Tunisia ja Egypti

mainostavat runsaasti

Tunisia ja Egypti ovat ilmeisesti tällä hetkellä kiinnostavampia kohteita kun Marokon Agadir. Nämä maat mainostavat runsaasti ja näkyvästi ja saavat sillä kiinnostusta aikaan. Agadir oli ilmeisesti "muotia" silloin,kun sinne mentiin vielä pari kertaa viikossa ja asiakkaita riitti. Sittemmin suorat lennot kutistuivat kerran viikkon ja nyt ei mitään. Jo viime talvena -08/09 Finnmatkatkoilla ei ollut enää Agadiria listoilla, edellisenä vielä oli. Matkustuksessakin on muotikohteita ja kysyntä aaltoilee. Kuvittelen, että näitä arabimaita vierastetaan sen verran, että matkailijoita Suomesta on rajoitetusti. Sinne Kanarialle mennään, kun on tuttua ja turvallista (?) tai näihin muihin tämän päivän suosikkeihin. Lämmöstä, että ei Tunisiassakaan talvella lämmin ole, vaan samaa luokkaa kun Agadirissa. Egyptissä on kyllä varmempi aurinko mutta pöpö-vaara korkeampi. Jokaisella kohteella etunsa ja haittansa. Toivottavasti saamme Agadirin piakkoin takaisin.

4

1258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen monasti ihmetellyt sitä miten syrjään Aurinkomatkat on viime vuosina jättänyt Marokon. Pariin vuoteen ei ole ollut ainuttakaan mainosta Marokosta. Ei riitä se että Metro-niminen julkaisu kirjoittaa Essaouirasta ja Matkalehti kerran Marrakechistä. Hyvä näinkin, mutta se ei ole riittävää.Tältä osin ojennan risukimpun Aurinkomatkoille. Tosin me matkailijatkin tietysti saamme vähän risuja heikohkosta kiinnostuksesta.Mutta sitten tuo Marokon valtion matkailutoimisto, joka sijaitsee Tukholmassa.Pohjanlahden tältä puolen katsottuna tuo byråå ei ole saanut mitaan aikaiseksi. Ei tuolta toimistolta ole myöskaan liiennyt euroja mainostukseen. Ilmeisesti on niin, että meidän markkinamme ovat niin pienet, ettei siihen kannata uhrata. Marokon vaaltion matkailutoimisto saa kuvitteellisen valtavan risukimpun. Toivottavasti osa risuista menee aina sikäläiseen ministeriöön saakka. No nyt sitten on näin. Tämä chat osiokin ilmeisesti hiljenee. Minusta tänne on ollut kiva kirjoitella. Tässä yhteydessä kiitankin kaikkia niita monia nimeltä mainitsemattomia, jotka ovat tänne asiallisesti kirjoittaneet.Erikoisesti olen arvostanut niitä omalla nimellään kirjoittaneita.-Oikein mukavaa kesää kaikille, ja oikein mukavia matkoja minne ne sitten suuntautuvatkaan. Bislämä(= näkemiin)Agadir ja Marokko.Kalevi.

      • eki69

        Jos ei Marokkoon ole enää kysyntää, ei valmismatkoja tietenkään järjestetä. Olen käynyt Agadirissä ja voin vannoa ettei minua sinne enää toista kertaa saa. Uskon, että meitä kerran käyneitä on niin paljon, että siksi vaihtavat kohteita enemmän kiinnostaviin. Egypti oli aivan toista luokkaa, samoin Malesia, Thaimaa ja Dubai. Kanariallekin menen mielummin (vaikka se ei mielikohteitani olekkaan). Eli en yhtään ihmettele miksi matkatoimistot lopettavat Marokon matkat. Suuri osa turisteista ei halua mennä sinne.


    • matkalle....

      Muutaman kerran olen Tunisiassa sekä Egyptissä käynyt ja molemmista tykännyt. Marokko sensijaan on näkemättä. Lehdistä voi lukea, kuinka ihmiset valitsevat tutun ja turvallisen Kanarian talvella, vaikka Egyptissä olisi yhtä lämmintä. Samoin kesällä tutun Kreikan, Espanjan ja Turkin...vaikeahan se on esim.Egyptiä valita kun matkat sinne loppuvat jo huhtikuussa. Tunisiassa olen keäkuussa käynyt, eikä se ollut sen kuumempi kuin Turkkikaan. Tarjonnastahan niitä matkoja valitaan ja tarjonta on kovin yksipuolista..."Tyhjästä on paha nyhjästä"

      • kghkgfd

        Tämä on Marokko foorumi ei Tunisia eikä Egypti. Ja jos ei itse pitänyt Marokosta ei voi olettaa , että muutkaan ei pidä siitä katso kun makuasioistta ei voi kiistellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1748
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      150
      1117
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1113
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      920
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      915
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      24
      911
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      850
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      769
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      764
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      731
    Aihe