Mitä riparilla oikeesti tehdään?

awsdads

No otsikko kertoo jo kysymykseni. Mitä siis riparilla oikeesti tehdään? Tää palsta on mun mielest keskittyny vaan uskonnon haukkumiseen.

15

1748

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rtyuö

      Meillä ainakin porukat jaettiin ryhmiin. Yks isonen per ryhmä. Siihen ryhmään vaan laitettiin, ei saanu oikein itse vaikuttaa mikä oli kyl ihan hyvä että tutuistui muihinkin. Isosen kaa sitten opeteltiin perusrukouksii: Isä Meidän ja Uskkontunnustus. Ja niiden historiaakin. Myös Raamattua luettiin. Syömässähän käytiin melkein kokoajan. Ruokaa löytyy ja suht hyvää perus. Näit leikkei oli aika usein, uimas käytiin, saunas, suihkutilat oli hyvät. Pienii oppituntei missä käytiin läpi kristinuskon historiaa, Jeesusta, kolmiyhteyttä ja silleen. Mielenkiintoista ja hyvää. Iltasin oli rukoushetkiä ja hiljentymistä. Oppi tuntemaan itseään ja kuuntelemaan vähän Jumalaakin. Suosittelen. Nasta paikka.

      • ..................

        Herätys oli aamulla siinä kahdeksan maissa ja puoli yhdeksältä oli aamupala. :) Aamupalan jälkeen oli kymmeneen asti vapaa-aikaa, jonka jälkeen oli oppitunnit 10-12. Oppituntien jälkeen oli ruokailu ja ruokailun jälkeen puoli yksi alkoi raamis, joka kesti puolisen tuntia. Raamisryhmiin kuuluu yleensä yksi isonen ja n. 4 oppilasta ja siellä luetaan raamattua ja keskustellaan kaikenlaista. Kahdesta varttii vaille kolmeen oli vapaa-aikaa ja vapaa-ajallakin kyllä aika useesti pelattiin isosten kesken jalkapalloa tai jotain. :) Välipala kesti sen vartin ajan suunnilleen, jonka jälkeen oli oppitunnit kolmesta varttii vaille viiteen. Viideltä alkoi ruokailu ja ennen sitä oli ruokarukous. Ruokailun jälkeen oli vapaa-aikaa puol seittemään asti suunnilleen ja sitten oli isosten iltaohjelmaa. Iltaohjelman jälkeen oli suunnilleen puolisen tuntia vapaa-aikaa ja sitten oli iltahartaus, joka kesti puoli tuntia 22.00-22.30. 23.00 alkoi hiljaisuus, mutta kyllähän sitä aina valvottiin pidempään. :) Ripari oli kyllä unohtumaton kokemus, vaikka en itseäni edes uskovaiseksi luokittelis. Kyllä se 9 päivää kannatti olla siellä, pelkästään hyviä muistoja sieltä! Vuos sitten kesällä olin siis riparilla..


      • sfjsfsf9sfy8y85353

        Yöt naidaan ja ryypätään, aamut sitten ollaan darrassa ja oksennellaan... siellä kyllä moni poika menettää neitsyyden.


      • oiuyi
        sfjsfsf9sfy8y85353 kirjoitti:

        Yöt naidaan ja ryypätään, aamut sitten ollaan darrassa ja oksennellaan... siellä kyllä moni poika menettää neitsyyden.

        Ei noin.


      • hyhjyhjyj
        sfjsfsf9sfy8y85353 kirjoitti:

        Yöt naidaan ja ryypätään, aamut sitten ollaan darrassa ja oksennellaan... siellä kyllä moni poika menettää neitsyyden.

        Viinaa ja sexiä kirjoittaja ei sitä tehnyt.


      • Doge367567

        Kolmiyhteys? Tarkoittaako sitä ihmeen "kolminaisuutta"?


    • ainakin

      siellä manipuloidaan nuoren mieli palvelemaan harhauttajan jumalaa ja siten turmellaan sen Jumalan valtakunnan kaltaisuutta, josta Jeesus meitä opetti: Matt. 19:14 Niin Jeesus sanoi: "Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta". Mark. 10:14 Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta." Luuk. 18:16 Mutta Jeesus kutsui lapset tykönsä ja sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta." Syyttömiä, lapsia ja nuoriakin tappanut ja tapattanut Jumalan ja Jeesuksen Lain lainrikkojia koulutetaan lainrikkojan toimesta.

    • riparil mis olin ni oli raamatun lukemista,mutta suurimmaks osaks pelailtiin ja lauleltiin kaikenlaista,ja joka päivä oli kisoja. ja viimeisenä päivänä oli aivan ihana ilta homma et isoset oli tehny kynttilöillä sellasen reitin mitä pitkin meijän piti sitten kulkee kodalle ja siel vietettiin sitten viimenen ilta grillaten ja lauleskellen.(kaverin kanssa sitten päätettiin illanpäätteeksi hypätä vaatteet päällä järveen-ei ollut kyllä hyvä idea :D) Aivan mahtava kokemus. Nii ja iltasin ennen nukkumaan meneoo ni isoset piti sellasen "iltaseremonian" johon olivat itse kirjoittaneet jostain tietysta asiasta pienen pätkän ja se kuunneltiin. Eli aivan mahtavaa oli(vaikka raamatun luku hetket olis voinut jättää pois),kadutaa vaan kun en mennyt ensimmäisellä kerralla kun olisin luokka kavereitten kanssa päässyt. Mutta oli seuraavanakin vuonna sitten pari tuttua samassa ryhmässä :) isoseks olis tarkotus jossain vaiheessa mennä mutta ei kyllä enää tälle vuodelle ehdi :(

      • heitettiin

        "kaverin kanssa sitten päätettiin illanpäätteeksi hypätä vaatteet päällä järveen-ei ollut kyllä hyvä idea :D" Tuosta järveen hyppäämisestä tuli mieleen että koko leiriläisten voimin otettiin viimeisenä päivänä jollain tauolla leirin isoisonen kiinni ja heitettiin se järveen.


      • Tuli_vaan_mieleen
        heitettiin kirjoitti:

        "kaverin kanssa sitten päätettiin illanpäätteeksi hypätä vaatteet päällä järveen-ei ollut kyllä hyvä idea :D" Tuosta järveen hyppäämisestä tuli mieleen että koko leiriläisten voimin otettiin viimeisenä päivänä jollain tauolla leirin isoisonen kiinni ja heitettiin se järveen.

        Kuulostaa hauskalta. Ainakin minun tekisi mieli heittää joku yliuskovainen.


    • Simò

      Tuputetaan jeesus paskaa totena. Tiesithän että ripari on kirkon aivopesuleiri jossa herkkäuskoisia lapsia käytetään törkeästi hyväksi.

      • jyjyjy

        Repes tolle simolle joka siellä näköjään ei edes ollut paikalla. BTW kuinka lapsi on 15v?


    • vodkalsiini

      se on aivopesun ja uskonpropagandan tyyssija, jossa ei ole sanan vapautta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Unna_The_Doge

        Joka paikassa tällä sivustolla toitotetaan tuota samaa. Melkein jokaisessa lukemassani keskustelussa joku sanoo suunnilleen noin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe