ei kuulu pätkääkään huoneistoihin, sillä kadun ja hotellin välissä on vielä yksi korkea rakennus ( jossa on muuten parasta mahdollista Moussakaa, suosittelen , ja iloinen kokki/isäntä!!).
      Alue on muutenkin rauhallista, ei yökerhoja lähitienoolla, ainoastaan naapurihotellien terasseilla järjestetyt kreikkalaiset illat tms, toivat pientä elämää öihin. Myös kissatappelu patiollamme sai yhtenä yönä heräämään...
      Pihapiirissä pyörii omistajaperheen 2 kissaa ja naapuruston yksi ylityrkky kissa. Kilttejä kaikki, meillä lapset palluttivat kovasti.

      Kaikenkaikkiaan hotelli on tosi kiva, 5 huoneistoa takaa sen, että kaikki hotellivieraat miltei tuntevat toisensa loman loputtua , ja altaalla ei ole ruuhkaa.
      Allas oli ainakin toukokuussa supersiisti ja hotellia pitävä perhe huolsi ulkotiloja päivittäin.

      Ainoana miinuksena voisin sanoa, että kevään jäljilta huoneistossa oli pienoista kosteutta ja muutamassa kaapissa homeen hajua.
      Meillä ilmat oli koko viikon 30 asteessa, joten ei jääty päivisin paljon hajuja haistelemaan.

      Tiskiharja, Fairy, nestesaippua käsien pesuun ja omat pyyhkeet rannalle kannattaa pakata laukkuun.
      Uimaleluja en lähtisi enää täältä raahaamaan. N. 3-4 km päässä ( Kato Staloksesta Haniaan päin ) oli mahtava lasten tavaratalo Jumbo ,jossa oli kaikki uimalelut mitä maa päällään kantaa ja paljon halvemmalla kuin täällä suomessa, suunnatkaan sinne heti loman alussa!
      Toki uimaleluja sai myös ihan hotellin nurkaltakin, mutta valikoima suppeampi ja hinnat Jumboon verrattuna kalliimmat, lähinnä suomen tasoa.

      Taksit ja bussit kulkevat suht hyvin. Taxi Haniaan 10e ja bussi n.2e, ottavat takseihin 5 hklöä , tai ainakin 3 aikuista ja 2 lasta kuten meillä oli ryhmän kokoonpano.

      Kaikenkaikkiaan olin tosi tyytyväinen, todella ikimuistoinen oikea rantaloma!

      Hyvää matkaa!!

      Sanna

      • lämpöön lähtijät

        Kiva kun kerroit matkastanne...innolla täällä jo odotetaan !


      • annaltraoj:DD
        lämpöön lähtijät kirjoitti:

        Kiva kun kerroit matkastanne...innolla täällä jo odotetaan !

        Kiitos sanna !

        Itse menossa samaan hotelliin ja jopa kuvauksen mukaan samaan huoneeseen :D !
        hyvä että kerroit vähän hinnoista ja tuosta jumbosta. kiitos vielä kerran :D


      • xxooppaa
        annaltraoj:DD kirjoitti:

        Kiitos sanna !

        Itse menossa samaan hotelliin ja jopa kuvauksen mukaan samaan huoneeseen :D !
        hyvä että kerroit vähän hinnoista ja tuosta jumbosta. kiitos vielä kerran :D

        "5 huoneistoa takaa sen, että kaikki hotellivieraat miltei tuntevat toisensa loman loputtua "....eli en ainakaan lomalla tonne menis, haluan olla lomalla rauhassa!!!
        onko ko hotellissa vain suomalaisia ?


      • Matkaa miettivä

        Giannarakis kuulostaa kyllä hyvältä. Sitä on näemmä kehuttu monessa paikassa.

        Löytyykö hotellin läheltä muuten jotain leikkipaikkaa (keinut, kiipeilyteline tms.)? Uima-allas ei välttämättä riitä pelkäksi viihdykkeeksi.


      • taas sanna
        Matkaa miettivä kirjoitti:

        Giannarakis kuulostaa kyllä hyvältä. Sitä on näemmä kehuttu monessa paikassa.

        Löytyykö hotellin läheltä muuten jotain leikkipaikkaa (keinut, kiipeilyteline tms.)? Uima-allas ei välttämättä riitä pelkäksi viihdykkeeksi.

        Hotellilla ei itsellään ollut mitään keinuja tms, mutta noin 200m päässä plataniakseen päin oli pieni pomppulinna ja jotain muita härveleitä, maksullisia tosin. Meillä riitti puuhaa hyvin ilman keinuja tms, hiekarantakin kun alkaa ihan uima-altaan päästä.
        Noin 3 km haniaan päin oli sitten hieman isompi pomppulinna-tramboliini-karuselli-puisto, maksullinen sekin ( Inka ja lidl-markettien välissä).
        Mitään yleisiä puistoja ei ainakaan Kato staloksen alueella näkynyt, mutta ei pahemmin haettukaan kun uitiin ja retkeiltiin muuten.


    • kreikkafani72

      huoneisiin ei kuulu mitään. Viime kesänä oltiin samassa hotellissa ja oli tosi hiljaista ja rauhallista iltaisin ja öisin. Hotelli on ihan rannassa. Hotellin ja kadun väliin jää pieni hiekkapiha-alue ja joku rakennuskin eli melu ei kuulu. Kiva pikkuhotelli!

    • Lomalle lähdössä =)

      Mekin olemme menossa sinne ensi kesänä :D
      Kuvassa muualla näyttää ihanalle.

    • Haaveissa..

      Onko missään lähisöllä tai bussimatkan päässä pikaruokaloita esim.mäkkiä tms?
      Onko hyviä leipomoita,mistä saa tuoretta leipää jne.ihan lähellä?
      Hyviä ruokapaikka vinkkejä myös kaivataan hotellin lähellä missä illalla voi käydä syömässä?
      Kiitos jos joku viitsii vastailla=)

      • Elli ja Elmo

        Ihan hotellin kyljessä on mainio leipomo, josta saa pullaa, pizzaa, leipää, sämpylöitä, piiraita, tiropitaa jne. Aivan herkkupaikka! Pikaruokaa/ gyroksia saa muutaman sata metriä Plataniakseen päin vasemmalla pienestä Friedly- paikasta. Suosittelen kovasti, vaikka ulkoisesti paikka ei ole hääppöinen. Kangasliinojen sijaan saatte kivaa palvelua ja erinomaista ruokaa edullisesti.
        Myös Nektar Beach- hotellin rantabaarista saa pikaruokaa.
        Ehdottomasti kannattaa käydä Markos-ravintolassa yläkylässä. Emäntä esittelee tarjolla olevat ruuat myös suomeksi ja keittiöstä käydään valitsemassa. Mukavaa, maukasta, mutkatonta! Marias Taverna ei ollut meidän makuumme.


      • sasutti

        Hotellin takana ( tai edessä kadultapäin katsottuna ) oli paikallisen perheen pitämä ravintola. Sieltä sai matkan parasta Moussakaa, aivan ihanaa. Tosin perhe valmisti sitä vain muutamia kippoja päivässä ja loppuivat kesken. Joten kannattaa ohimennessä huikata jos mielii saada sitä itselleen kun palaa reissusta, niin osaavat varautua. Sitä saa myös take away-periaatteella!

        Matkaa tähän ravintolaan hotellin kyljestä siis n.8m !

        Ruoka oli parempaa mielestäni kuin suosituimmissa paikoissa muualla. Joten suosittele, ja nimenomaan tuota Moussakaa. Sitä on tehnyt monesti mieli jälkikäteen... NAM!


      • Vaatteet

        Täällä yks mummo lähdössä kyseiseen paikkaan perheen kanssa. Onkohan mulla tarpeeks ohuet kuteet mukana.


    • Tietämätön=)

      Noista gyroksista vielä kysyisin..niiitä emme ole koskaan syöneet..eli mitä niissä yleensä siis on sisällä vai saako valita tms.?Hinta?
      Kiitos jos joku viitsii tähän vielä vastata..

      • Elli ja Elmo

        Gyroksissa on pitaleivän sisällä vartaasta viillettyjä lihalastuja, jugurttikastiketta, tomaattia, salaattia ja ranskalisia perunoita. Hinnaltaan 3 euron kahta puolta. Nam.


    • Lisää kymysyksiä=)

      Vielä..eli mitä lihaa gyroksissa on yleensä sisällä?
      Varsinkin toi paikka Giannarakin beachin vieressä..saako siellä gyroksien sisälle kananlihaa?

    • Palasimme juuri Kato Staloksesta ja Giannarakis Beachilta. Meillä oli hotellista varattu maantason alapuolella sijaitseva, pimeä, bunkkerimainen kolmio (ainoa hotellissa) ja huoneisto oli homeessa. Ei mitenkään "vähän kevään jäljiltä" vaan koko keittiökaapisto oli täynnä mustia homepilkkuja. Ilmeisesti ollut putkivuoto tms. joka oli asianmukaisesti korjattu maalarinteipillä! Järkyttävän kuvottava haju tulvi kaapistosta ja laatikostosta. Tiskaaminen oli lähes mahdotonta. Kaikki huoneiston kiintokalusteet haisi kellarille...

      Suosittelen ehdottomasti varaamaan tästä hotellista kaksion, ne sijaitsevat 1 tai 2 kerroksissa. Ne ovat valoisia, raikkaita ja merinäköala joka huoneesta. Huoneistoissa on kaksi tai kolme parveketta. Aivan ihania huoneistoja!

      Hotelli sijaitsee Kato Staloksen kylässä, joka on rauhallinen kylä. Ravintoloissa ei ollut sisäänheittäjiä ja kaupoissa sai kulkea rauhassa. Enemmän meininkiä löytyy Plataniaksesta.

      Ranta hotellin edessä on vähän roskainen. Johtunee osin hotellin vierestä tulevasta "rännistä" joka tuo sadevettä yläkylästä meren rantaan. Ranta lienee "ei kenenkään maata", jota ei käyty siistimässä kenenkään taholta.

      Jos vuokraatte auton, suosittelen ehdottomasti käymään Kissamoksen kaupungin länsipuolella olevalla Falassarnan Beachilla. Todella kirkasta vettä, valkoista hiekkaa. Vähän niinkuin kahluusaari Elafonissi, mutta ei niin turistikansoitettu ja "kaupallistettu".

      Auto kannattaa vuokrata paikanpäältä. Autoeuropen kautta olisimme saaneet 9 hengen auton 3:ksi päiväksi 280e ja paikanpäältä 230e. Aurinkomatkojen Europcar "tarjous" oli jo sitten ihan omissa sfääreissä ;)

      Kiva kohde, syyskuun lopulla oli sopivan lämmin, koko viikon noin 27C. Illalla tarvitsi kylläkin jo neuletakkia. Yksi ukkoskuurokin sattui saapumispäivälle.

    • Uutta tietoa?

      Onko kukaan ollut kesällä 2013 tässä hotellissa ja juuri tuossa kolmen makuuhuoneen kämpässä. Onko vielä homeongelmia?

      • ΣΤΕΦ 7833

        Älä ehdottaa oleskelevat GIANNARAKIS VEAKI. Haisi hometta, älä muuta lakanat ja pyyhkeet. Ja täytyy saada YHDESSÄ siivooja WC. Vietimme elokuussa ja emme ole tyytyväisiä


    • ΣΤΕΦ 7883

      Maine elokuussa. 1) paha haju kaapit (home) 2) SHUTTERS EI! 3) pellavapyyhkeellä JA was very dirty 4) WC on nähnyt laskea ja tyhjentää WC-HARJA 5) VIERAANVARAISUUTTA voida hyväksyä. 6) huone hämähäkkejä. Puhu alimmassa kerroksessa. HYVÄ hinnasta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe