Moro.Miten menee tallennukset pelissä seuraavasti. PS3:lla on 2käyttäjää,jotka pelaavat samaa peliä.Meneekö pelin tallennus aina sille käyttäjän "tilille" ken on vuorossa? vai pystyykö seuraava henkilö joka pelaa peliä,pelaamaan siitä mihin itse jäin ja tallentamaan sen hetken tilanteen? Ajattelin sitä vaan että,ei menisi oma "stoori" pilalle kun seuraava henkilö pelaa peliä!
geetee 4
appuwa
1234
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
ei mee sekasin savegamet