Kuinka rahat riittää baariin?

.......

Miten teillä, jotka käytte baarissa on rahaa siihen? Niin ja tarkoitan siis niitä noin 18-19-vuotiaita, jotka ovat vielä ammattikoulussa/lukiossa. Monet ikäiseni käyvät usein baarissa, ihmettelen vain kuinka rahat riittävät. Itsestänikin olisi siellä ihan mukava käydä, muutama päivä sitten täytin 18 vuottakin, mutta ei mulla sellaiseen ole varaa. Asun kotona ja käyn lukiossa. Saan viikossa 5 euroa viikkorahaa. Vanhemmat siis tietysti maksavat mulle vielä tuota vkorahaa, koska asun kotona, enkä muuten saisi yhtään senttiä mistään. Olen kysynyt heiltäkin voisiko sitä hieman korottaa, mutta ei kuullema voi. Joskus saan pari euroa, jos käytän koirat lenkillä, mutta ei se paljon auta. Saan siis noin 20 euoroa kuukaudessa rahaa ja sillä ei vielä ihan välttämättä maksettaisi sitä yhtä baari-iltaa kuukaudessakaan (sisäänpääsy, juomat, taksi) ja en nyt kaikkea rahaa tietenkään halua baariinkaan käyttää.. Toisinaan olisi mukava lähteä baariin kavereiden kanssa, enkä nyt tarkoita että joka viikko pitäisi lähteä, mutta edes 1-2 krt kuukaudessa,mutta rahat eivät riitä vaikka mitä tekisi. Tai vaikka istua kotona kavereiden kanssa iltaa ja juoda muutama siideri, mutta niihinkin menisi se yhden kuukauden viikkoraha. Koulu on niin rankkaa, ettei aika riitä mihinkään töihin tällä hetkellä, sekä aikaa vie myös mukava harrastus, joka on ilmainen, mutta muutaman kerran viikossa sielläkin pitää käydä. Lisäksi asun vielä pikkukaupungissakin niin ei täältä mitenkään helposti 18v. saa töitä.. Mutta siis kuinka teillä muilla nuorilla riittää rahat baariin, jotka ette käy töissä? Paljon saatte rahaa viikossa/kuukaudessa? Kuinka usein käytte baarissa ja paljon silloin sinne menee rahaa?

29

6172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasdasdgdg

      melko harvoihin paikkoihin on sisäänpääsymaksu.. ostat kaupasta halvalla juomat ja vedät ne naamaan ennen baariin menoa, ettei tarvitse kalliita paukkuja juoda. taxi-maksut vältät kun kävelet/ajat pyörällä.

      • dfsdfdsfsdf

        "melko harvoihin paikkoihin on sisäänpääsymaksu" missäköhän räkälissä käyt? "taxi-maksut vältät kun kävelet/ajat pyörällä" toi nyt oli surkein neuvo ikinä


    • atgsh

      osta virosta viinat. Annoksen hinnaks tulee 30 centtiii.. vedät kymmenen tollasta ja meet sellaseen mestaan, mihin pääsee narikan hinnal sisään. baarissa et sit tietnkään kisko mitää.... koko illan hinta 5 euroo

    • kokemusta on

      Osta kaljat kaupasta ja pyydä kaverit teille ei siihen mitään baareja tartte.

    • ??????????

      Siis et saa mitään muuta rahaa, etkö ole hakenut opintotukea? Sitä toki saat vanhempiesi luona asuessakin, paitsi tietenkin siinä tapauksessa että vanhempiesi tulot ovat liian suuret.

    • dsfsdfsdf

      hullu menee selvinpäin baariin,vedät kunnon pohjat ennenkuin meet sinne baariin, etkä lipittele sitä juomaa siel sit paljoa

    • ...

      Ostan yleensä tolvarin puoliksi kaveri kanssa, jolloin hinnaksi jää 5 euroa kummankin osalta. Kuusi kaljaa riittää oikein hyvin minulle pohjiksi. Olen tietenkin siis tyttö.. :) Sen jälkeen ku on juomat juotu niin soittelemaan muille kavereille jotka ajelevat kaupungissa jos voivat nakata meidät baariin. Yleensä pyytävät sen 5 e bensarahaa, joka sitte jaetaan baariin meniöiden kesken. Sisäänpääsy baariin jossa käyn on yleensä 4 e eli ei paha, ja sitte ku on juonu kunnon pohjat niin ei tarvitse baarissa tilata kuin yksi tai kaksi halpaa paukkua. Yleensä otan tarjouksessa olevia jotka maksaa 3,50. Kotiin pääsee yleensä saman kaverin kyydissä joka on vienytkin eikä tarvitse antaa lisää rahaa. Eli rahaa menee joku 15 euroa illassa. Olen itsekin opiskelija lukiosta, asun omassa kämpässä, saan asumislisän joka menee vuokraan, vanhemmilta joku 40-60 euroa kuukaudessa, poikakaveri käy töissä, on sovittu että hän hoitaa sähkölaskun ja ruokakulut.. rahat riittävät ihan hyvin asumiseen ja baarissa käyntiin :) Etkö voisi esimerkiksi kysyä vanhemmiltasi rahaa baari-iltaa varten? jokaisen nuoren täytyy joskus päästä bailaamaan ja käymään baarissa. Tai oletko hakenut opintotukea?

    • Nimetön

      Vanhemmilta vain rahaa kinuamaan, siitä se lähtee. :) Itse olen 18-vuotias opeiskelija. En käy töissä ja asun kotona. Itse käyn pari kertaa kuussa baarissa ja joka kerta menee sellainen 20-40€, riippuu kuinka hyvät pohjat on juonut ennen baariin suunnistamista. Ja melko usein tarjoajia löytyy, joten tällöin pääsee halvemmalla. ;)

    • ...

      Sillä pärjää ihan kivasti, jos kerta vielä kotonakin asut. :D

      • voi päästä

        Käyn baarissa noin kerran viikossa mutta en aina ota edes mitään. Sisään pääsee ilmaseksi mun kantis paikkaan sen kanta-asiakas kortilla (7 euroa), mutta jos sitä ei oo niin narikan hinnalla 3 euroa.. alottelee hyvin, ostaa halvat juomat ja sitten jos jää niitä yli niin taskumattiin ja se laukkuun ja käy vessakopissa juomassa. Kiinni ei jää ellei ne tyypit tutki laukkuja ja siihen niillä ei ole oikeuksia. Ei vaan kaiva pulloa esille näkyvällä paikalla. Ei baarissa tartte edes juoda aina mitään. Mutta jos juon niin kuluu alottelujuomat mukaan lukien 10-15 (20) euroa.


    • onkylläjuu

      Baareilu on kyllä niin kukkaroa nakertavaa touhua, että ei sitä usein kannata harrastaa jos ei ole varaa. Itellä kuitenki tulee lähettyä usein viihteelle vaikka tietäs ettei rahat riitä.. :D Paras on just tuo et ottaa etukäteen pohjia..kutenkin sen verran et menee pokelle viel läpi. Liian kännissä ei oteta sisään, nimimerkillä kokemusta on. Joissain paikoissa ei sisäänpääsy maksua ole ennen 11, että jos siltä haluaa välttyä niin pitää vähän pelata kellon kanssa. Narikka vie sen pari euroa, mut ite varaan narikkaan aina "senttikiposta" valmiiksi johonkin pikkukukkaroon rahaa. Pääsee hiluista eroon ja ei tunnu niin hirveeltä ku kokonainen 2 euron kolikko :D Sitten laukkuun alkosta pikku viinapulloja ja niitä voi naukkailla vessassa tai sitten kun joku kaveri on saanut lasinsa tyhjäksi niin kaataa siihen pöydän alla. Tai sitten vaan vanha kunnon taskumatti. Jos on varaa niin sitten pari tehostusdrinksua paikan päältä. Taksin voi välttää yöbusseilla tai sitten sopii kaverin kanssa että mennään samaan paikkaan yöksi ja taksi puoliksi tai jotain.

      • dhsh

        melkosta teinipuuhaa toi vessas naukkailu, kamoon...


      • ihan totta
        dhsh kirjoitti:

        melkosta teinipuuhaa toi vessas naukkailu, kamoon...

        mutta nyt puhuttiinkin siitä miten selvitä halvalla yöelämässä ilman vesiselvää olotilaa. Ja eikös teini-ikäiset ole juuri näitä joilla ei välttämättä ole resursseja tuhlata 50-100e/vkoloppu ?


      • sgdgggg
        ihan totta kirjoitti:

        mutta nyt puhuttiinkin siitä miten selvitä halvalla yöelämässä ilman vesiselvää olotilaa. Ja eikös teini-ikäiset ole juuri näitä joilla ei välttämättä ole resursseja tuhlata 50-100e/vkoloppu ?

        ei sitä taskumattii tarvii vessassa juoda. kyllä pöydässä voi yhtä hyvin... jos tulee itkee niin sit tulee. ei ne sua suoraan ulos heitä


      • tuominen..
        sgdgggg kirjoitti:

        ei sitä taskumattii tarvii vessassa juoda. kyllä pöydässä voi yhtä hyvin... jos tulee itkee niin sit tulee. ei ne sua suoraan ulos heitä

        baariin ja niiden nauttiminen siellä on kiellettyä! Ite olen lentäny ulos tämän takia.


    • miksi kenenkään

      pitäisi mennä johonkin baariin? siksi kun muutkin (ameebatason idiootit) sinne änkee kohottamaan katu-uskottavuuttaan?

      • siksi että

        Siellä on hauskaa ja näkee ihmisiä. (Jotkut ihmiset tuntuvan pitävän tälläisestä sosiaalisesta kanssakäymisestä)


    • ota vippi

      itse otan vippejä ja sit kun ne menee ulosottoon annan faijalle ja sanon että rahat on menny ruokaan ja vuokraaan..toimii :D

    • Aykazu

      Itse käyn koulun ohessa töissä, teen rakennus-alan siivousta ilta-puuhana muutaman tunnin päivässä, siitä omat tupakka/kalja rahat tulevat. Mielestäni 5€ viikkoraha on ihan sopiva jos et todella muuta tee kuin opiskele, totta kai löytyy näitä rikkaita nuoria joiden vanhemmat antavat 30-50€ viikossa rahaa kotona makaavalle nuorelle. Moni ystäväni tekee samoin kuin minäkin ja käy ilta/viikonloppu töissä, monet mäkkärit ja heset ottavat nuoria ilta työläisiksi kannattaisi varmasti kokeilla :)

    • on se..

      että jos olet nainen, pokaat jonku tyypin, joka tarjoaa :D ja kyllä ne miehet tarjoaa, tyhmiähän ne on. tietenkään niitä juomia ei saa keneltäkään mennä kerjään, se on todella alentavaa. sopivasti vaan flirttiä ja siitä se lähtee. aina on tarjottu, ku oon sitä lähteny hakemaan. jos otat vastaan drinkin, muista ettei se velvoita mihinkään. drinkillä ei voi kuitenkaan ostaa naista.

      • on oikeesti

        iha ok kikka.Välillä porukka tullut tarjoomaan ja hävinnyt sen jälkeen kun pieru saharaan..en tiijä sitte onko sekin sitä kännisen hyväksi käyttöä? Ite en itteeni ikinä tyrkytä enkä kinu. Jos ihan omasta vapaasta tahdostaan haluaa heittää rahansa vessasta alas ni mikäs siinä. Näin kesällä on baareissa aika paljon tarjousjuttuja, ainaki mun kantapaikassa. Kannattaa vertailla jonkun verran hintoja. Olen huomannut että sisäänpääsyissäkin heittää aika paljon eri paikkojen kohdalla. Kesällä harvemmin tarttee narikkaakaan maksaa. Joissain mestoissa tosin on silti eteispalvelumaksu, mutta sellaset paikat on sitten muutenkin jo niin rahastusta ettei kynnystä sisemmälle kannata nokkaansa työntää. Ja ehdottomasti parhain kulkuväline kesällä on fillari! Sillä sotkee kyllä känniläisiä ja puukkomiehiä karkuun aika rivakasti. Tietysti pitää ottaa aina vaan huomioon myös se ettei aja liian kännissä :D Tulee äkkiä tankojuopoksi! Baarista selviää kyllä halvalla kun tarpeeksi niin haluaa. Se riippuu tietenki pitkälti myös omasta viinapäästä, mutta hyvän viinapään voi selättää runsailla pohjilla, ja hei ihmiset ei aina tartte työntää päätä ämpäriin! Joskus voi olla kiva viettää aikaa ihan vaikka muutaman oluen kanssa.


      • pummi90.
        on oikeesti kirjoitti:

        iha ok kikka.Välillä porukka tullut tarjoomaan ja hävinnyt sen jälkeen kun pieru saharaan..en tiijä sitte onko sekin sitä kännisen hyväksi käyttöä? Ite en itteeni ikinä tyrkytä enkä kinu. Jos ihan omasta vapaasta tahdostaan haluaa heittää rahansa vessasta alas ni mikäs siinä. Näin kesällä on baareissa aika paljon tarjousjuttuja, ainaki mun kantapaikassa. Kannattaa vertailla jonkun verran hintoja. Olen huomannut että sisäänpääsyissäkin heittää aika paljon eri paikkojen kohdalla. Kesällä harvemmin tarttee narikkaakaan maksaa. Joissain mestoissa tosin on silti eteispalvelumaksu, mutta sellaset paikat on sitten muutenkin jo niin rahastusta ettei kynnystä sisemmälle kannata nokkaansa työntää. Ja ehdottomasti parhain kulkuväline kesällä on fillari! Sillä sotkee kyllä känniläisiä ja puukkomiehiä karkuun aika rivakasti. Tietysti pitää ottaa aina vaan huomioon myös se ettei aja liian kännissä :D Tulee äkkiä tankojuopoksi! Baarista selviää kyllä halvalla kun tarpeeksi niin haluaa. Se riippuu tietenki pitkälti myös omasta viinapäästä, mutta hyvän viinapään voi selättää runsailla pohjilla, ja hei ihmiset ei aina tartte työntää päätä ämpäriin! Joskus voi olla kiva viettää aikaa ihan vaikka muutaman oluen kanssa.

        asun yksiössä, ja kaikki rahat menee vuokraan ym maksuihin. käteen jää kuukaudessa 90€, se on 3€ päivässä!
        rahaa riittä tuskin hernekeittoon, niin mitenkä mä mihinkään baariin pääsisin?
        vanhemmilta ei saa mitään.


      • tottatottatotta
        pummi90. kirjoitti:

        asun yksiössä, ja kaikki rahat menee vuokraan ym maksuihin. käteen jää kuukaudessa 90€, se on 3€ päivässä!
        rahaa riittä tuskin hernekeittoon, niin mitenkä mä mihinkään baariin pääsisin?
        vanhemmilta ei saa mitään.

        aika vähän jää käteen. Onko se 3 euroa pakko tuhalata päivässä? En ainakaan usko et joka päivä tarvii jotain ostaa. Onko mahdollista kerätä johonkin purkkiin jotain pientä rahaa..sen verran että pääse sillon tällön baariin edes sisälle tai jotenkin muuten viihtymään. Siitähän kärsii jo mielenterveys jos ikinä ei saa irrotella..tietty en tiiä tarviiko irrotteluun aina liittyä alkoholi tai joku kapakissa istuminen :D Voihan sitä aina mennä kukkulalle ja huutaa äänensä käheäksi. Sen jälkeen olo onkin kun ois humalassa ja ilmaistakin vielä!


    • jepjeueu

      Kesätöihin tai jotain iltavuoroi keksit. saatat saada n.50e/pvält! kyl niist jo hyvät rahat baarii kokoaa. Mulla on ainaki säästössä ihan ok:sti rahaa.

    • VITTULOL

      OSTAT VITTU JUOMAT KOTIIN JA JUOT HIMASSA BAAREISSA EI OO MITÄÄN ÄLLIÄ

    • eip oo

      Kunnon pohjat ;) voit kysyä kaverilta jos hän tarjoaa vähä juomia ja sitten menette baariin tarjoat hänet sisään (narikka, eli se 4-7€) , niin olette sujut. Mukaasi otat taskumatin jonka piilotat johonki ;D siinä se!
      Tai sitten teet kuin minä. Menet sukulaisille ja kysyt töitä esim. aidanleikkuuta, nurmikonleikkuuta, maalausta jne. TAI sitten kysyt naapureilta jos heillä on töitä! aina niitä löytyy. mene ovelle ja koputa! Aina sitä rahaa saa jostain! TAI sitten viet pulloja niin kun minä teen, saan yhdeltä tutulta aina pulloja 5-15e tai kotoolta 5-15e! siinä hyvät rahat pienestä! Ite saan 10€ viikossa vanhemmilta, ja baariin he antavat rahaa joskus. esim isi anto 50€ nyt tällä viikolla baariin ;D eli joopa joo :D
      mutta rahapulaa mulla ei ole, töitä on koko ajan (sukulaisilla esim.) tämä nurmikonleikkuu on todella HYVÄ VINKKI !!! ;D mene koputtamaan ja sano että leikkaat kerran viikossa nurmikon 20-50€ (riippuu pihasta)! :D money money honey ;D

      • eip oo

        pikku lisäys tälle viimeiselle textille ;D
        kannattaa myydä jotain mitä et tarvitse : www.nettimarkkina.com


    • ...

      mä oon sua pari vuotta nuorempi ja satun käymää duunissa, jost saan massii. plus kuukausrahaa. suosittelisin sulleki jtn työtä vaikkapa..?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe